Recensioner

Bumprider Sit

Godmorgon!
Idag ger vi er en intressant läsning, kolla in:

http://mybabydolls.se/hur-vi-loser-det-med-vagnen/

Ni har väl inte missat att detta är vår egna produkt som vi själva tagit fram, utvecklat, designat och som nu säljs i Sverige men framför allt i över 30 länder runt om i Världen!

Mer information om produkten hittar ni på:

www.bumprider.com

Barnvagnsguide i Vi föräldrar Gravid

I nyaste numret av Vi föräldrar Gravid är två av våra testförare med i en stor Barnvagnsguide, löp och köp om ni är mitt i barnvagnsdjungeln! Det är mycket man måste tänka på innan man gör det kanske största inköpet inför bebis ankomst. Anna och Elin har båda kört Crescent Trike! Annas recension kan ni läsa här, och här hittar ni Elins!

I en Testförares blogg

Stina blev också utsedd till Testförare för ett litet tag sen (Diana som blev testförare i samma veva står det mer om i inlägget här under) och eftersom hon har hunnit testa många olika vagnar av andra märken (mycket att jämföra med alltså) var vi nyfikna på vad hon skulle säga om en Crescent barnvagn. Hennes val blev en Crescent Comfort! Eftersom hon och mannen har två härliga små kids frågade vi om de även ville testa en Bumprider och den har också hunnit bli recenserad på bloggen. Det finns flera inlägg samlade i en kategori men här och här kan ni läsa de två senaste recensionerna.

 

Vi har bara haft vår Crescent Comfort en knapp vecka men kan lätt konstatera att den gör skäl för sitt namn Comfort – en skönare vagn att köra får man leta efter.

Nu har vi kört nya vagnen Crescent Comfort i några veckor och jag måste säga att nu har vi nog hittar vagnen som vi trivs absolut bäst med!

Vi är ganska tuffa mot vagnen – vi kör över stock och sten, i sand och vatten, genom regn och STORM. Ändå har jag inte funnit så mycket som en fläck på vagnen

Jag har ju fått äran att testa en av  Crescents barnvagnar (Comfort) och den är vi väldigt nöjda med! Det finns bara ett fel… Att vi inte haft den från början, haha!

 

Nöjda föräldrar, nöjda barn... Då är VI också nöjda! :)

Testförare Crescent City

Diana var en av dem som utsågs till vår nya testförare för ett litet tag sen. Hon ville testa en Crescent City och nu när de har kört vagnen ett tag har hon gjort en sammanställning och recension av deras egna upplevelser och erfarenheter med den. Hela recensionen kan ni läsa här!

Jag är ganska kräsen på barnvagnar eftersom man kör dom ofta (varje dag, flera gånger) och jag tränar även med dom, powerwalkar. Så det är nog svårt att få mig nöjd. Men min Crescent barnvagn är faktiskt bra, skön, smidig och passar mig bra. Jag har provkört den i skogen, staden, promenader (powerwalks) och olika centrum (affärer). Åkt buss, t-bana, hiss, rulltrappor och bil med den. Jag upplever att vagnen är jätte härlig att köra, svängradien är jätte bra och vagnen är lätt hanterlig även med en hand bara.

Recension: Crescent Trike

Från Barnvagnsblogg: 

"Jag tycker om att köra Crescent Trike."
"Det känns som en otroligt rejäl och gedigen vagn."
"Crescent Trike är en väldigt trevlig vagn att köra, den rullar bra, är lättsvängd, och har skönt gung."
"Sammantaget kan man säga att Crescent Trike är en riktig allroundvagn som får godkänt på alla punkter, den fungerar bra både i stan, på landet, i skogen, på bussen och i bilen."

Betyg 4/5

Elin som driver Barnvagnsblogg har nu testat sin Crescent Trike ett tag och har skrivit en utförlig recension med många fina bilder! Läs hela recensionen HÄR!