Inovi produkter

Matstol!

Att välja matstol är inte lätt, nästan lika svårt som att välja barnvagn. Men för att underlätta tycker vi att du bör tänka på följande saker:
-Hur kommer vi använda stolen, enbart på ett och samma ställe eller vill och kommer vi behöva flytta den mellan olika bord?
-Behöver den tåla enbart inomhusmiljö eller även utomhusmiljö och kanske tom användas i duschen?
-Behöver stolen vara kompatibel med ett eget bord/bricka eller hur känsligt är vårt egna bord för stötar, slag etc?
-Kan man använda sele eller inte? Barn rör sig fort...
-Ska den vara möjlig att resa bort med?
Inovi matstol är en praktisk och stilren matstol som inkluderar en avtagbar bricka och sele, halkskydd under benen som gör att den står stadigt
Sittdelen finns i flera färger, vit, svart eller rosa. Du kan även välja mellan svart eller vit stomme. Benen klickas enkelt av och du lägger enkelt in dem i bilen och tar då ingen plats.
Lätt att flytta och väger nästan ingenting! I butik nu
http://crescentbarnvagnar.se/butiker/

Inovi barnvagnsfläkt!

Sommaren har äntligen kommit. För att skydda de minsta tipsar vi om vår barnvagnsfläkt, Inovi Air Cooler.

Inovi Air Cooler är en fläkt som drivs med två batterier. Snurran är gjord i ett mjukt material som känns behaglig om man stoppar in fingrarna eller rör vid den, dessutom stannar fläkten automatiskt om detta sker. Snurran är vridbar och går att ställa i olika vinklar och positioner.

Fläkten passar till barnvagnar, sängar och skötbord etc, helt universalt. Perfekt när det blir varmt i vagnen dessa dagar eller om det är för varmt i sovrummet när det börjar bli natt.

 Ni hittar den bl a här!

Inovi Babysitter

Godmorgon!

Vår omtyckta Inovi babysitter har nu kommit hem i många nya färgkombinationer!

I vår hjulkalender var ni många som kom med förslag på färger ni önskade på vår omtyckta Inovi babysitter. Nu är den här...med just nya färger. Finns i butik redan nu!

http://inovi.elitearchive.se/#!album-8