Tävling

Regn, regn och åter regn!

Vi saknar solen men njuter av att ha haft en så fin sommar som vi haft. Vad gör ni när det regnar som det gör nu, eller har ni solsken? Berätta gärna!

Vi passar på att tipsa om vår tävling som fortsätter ett litet tag till, vad passar inte bättre när det är sämre väder, gå in och tävla!

www.crescentbarnvagnar.se

Kram!

Crescent Trike!

guld

Read more...

Crescent Trike, troligen den enda 3-hjuliga barnvagnen på marknaden där du kan ha barnet emot dig och fortfarande klara alla krav och tester enligt den nya barnvagnsstandarden.

Var med och tävla om 1 helt gratis på www.crescentbarnvagnar.se

 

Var med och tävla!

Missa inte vår tävling där just Du har chansen att vinna en Barnvagn till ett värde av 10 000 kr!

Läs mer på www.crescentbarnvagnar.se

 

 

VINNAREN

Stort Grattis Jonatan! Maila oss på info@elitegroup.se för mer information.

Jättetack till alla andra fina bidrag, ni har verkligen spridit glädje med bilderna på era bästa vinterminnen!

Nytt år, ny TÄVLING!

Vi kör igång det här året med en ny tävling! Eftersom det var så väldigt kul med en bildtävling i somras kör vi på ännu en sådan. Men den här gången vill vi att du skickar in ditt bästa vinterminne på bild (till blogg@elitegroup.se.)!

Vinnaren får välja en barnvagn ur vårt sortiment.

Tävlingen håller på till och med 15 mars.

LYCKA TILL!

TÄVLING: Compact 360

Vi har som mål att alltid ha en tävling igång och med tanke på att Compact 360 finns i butik fr o m nästa vecka känns det som ett klockrent pris den här gången... Du tävlar alltså om en Crescent Compact 360 (rek ca pris 2695 kr) i valfri färg.

 

För att vara med i tävlingen vill vi att du svarar på frågan "vad är två tekniska skillnaderna mellan Compact och Compact 360?". Du ska även motivera varför just du ska vinna! Ditt svar vill vi ha på blogg@elitegroup.se senast 27 november.

LYCKA TILL! 

Vinnaren av valfri Crescent barnvagn!

jennie Maria17 april, 2013  -  20:57

Hej!

Har delat och gillat. Kopierar in motiveringen även här:

I februari föddes älskad son nummer tre, Han är redan trendig och hänger me

Det duger inte att åka i storebrorsornas gamla grejer när man ska ut på stan och tjusa allt från tanter till bebistjejer

Nej, när man bekvämt till sömns i vagnen gungar finns bara Crescent, vagnen för Sveriges coolaste ungar

I gamla vagnen från 2005 är pinsamhetsfaktorn total Snart flyr bebisen hemifrån, vi har inget annat val

än att skaffa ett sprillans lyxåk från bästa märket Crescentvagn är det enda som passar underverket.

Grattis Jennie Maria!! Maila oss på blogg@elitegroup.se för mer information!

Sommartävling!

Juni och första sommarmånaden är här, det vill vi fira med en sommartäving! I den här tävlingen behöver du ingen blogg och ingen facebook. Det enda du ska göra är att dela med dig av ditt bästa sommarminne! Kanske är det ett lite äldre minne eller ett du samlar på dig den här sommaren. Vi vill att du skickar in en bild på detta favoritsommarminnet och skriver med ett svar på vad det är. Vi vill ha ditt bidrag senast 31 augusti på blogg@elitegroup.se.

Självklart får du gärna tipsa om och dela vår tävling på Facebook så att vi får ta del av många, många härliga semesterminnen!

LYCKA TILL!

Alla sätt är bra…?Som rubriken lyder tycker vi att alla sätt är bra utom de dåliga samt att man tager vad man haver. Till exempel när härliga vårsolen skiner in genom rutorna blir det svårt att se datorskärmen där designen av 2014-års modeller är i full gång... Ett Crescentparaply löser problemet! :)


Nu finns för övrigt del två av tävlingen i samband med Familjeliv, där priset är valfri barnvagn, uppe! Missa heller inte vår egna tävling med samma pris i potten!

Tävla på Familjeliv!

I samband med Familjeliv tävlar vi ut valfri barnvagn (värde upp till 8790 kr!)

Ni hittar tävlingen här och alla våra vagnar här!

 

Vinnaren av en Crescent Compact!

Elina Dahlgren skriver:

Åh vilken tävling. Har en gammal solblekt Brio med hål i hjulen efter vassa stenar, som verkligen behöver bytas ut mot en ny vagn. Min dotter är nu 1 år och det hade varit perfekt med en lätt och smidig sittvagn, men som samtidigt är rejäl :) Den hade fått hänga med på alla våra skogsäventyr!

Kan ju ge en rolig motivering också om ni vill ha det ;)

Nu kommer sommaren och promenaderna med den, därmed skulle denna Compact bli min bästa vän.

Meja vill gärna glida runt i en snygg och skön Crescent, ja, det hade varit en helt underbar present.

Nu ska vi springa genom dalar och över kullar, ja, nu blir det andra bullar!

Massa kilon ska bort från mammans kropp,
därmed krävs en vagn med uthållighet i topp.

Med Evelina och Crescentbarnvagnar.se i spetsen kanske vagnen blir min,
ja tänk om min önskan kunde slå in!?

Grattis Elina! Maila oss så du kan få din nya Crescentvagn asap :) . Till dig som inte vann vill vi påminna er om att ju fler som gillar oss på facebook, desto fler tävlingar och annat kul blir det. Så fortsätt gärna att tipsa era vänner :) !

Tävla om en Crescent Compact!

 

 

 

Kanske behöver du och din familj en ny vagn till semestern? För att vara med och tävla om din egen Crecent Compact ska du bara GILLA OSS PÅ FACEBOOK! Skriv även i en kommentar till det här inlägget vilken färg du skulle vilja ha om du vann.

 

 

 

Crescent Compact (Rek. cirkapris 2495:-) är en rejäl sittvagn som klarar av att ta sig fram överallt. Den har fullt liggläge så ditt barn kan sova gott även när ni är på semester och vill vara ute länge om kvällarna :) . Du kan läsa mer om vagnen på hemsidan.

 

Gillar du redan på FB kan du istället tipsa om tävlingen på din blogg (eller maila ett par vänner om du inte har blogg, detta gäller även om du varken har blogg eller FB) :) .

 

 

LYCKA TILL!

(OBS Tävlingen är tillsammans med Evelina och en gemensam vinnare kommer väljas)