Kändisar

Crescent Trike Gold Limited Edition!

Äntligen kan vi presentera vårt senaste Design samarbete!
Vi på Crescent barnvagnar har genom åren haft en rad samarbeten med designers och kända profiler, det senaste design samarbetet är i det här fallet Crescent Trike Gold Limited Edition som har designats av Katrin Zytomierska.
Vagnen är fullt utrustad med exklusiva detaljer som guldanodiserat aluminiumchassi, läderhandtag, gulddetaljer och flera innovativa lösningar.

Vagnen kommer endast att tillverkas i 100 exemplar!

Läs mer om vagnen och boka den på:
www.limitededt.se

Kidh älskar sin Ferrari!

Den före detta ensamma mamman Therese visar stolt upp sin son med sin Crescent Compact 360 och den får bara tummar upp!
Foto: Den före detta ensamma mamman Therese visar stolt upp sin son med sin Crescent Compact 360 och den får bara tummar upp! Kidh älskar sin Ferrari!

I Katrin Zytomierskas blogg

För ett litet tag sen visade Katrin den allra första bilden på barnvagnen som hon har varit med och designat åt oss. Mer info om hur du kan köpa denna modellen av Trike kommer inom kort! (P.S de använder Bumprider till storebror Ringo)

Crescent + inovi hos Magdalena Graaf

På tal om inovi Lära gå stol och instagram så finns det faktiskt ännu en kändis som har en Lära gå stol från Inovi hemma men som även kör en Crescent Trike och pratar om Crescent på instagram - Magdalena Graaf!

 

Ni kan läsa mer om Magdalenas Trike här! Inovistolen hittar ni bland annat hos Lekmer och Babyvintage. Den finns även i andra utföranden, till exempel blå och rosa hos Jollyroom och Köpbarnvagn med flera. I vår kommer som sagt även en ny modell av vår Lära gå stol som man kan göra om till en gåvagn!


Hemma hos Gynning

20130221-103627.jpg

 

Carolina Gynnings instagram kunde man för några dagar sen se lilla Alicia i en Lära gå stol från inovi. Den matchar ju hennes vackra blå ögon perfekt! Inovis produkter finns hos de flesta av våra Crescent återförsäljare.

Ur arkivet – Josefine Craaford


Dags att rota fram några fler roliga bilder från Crescent barnvagnars fotoarkiv? Den här gången hittar vi snygga Josefine Craaford med sin "bebis" Annelie. På bilden ser ni en Crescent City från 2007, en vagn som har utgått ur sortimentet. Nu finns det en annan modell Crescent City, så namnet lever vidare även om vagnarna är helt olika.

Ur arkivet – Tommy Körberg

Vår blogg må vara relativt ny i denna värld men barnvagnarna har ju trots allt funnits sedan 2007. Vi har därför en hel del bilder i arkivet som vi tänkte dela med oss av här inne, för att även få med lite av historiken. Kan bli kul va? :)

Vi börjar med Tommy Körberg som körde dottern Elvira i en Crescent Diva!