Crescent barnvagnar i media

Solsidan!

Endel kanske har missat det men vår telefon och inkorg har gått varm då många har hört av sig då ni sett att Solsidan hade med just vår vagn i serien. Kul! Närmare bestämt så var det vår Crescent Infinity som användes.

Crescent Infinity är en exklusiv Duo-Liggvagn med vändbar sittdel och svängbara framhjul.  Lyxigt utrustad med leatherette detaljer, helt punkteringsfria hjul etc. Läs gärna mer på http://crescentbarnvagnar.se/ligg-och-kombivagnar/ligg-och-kombivagnar/infinity/

Crescent Infinity

Efterlängtad men äntligen finns den i butik, Crescent Infinity 2016!

Den gjorde sig fin i Solsidan, det missade ni väl inte?

http://crescentbarnvagnar.se/ligg-och-kombivagnar/ligg-och-kombivagnar/infinity/

Hos Magdalena Graaf

Hej,

Hoppas ni alla mår bra där ute i snöyran, hoppas ni har lika mycket snö som vi:)
Idag låter vi er alla ta del av hur det ser ut hos Magdalena Graaf, lyxåk!

http://crescentbarnvagnar.se/sittvagnar/sittvagn/compact-360/

Crescent hos Ola Lustig

Om man följer Ola Lustig (olalustig) på instagram har man även kunnat följa sonen Bosse, som har åkt Crescent sen start! Först en Crescent Diva och nu även om Crescent Compact. Vi tycker att familjen Lustig verkar vara helsköna (med mycket bra smak)!

Barnvagnsguide i Vi föräldrar Gravid

I nyaste numret av Vi föräldrar Gravid är två av våra testförare med i en stor Barnvagnsguide, löp och köp om ni är mitt i barnvagnsdjungeln! Det är mycket man måste tänka på innan man gör det kanske största inköpet inför bebis ankomst. Anna och Elin har båda kört Crescent Trike! Annas recension kan ni läsa här, och här hittar ni Elins!

Grönt & närhet

Nu är det vår ute (äntligen!) och vi tycker att våra nya färger Green och Tango (finns på Crescent City och Crescent Trike) förtjänar att lyftas fram lite extra. Härliga färgklickar!
 Den här annonsen hittar du i senaste Föräldrar & Barn


I samma nummer hittar du en guide med 5 utvalda selar och 5 utvalda sjalar. Bärsele eller bärsjal är ett jättebra komplement till en barnvagn! Tar väldigt lite plats och kanske är att föredra framför en barnvagn om du bara ska in i affären en snabbis? Dessutom är det såklart väldigt mysigt att få ha sin bebis nära, nära...

Tävla på Familjeliv!

I samband med Familjeliv tävlar vi ut valfri barnvagn (värde upp till 8790 kr!)

Ni hittar tävlingen här och alla våra vagnar här!

 

5 stjärnor till City!

Vår fina Cityvagn fick nyligen 5 skimrande stjärnor i ett tyskt test! Detta är en vagn som fick stå lite bakom Trike förra året när vår trehjuling var den stora nyheten. Helt utan anledning dock för trots allt är detta en liknande vagn men för den som önskar en fyrhjulig vagn istället för Trikes tre!

City finns som tidigare i färgerna black, white, grey och navy men i år tillkommer även färgerna tango och green! På Baby&Barnmässan i Göteborg i helgen kommer Crescent City (bland annat) säljas till ett riktigt bra mässpris så missa inte det ifall ni är ute efter en bäst-i-testvagn med svängbara framhjul!

För er som ska på Baby & Barnmässan i helgen kommer just Cityvagnen finnas till försäljning till riktig bra pris :) .

Crescent i Familjen Annorlunda
Igår var det premiär för Familjen Annorlunda på TV4. Har ni också längtat efter dessa härliga familjer? Vi gillar att pappa Micke i familjen Ilmrud tar hand om sin Crescent på bästa sätt och förvaringen går ju inte att klaga på! Vi vet att de även kör Crescentvagn så det ska bli spännande att se om det också kommer synas i rutan!