Testförare

I Katrin Zytomierskas blogg

För ett litet tag sen visade Katrin den allra första bilden på barnvagnen som hon har varit med och designat åt oss. Mer info om hur du kan köpa denna modellen av Trike kommer inom kort! (P.S de använder Bumprider till storebror Ringo)

Testförare av Trike Tango

Annika som driver bloggen "Drömmen om 11 barn" vann lucka 24 i vår adventskalender. Priset var att bli testförare av en Crescent Trike i färgen Tango - en av våra fräscha vårnyheter! Vad tyckte ni förresten om Hjulkalender? Är det något vi ska satsa på i år igen?
Annikas första intryck av vagnen och om när hon blev kär kan ni läsa om här!


Här kan ni läsa om hur man kan använda vagnen på fler sätt än bara som vagn.


I ett tredje inlägg skriver Annika en liten sammanfattning efter att ha använt vagnen ett tag och Trike får mycket gott betyg!

"Efter att ha gått flera promenader både i stan och här ute på vischan så kan jag glatt konstatera att denna vagn klarar mycket mer än vad vi båda hade trott. Oavsett underlag! Trike´n åker alltid med, vart vi än ska någonstans! Otroligt lättkörd, lätt att både fälla ihop och "montera upp". Den är klockren i alla lägen! Love it"

LUCKA 24 – HJULAFTON

Julafton är såklart hos Crescent barnvagnar Hjulafton! Denna vinst gör kanske den även till Kulafton?


Bakom tjugofjärde och sista luckan finns en av våra nyheter för 2013, Crescent Trike i modefärgen tangerine tango (Pantone Color of the Year 2012). En riktig färgklick som såklart passar en Crescentvagn alldeles utmärkt i och med att Crescent liksom ÄR orangea toner :) .

För att vara med i Julkalenderns absolut sista tävling behöver du ha en blogg. Du som vinner ska även vilja bli vår nya testförare där ett av uppdragen är just att skriva om vagnen på din blogg. Mer info om hur det hela fungerar kommer på mail till vinnaren. Och just det, detta är en vagn som är så rykande färsk att vi inte ens har den på lager ännu, så du kommer få vänta ett par veckor på att få hem den. Är du med skriver du det i en kommentar, samt skriver i ett inlägg på din blogg om att du är med och tävlar om att bli Crescent barnvagnars nya testförare. Du som tävlar via mobilen klickar på rubriken för att kommentera! Luckan är öppen året ut, den 1 januari 2013 presenterar vi 2013-års första testförare här på bloggen och Facebook. LYCKA TILL och GOD JUL! Hoppas ni alla har en riktigt underbar Hjulafton!

 

VINNAREN:

Annika - drömmen om 11 barn31 december, 2012  -  23:48

Detta är verkligen en vinst jag skulle vilja vinna, då skulle jag äntligen sinnesron finna. Lilla Noah skulle helt klart älska detta åk, aldrig mer skulle det bli ”nu-ska-du-sitta-i-vagnen-bråk”. Lattemorsan i mig skulle stolt glida runt i stan, jag har redan gjort en barnvagnspromenads-plan! Den ska köras över både stock och sten, men även på trottoaren och i den fina allén. Ja vagnen skulle få visa vad den går för, när jag som testförare denna kör.

Givetvis har jag även bloggat om detta, inte i någon tävlingsblogg, utan för att ge så mycket respons som möjligt så har jag givetvis skrivit i min vardagliga mammablogg där jag skriver om barnen, familjelivet och våran vardag!

Här finns ett inlägg som också beskriver varför jag vill bli testförare: http://nilssonpettersson.blogg.se/2012/december/jag-vill-bli-testforare.html#comment

Hoppas så jag nästan spricker!!

Kram Annika

I en Testförares blogg

Stina blev också utsedd till Testförare för ett litet tag sen (Diana som blev testförare i samma veva står det mer om i inlägget här under) och eftersom hon har hunnit testa många olika vagnar av andra märken (mycket att jämföra med alltså) var vi nyfikna på vad hon skulle säga om en Crescent barnvagn. Hennes val blev en Crescent Comfort! Eftersom hon och mannen har två härliga små kids frågade vi om de även ville testa en Bumprider och den har också hunnit bli recenserad på bloggen. Det finns flera inlägg samlade i en kategori men här och här kan ni läsa de två senaste recensionerna.

 

Vi har bara haft vår Crescent Comfort en knapp vecka men kan lätt konstatera att den gör skäl för sitt namn Comfort – en skönare vagn att köra får man leta efter.

Nu har vi kört nya vagnen Crescent Comfort i några veckor och jag måste säga att nu har vi nog hittar vagnen som vi trivs absolut bäst med!

Vi är ganska tuffa mot vagnen – vi kör över stock och sten, i sand och vatten, genom regn och STORM. Ändå har jag inte funnit så mycket som en fläck på vagnen

Jag har ju fått äran att testa en av  Crescents barnvagnar (Comfort) och den är vi väldigt nöjda med! Det finns bara ett fel… Att vi inte haft den från början, haha!

 

Nöjda föräldrar, nöjda barn... Då är VI också nöjda! :)

Testförare Crescent City

Diana var en av dem som utsågs till vår nya testförare för ett litet tag sen. Hon ville testa en Crescent City och nu när de har kört vagnen ett tag har hon gjort en sammanställning och recension av deras egna upplevelser och erfarenheter med den. Hela recensionen kan ni läsa här!

Jag är ganska kräsen på barnvagnar eftersom man kör dom ofta (varje dag, flera gånger) och jag tränar även med dom, powerwalkar. Så det är nog svårt att få mig nöjd. Men min Crescent barnvagn är faktiskt bra, skön, smidig och passar mig bra. Jag har provkört den i skogen, staden, promenader (powerwalks) och olika centrum (affärer). Åkt buss, t-bana, hiss, rulltrappor och bil med den. Jag upplever att vagnen är jätte härlig att köra, svängradien är jätte bra och vagnen är lätt hanterlig även med en hand bara.

Testförare nummer 2

Testförare nummer två blir Stina som har bloggen stinan.se. Hon skulle vilja prova en Crescent Comfort i svart och det ska hon såklart få göra! Hennes inlägg om det hela hittar ni här!

 

 

Tusen tack till alla ni som var med och "ansökte" om att bli testförare. För den här gången. Det lär bli fler gånger, nu är ju 2013-års vagnar snart på ingång och de vill vi såklart också ska testköras!

En ny testförare!

Vi har nu valt ut en av våra nya Testförare, det blir Diana som kommer få testa en Crescent City. Hennes blogg hittar ni här!

Diana, maila oss på info@elitegroup.se för att få mer info om att vara Testförare åt Crescent och för att få hem din nya vagn såklart! :)

Är du vår nästa testförare?

 

För att ansöka om att bli vår nästa testförare ska du:

  • Gilla Crescent barnvagnar på Facebook
  • Du ska ha en blogg som uppdateras
  • Du ska skriva ett inlägg om att du vill bli testförare av en Crescent barnvagn, där du även skriver vilken (och länkar till) barnvagn du vill testa.
  • Du mailar info@elitegroup.se där du skriver en liten presentation av dig och din blogg, med länk till ditt inlägg.

LYCKA TILL!