Crescent Trike

En av få, eller kanske den enda 3-hjuliga barnvagnen på svenska marknaden där sittdelen är vändbar och du kan ha barnet emot dig. Iaf enligt de nya standarderna. För något år sedan blev det hårdare krav på dessa vagnar för att klara vält-riskerna och stabiliteten, Crescent Trike klarade sig perfekt!

Med sin lilla vikt på 6,1 kg lockar den dessutom många.

Det rostfria lättviktschassit är tillverkat helt i aluminium, har ovala profiler som ökar bärigheten i materialet. Höj- och sänkbart teleskophandtag. Liggdelen med gott utrymme, klickas enkelt av och på från vagnens chassi och bärs i handtaget på sufletten.

http://crescentbarnvagnar.se/ligg-och-kombivagnar/ligg-och-kombivagnar/trike/

Matstol!

Att välja matstol är inte lätt, nästan lika svårt som att välja barnvagn. Men för att underlätta tycker vi att du bör tänka på följande saker:
-Hur kommer vi använda stolen, enbart på ett och samma ställe eller vill och kommer vi behöva flytta den mellan olika bord?
-Behöver den tåla enbart inomhusmiljö eller även utomhusmiljö och kanske tom användas i duschen?
-Behöver stolen vara kompatibel med ett eget bord/bricka eller hur känsligt är vårt egna bord för stötar, slag etc?
-Kan man använda sele eller inte? Barn rör sig fort...
-Ska den vara möjlig att resa bort med?
Inovi matstol är en praktisk och stilren matstol som inkluderar en avtagbar bricka och sele, halkskydd under benen som gör att den står stadigt
Sittdelen finns i flera färger, vit, svart eller rosa. Du kan även välja mellan svart eller vit stomme. Benen klickas enkelt av och du lägger enkelt in dem i bilen och tar då ingen plats.
Lätt att flytta och väger nästan ingenting! I butik nu
http://crescentbarnvagnar.se/butiker/

Solsidan!

Endel kanske har missat det men vår telefon och inkorg har gått varm då många har hört av sig då ni sett att Solsidan hade med just vår vagn i serien. Kul! Närmare bestämt så var det vår Crescent Infinity som användes.

Crescent Infinity är en exklusiv Duo-Liggvagn med vändbar sittdel och svängbara framhjul.  Lyxigt utrustad med leatherette detaljer, helt punkteringsfria hjul etc. Läs gärna mer på http://crescentbarnvagnar.se/ligg-och-kombivagnar/ligg-och-kombivagnar/infinity/

Crescent Trike

Idag skiner solen för fullt och vi på kontoret tar snart lite långledigt, så vi vill passa på att önska Er alla en trevlig helg. Kanske ni kan posta lite fina bilder på er och er Crescent vagn?:)
http://crescentbarnvagnar.se/ligg-och-kombivagnar/ligg-och-kombivagnar/trike/
Trike är en trehjulig Duo-Liggvagn med vändbar sittdel. När barnet blir större, görs liggvagnen enkelt om till sittvagn.
Snurrbart framhjul, kullagrade lufthjul med bra allroundmönster runt om.
Det rostfria lättviktschassit är tillverkat helt i aluminium, har ovala profiler som ökar bärigheten i materialet. Höj- och sänkbart teleskophandtag. Liggdelen med gott utrymme, klickas enkelt av och på från vagnens chassi och bärs i handtaget på sufletten.

Inovi Cupholder!

Alla vet vi att våra promenader kräver att ha lite småsaker till vårt barn nära till hands är ett måste många gånger, om vi vill njuta av promenaden och ha ett glatt barn. En lösning är vår fina cupholder som gör att du enkelt och smidigt kan ha nappflaskan eller vattenflaskan framme och snabbt kan ge barnet lite dryck.

Crescent Comfort 2017?

Godmorgon vänner!

Vi fortsätter med vår design 2017. Då den inte är helt klart behöver vi er hjälp, vad tycker ni om förslaget på vår Crescent Comfort, hiss eller diss?

www.crescentbarnavagnar.se

Trevlig helg!

Crescent Comfort!

För små barn med Stora krav!
Duokombi, Vändbar sittdel, Rymlig, Mjuk fjädring, Lättkörd
Comfort ger dig valfriheten att kombinera din vagn precis som du själv vill. Kombinera chassi med den vändbara sittdelen, eller liggdelen. Med eller utan kombilift.
Den mjuka fjädringen gör vagnen otroligt bekväm och smidig att köra som passar mobila och aktiva föräldrar. Utrustad med perfekt avvägd dressinfjädring i metall åker ditt barn lika säkert som bekvämt överallt. Vagnen har en pålitlig konstruktion av klassiskt och beprövat snitt.
Som duokombi, med den stora och bottenventilerade liggdelen, får barnet en generös och ombonad liggplats. Sittdelen i kombination med den separata hårdliften transformerar vagnen till en kombivagn som tar lite mindre plats. Vagnen är smidig och väldigt lättkörd även på de mest krävande underlagen.
Klädseln är avtagbar och tvättbar och du bär enkelt med dig hela liggdelen med de mjuka bärhandtagen.
Vikt chassi 13kg
Mått uppfälld L78 B59 H104
Mått ihopfälld L78 B59 H49

Crescent Organizer

Det är inte bara barnet som ska få plats i din barnvagn, det är alltid mycket saker vi behöver packa med oss till vårt barn, men även lite till oss så som telefon, nycklar, plånbok etc.

Hur förenklar du din packning och att ha det lättillgängligt?

Vi har en lösning, Crescent organizer!
http://crescent.elitearchive.se/#!album-19

Compact 360 XT Air

FULLT VILOLÄGE, LÅG CHASSIVIKT, SVÄNGBARA FRAMHJUL

Vår Crescent Compact 360 xt air  är en smidig och väl genomtänkt sittvagn som är av en mycket robust och pålitlig konstruktion.
Utrustad med nästintill fullt viloläge kan vagnen användas redan från sex månaders ålder.  XT Air modellerna är utrustade med kullagrade lufthjul och expanderbart suflettnät.
Det justerbara handtaget är försett med säkerhetsspärrar i metall och anpassningsbart i höjd för att passa alla förare.Vagnen har ett extra långt ryggstöd som gör att vagnen kan användas länge och till långa barn, samt ett stort och rejält utrymme mellan ben och bygel.

Det gör som gör vagnen extra eftertraktad är givetvis att den är testad och godkänd för 25kg!

Ny design!

Att designa sina egna produkter och göra alla små detaljer kräver mycket tid och vi inspireras hela tiden.2016 kollektion är ute men redan är tankarna och förberedelserna igång för kollektion 2017.

Vi älskar att ta fram nya färger och kollektioner och att vi gör all design och utveckling på plats i Sverige

Crescent Compact 360 Xt Air!

Vår Crescent Compact 360 xt air är en smidig och väl genomtänkt sittvagn som är av en mycket robust och pålitlig konstruktion.
Utrustad med nästintill fullt viloläge kan vagnen användas redan från sex månaders ålder. XT Air modellerna är utrustade med kullagrade lufthjul och expanderbart suflettnät.
Det justerbara handtaget är försett med säkerhetsspärrar i metall och anpassningsbart i höjd för att passa alla förare.Vagnen har ett extra långt ryggstöd som gör att vagnen kan användas länge och till långa barn, samt ett stort och rejält utrymme mellan ben och bygel.

Det gör som gör vagnen extra eftertraktad är givetvis att den är testad och godkänd för 25kg!

Snart finns 2016 i butik så förhandsboka redan idag! några av färgerna ser du nedan
http://crescentbarnvagnar.se/sittvagn…/sittvagn/compact-360/

Återförsäljare!

Vi är både stolta och glada att ni kan hitta våra produkter i fler och fler butiker runt om i Sverige.
Idag välkomnar vi Lilla Violen i Jönköping som ny återförsäljare till våra Crescentvagnar, kul! Butiken är verkligen värd ett besök.

Crescent Barnvagnars foto.

On the roads!

Idag är några av oss ute i butik och håller utbildning för personalen. Ser ni oss, kom gärna fram och säg hej!

Crescent Infinity

Efterlängtad men äntligen finns den i butik, Crescent Infinity 2016!

Den gjorde sig fin i Solsidan, det missade ni väl inte?

http://crescentbarnvagnar.se/ligg-och-kombivagnar/ligg-och-kombivagnar/infinity/