We ♥ Crescent barnvagnar

Crescent Comfort 2017?

Godmorgon vänner!

Vi fortsätter med vår design 2017. Då den inte är helt klart behöver vi er hjälp, vad tycker ni om förslaget på vår Crescent Comfort, hiss eller diss?

www.crescentbarnavagnar.se

Trevlig helg!

Crescent hos Ola Lustig

Om man följer Ola Lustig (olalustig) på instagram har man även kunnat följa sonen Bosse, som har åkt Crescent sen start! Först en Crescent Diva och nu även om Crescent Compact. Vi tycker att familjen Lustig verkar vara helsköna (med mycket bra smak)!

Crescent City på powerwalk

Ida har en jättesöt blogg där hon skriver om familjelivet och allt som hör därtill. Nyligen fick hon med sig hela familjen ut på powerwalk, med deras Crescent City. Visst blir det mesta roligare när man är fler? Just långa barnvagnspromenader är ett nog en daglig aktivitet för de flesta föräldrar och på helgerna kan man såklart göra det till en familjeaktivitet!

Läs hela inlägget här.

Och här kan ni läsa om inlägget när familjen fick hem sin vagn, det kanske roligaste köpet under graviditeten för de flesta mammor och pappor :) .

För mer information om Crescent City, besök gärna vår hemsida.

Crescent Classic på skogspromenad!

I bloggen Katta Kvack får man följa höggravida Katta som förutom en nyare Diva också kör veteranen Classic. När vi pratar med Classicägare runt om i Sverige och de svarar på vad de gillar bäst med vagnen är det nästan alltid samma svar - att den tar sig fram överallt, att den klarar alla sorters terräng. Katta med familj bevisar att det stämmer bra!

Läs hela inlägget här.

Nu håller vi tummarna för att bebis snart vill ut :)

Crescent City i tufft test

Jenny vann för ett tag sen en Crescent City i grönt och vi har fått ta del av bilder när vagnen testats ordentligt av de som vagnarna faktiskt är till för - barnen!
Lille Wilmer ansvarade för sovtestet medan storebrorsorna utförde ett hastighetstest. Båda testen klarades galant, såklart ;) ...

I bloggvärldenVictoria och blivande pappan har precis som många andra blivit förälskade i Crescent Trike EXA. Det är en otroligt snygg, sportig men ändå elegant vagn så inte är det konstigt att man lätt blir blixförälskad i den. Ja och så är det ju en riktig allround vagn som klarar det mesta dessutom! EXtrA lätt att falla för alltså :) .

Testförare av Trike Tango

Annika som driver bloggen "Drömmen om 11 barn" vann lucka 24 i vår adventskalender. Priset var att bli testförare av en Crescent Trike i färgen Tango - en av våra fräscha vårnyheter! Vad tyckte ni förresten om Hjulkalender? Är det något vi ska satsa på i år igen?
Annikas första intryck av vagnen och om när hon blev kär kan ni läsa om här!


Här kan ni läsa om hur man kan använda vagnen på fler sätt än bara som vagn.


I ett tredje inlägg skriver Annika en liten sammanfattning efter att ha använt vagnen ett tag och Trike får mycket gott betyg!

"Efter att ha gått flera promenader både i stan och här ute på vischan så kan jag glatt konstatera att denna vagn klarar mycket mer än vad vi båda hade trott. Oavsett underlag! Trike´n åker alltid med, vart vi än ska någonstans! Otroligt lättkörd, lätt att både fälla ihop och "montera upp". Den är klockren i alla lägen! Love it"

Crescent + inovi hos Magdalena Graaf

På tal om inovi Lära gå stol och instagram så finns det faktiskt ännu en kändis som har en Lära gå stol från Inovi hemma men som även kör en Crescent Trike och pratar om Crescent på instagram - Magdalena Graaf!

 

Ni kan läsa mer om Magdalenas Trike här! Inovistolen hittar ni bland annat hos Lekmer och Babyvintage. Den finns även i andra utföranden, till exempel blå och rosa hos Jollyroom och Köpbarnvagn med flera. I vår kommer som sagt även en ny modell av vår Lära gå stol som man kan göra om till en gåvagn!


Crescent i tv-rutan igen!

Tittade ni på Familjen Annorlunda i måndags? Familjen Ilmrud hade med sin Crescent City på golfbanan, en vagn som tydligen är pappa Mickes vagn eftersom han även cyklar på Crescent (när den inte hänger på väggen). Mamma Madde har bloggen Barbamamma och skriver om veckans avsnitt och vagnen här! Vi ser fram emot den mer utförliga recensionen hon lovar komma skall :) .

Ur arkivet – Josefine Craaford


Dags att rota fram några fler roliga bilder från Crescent barnvagnars fotoarkiv? Den här gången hittar vi snygga Josefine Craaford med sin "bebis" Annelie. På bilden ser ni en Crescent City från 2007, en vagn som har utgått ur sortimentet. Nu finns det en annan modell Crescent City, så namnet lever vidare även om vagnarna är helt olika.

Crescent Diva i bloggvärlden

Vi blev jätteglada av att läsa Sofies blogginlägg om oss! Hon och familjen kör en Crescent Diva (samma modell som ni kan tävla om i några inlägg längre ner) och vi blir såklart extra glada över att höra att detta är deras andra Crescentvagn! Till deras första barn körde de nämligen vår storsäljare Crescent Classic. Sofies blogg hittar du här!


Ur arkivet – Tommy Körberg

Vår blogg må vara relativt ny i denna värld men barnvagnarna har ju trots allt funnits sedan 2007. Vi har därför en hel del bilder i arkivet som vi tänkte dela med oss av här inne, för att även få med lite av historiken. Kan bli kul va? :)

Vi börjar med Tommy Körberg som körde dottern Elvira i en Crescent Diva!


Vi är med på premiärturen!
Johanna och Fredrik blev i förra veckan föräldrar till en liten Alfons. Hon har bloggat flitigt om graviditet, från förlossningen och nu om första tiden med bebis och allt vad det innebär. Vi på Crescent barnvagnar är glada och stolta över att de valde en Crescent Trike till sin fina son och ser fram emot att få höra vad de tycker om vagnen när de har kört den ett par mil :) .


Crescent Classic i Norrland
Tvä vinterhärliga bilder från Norrland! Marcus och Nora, 11 månader, med deras Crescent Classic.


Mamma Malin skriver såhär om vagnen: Vi bara älskar vagnen, den är snygg, stabil, smidig, terrängvänlig, den har verkligen "allt i ett"!
Den funkar lika bra inne i stan som hos oss ute på landet, i skogen och stallet.
Gillar att den har 4 olika lutningslägen, rullar lätt och har bra "gung", den är härlig att köra.
Smidig att fälla ihop och väger inte mycket.
Perfekt med det vändbara styret så vi närsomhelst enkelt kan byta körriktning, det uppskattas både när det är något intressant dottern vill titta på och även om solen ligger på och stör henne.

I hennes hall

Johanna som är gravid med sitt första barn tycker att det hela känns mer verkligt nu när de har fått hem vagnen de har köpt åt lillkillen i magen. Vi på Crescent barnvagnar tycker det är himla roligt att få ta del av våra vagnförares historier och bilder. Deras val? En svart Trike, vår nyhet som faktiskt är ganska svår att motstå ;) .