Crescent barnvagnar i bloggvärlden

Crescent Trike Gold Limited Edition!

Äntligen kan vi presentera vårt senaste Design samarbete!
Vi på Crescent barnvagnar har genom åren haft en rad samarbeten med designers och kända profiler, det senaste design samarbetet är i det här fallet Crescent Trike Gold Limited Edition som har designats av Katrin Zytomierska.
Vagnen är fullt utrustad med exklusiva detaljer som guldanodiserat aluminiumchassi, läderhandtag, gulddetaljer och flera innovativa lösningar.

Vagnen kommer endast att tillverkas i 100 exemplar!

Läs mer om vagnen och boka den på:
www.limitededt.se

Kidh älskar sin Ferrari!

Den före detta ensamma mamman Therese visar stolt upp sin son med sin Crescent Compact 360 och den får bara tummar upp!
Foto: Den före detta ensamma mamman Therese visar stolt upp sin son med sin Crescent Compact 360 och den får bara tummar upp! Kidh älskar sin Ferrari!

I Katrin Zytomierskas blogg

För ett litet tag sen visade Katrin den allra första bilden på barnvagnen som hon har varit med och designat åt oss. Mer info om hur du kan köpa denna modellen av Trike kommer inom kort! (P.S de använder Bumprider till storebror Ringo)

Crescent hos Ola Lustig

Om man följer Ola Lustig (olalustig) på instagram har man även kunnat följa sonen Bosse, som har åkt Crescent sen start! Först en Crescent Diva och nu även om Crescent Compact. Vi tycker att familjen Lustig verkar vara helsköna (med mycket bra smak)!

Barn & Baby 2013

Bättre sent än aldrig heter det ju! Nu är det redan snart två veckor sen Barn & Baby utspelades i Kista och här kommer våra bilder från dagarna tre... :) .Vi visade såklart nyheterna inför 2014, Compact och Compact 360 är nog vagnarna som står för flest färgnyheter!Barnvagnsbloggaren Elin (som går i väntans tider) fanns på plats även i år, och hon har skrivit ett inlägg om besöket här!


En annan nyhet vi har på gång är en joggingvagn, Crescent Marathon. Den kommer bland annat ha finesser som puls- och distansmätare, selen som på en bilbarnstol och handtag som går att justera så att föräldern kan springa brevid vagnen.

 


Anna är ännu en barnvagnsbloggare (som också väntar smått), hon har skrivit om besöket i vår monter här!

Crescent City på powerwalk

Ida har en jättesöt blogg där hon skriver om familjelivet och allt som hör därtill. Nyligen fick hon med sig hela familjen ut på powerwalk, med deras Crescent City. Visst blir det mesta roligare när man är fler? Just långa barnvagnspromenader är ett nog en daglig aktivitet för de flesta föräldrar och på helgerna kan man såklart göra det till en familjeaktivitet!

Läs hela inlägget här.

Och här kan ni läsa om inlägget när familjen fick hem sin vagn, det kanske roligaste köpet under graviditeten för de flesta mammor och pappor :) .

För mer information om Crescent City, besök gärna vår hemsida.

Crescent Classic på skogspromenad!

I bloggen Katta Kvack får man följa höggravida Katta som förutom en nyare Diva också kör veteranen Classic. När vi pratar med Classicägare runt om i Sverige och de svarar på vad de gillar bäst med vagnen är det nästan alltid samma svar - att den tar sig fram överallt, att den klarar alla sorters terräng. Katta med familj bevisar att det stämmer bra!

Läs hela inlägget här.

Nu håller vi tummarna för att bebis snart vill ut :)

Barnvagnsguide i Vi föräldrar Gravid

I nyaste numret av Vi föräldrar Gravid är två av våra testförare med i en stor Barnvagnsguide, löp och köp om ni är mitt i barnvagnsdjungeln! Det är mycket man måste tänka på innan man gör det kanske största inköpet inför bebis ankomst. Anna och Elin har båda kört Crescent Trike! Annas recension kan ni läsa här, och här hittar ni Elins!

I bloggvärldenVictoria och blivande pappan har precis som många andra blivit förälskade i Crescent Trike EXA. Det är en otroligt snygg, sportig men ändå elegant vagn så inte är det konstigt att man lätt blir blixförälskad i den. Ja och så är det ju en riktig allround vagn som klarar det mesta dessutom! EXtrA lätt att falla för alltså :) .

Mer i bloggvärlden!
På bloggen Inredningstipset blir det just nu en hel del gravid- och bebisinriktade inlägg eftersom det väntas tillökning. Jätteroligt att valet blev en Crescentvagn och inte minst en av våra nyheter, City Green. Lika fin och färgglad som våren! Hon tar för övrigt upp ämnet "tjej- och pojkfärger" lite kort. Visst är det trist att välja bort en färg bara för att den enligt vissa anses tillhöra ett visst kön mer än det andra?

Crescent barnvagnar i bloggvärlden


Kristina och hennes syster var på Barnens hus för att klämma och känna på barnvagnar och valet blev en Crescent Comfort till bebis i magen! Visst är det mysigt med gravidbloggar? De allra mysigaste tycker vi!


Crescent + inovi hos Magdalena Graaf

På tal om inovi Lära gå stol och instagram så finns det faktiskt ännu en kändis som har en Lära gå stol från Inovi hemma men som även kör en Crescent Trike och pratar om Crescent på instagram - Magdalena Graaf!

 

Ni kan läsa mer om Magdalenas Trike här! Inovistolen hittar ni bland annat hos Lekmer och Babyvintage. Den finns även i andra utföranden, till exempel blå och rosa hos Jollyroom och Köpbarnvagn med flera. I vår kommer som sagt även en ny modell av vår Lära gå stol som man kan göra om till en gåvagn!


Hemma hos Gynning

20130221-103627.jpg

 

Carolina Gynnings instagram kunde man för några dagar sen se lilla Alicia i en Lära gå stol från inovi. Den matchar ju hennes vackra blå ögon perfekt! Inovis produkter finns hos de flesta av våra Crescent återförsäljare.

Crescent i tv-rutan igen!

Tittade ni på Familjen Annorlunda i måndags? Familjen Ilmrud hade med sin Crescent City på golfbanan, en vagn som tydligen är pappa Mickes vagn eftersom han även cyklar på Crescent (när den inte hänger på väggen). Mamma Madde har bloggen Barbamamma och skriver om veckans avsnitt och vagnen här! Vi ser fram emot den mer utförliga recensionen hon lovar komma skall :) .

Crescent Diva i bloggvärlden

Vi blev jätteglada av att läsa Sofies blogginlägg om oss! Hon och familjen kör en Crescent Diva (samma modell som ni kan tävla om i några inlägg längre ner) och vi blir såklart extra glada över att höra att detta är deras andra Crescentvagn! Till deras första barn körde de nämligen vår storsäljare Crescent Classic. Sofies blogg hittar du här!