augusti 2012

Köpbarnvagn hos Crescent barnvagnar

Igår hade vi besök av Köp Barnvagn här på kontoret! Det är alltid lika kul att träffa våra kunder i verkligheten och få ett ansikte på personer man pratar mycket med i telefon, oftast är det ett privilegium som bara våra resande säljare har eftersom många butiker finns så långt bort ;) . Ni vet väl att ni kan gilla Köp Barnvagn på Facebook för senaste nytt?

Nu tar vi alldeles strax helg hos oss, vi vill passa på att önska er en trevlig helg! Glöm nu inte att ansöka om att bli vår nästa Testförare, nästa vecka kommer vi börja gå igenom era mail och det skulle vara trevligt att få läsa ett från just dig :) .

Våra vagnar – Crescent Compact

Crescent Compact är en sittvagn som kan användas så länge som barnet behöver ha en vagn, tack vare marknadens längsta rygg och extra gott benutrymme. Vagnen är en riktig allroundvagn med rejäla EVA-hjul, mjuk och rejäl klädsel samt fullt viloläge på 175 grader. Därför är detta en vagn som kan användas redan från när barnet blir 6 månader, året runt och överallt!

 

Varukorgen som är i metall tål att lastas och är lätt att komma åt, knäledshandtaget justeras enkelt och vagnen fälls smidigt ihop samt tar liten plats. Dessutom väger chassit endast 7,4 kg! Crescent Compact är en enkel sittvagn som är byggd för tuffa tag!

Kika in på vår hemsida för att läsa mer om vagnen.

Är du vår nästa testförare?

 

För att ansöka om att bli vår nästa testförare ska du:

  • Gilla Crescent barnvagnar på Facebook
  • Du ska ha en blogg som uppdateras
  • Du ska skriva ett inlägg om att du vill bli testförare av en Crescent barnvagn, där du även skriver vilken (och länkar till) barnvagn du vill testa.
  • Du mailar info@elitegroup.se där du skriver en liten presentation av dig och din blogg, med länk till ditt inlägg.

LYCKA TILL!

Span på stan – Crescent City

 

Mamma Julia Torstensson och lille Liam, 1 månad ung, hängde vid målområdet på Blodomloppet i förra veckan. Pappa ville tyvärr inte vara med på bild men vi lovar att de är den sötaste lilla familjen! Julia berättar att det bästa med deras Crescent City är att den är smidig att fälla ihop och att liggdelen är lätt vilket underlättar när hon bär den upp och ner för trapporna hemma.

Slut på sommarlov och semstertider!

Nu är Augusti på väg mot sitt slut och alla skolstarter är väl igång? För första gången eller igen. Visst är det en speciellt känsla, att starta upp något nytt efter ett helt sommarlov? Den där känslan följer kanske med hela livet i och för sig, det är trots allt lite samma känsla man kan få när det är jobbstart igen efter semestern. Eller när man börjar nytt jobb! Nystartskänsla kan man ju få bara en vanlig måndag, även om det mer är en vardagsvariant ;) .

Sommaren är kort, det mesta regnar bort har ju stämt lite extra bra i år ;) . Trots brist på riktiga sommardagar med sol och bad hoppas vi att du är redo för hösten och allt vad det innebär. Kanske du har gjort en resa till varmare breddgrader eller har en sådan inplanerad nu under vinterhalvåret? Hoppas i alla fall att du har fyllt på med härliga sommarminnen som du kan plocka fram i vinter när det är mörkt och kallt och minnas tillbaka på sommaren 2012. Kanske inte just på vädret men på fina minnen och erfarenheter som du samlat på dig tillsammans med de du älskar.

Vi på Crescent barnvagnar är mer än redo för höst! Om några veckor är det dags för Barn och baby i Stockholm och då kommer vi visa våra 2013-års modeller. Vi är glada för all feedback vi får från er, det är du och alla andra som kör Crescent barnvagnar som hjälper oss att hela tiden utvecklas och bli ännu bättre!

Span på stan – m300

På en loppis träffade vi på pappa David och lilla Nicki som har en Crescent m300. Denna vagnen finns dessvärre inte längre i vårt sortiment men visst är den snygg :) ? Det David och hans familj gillar mest med sin vagn är att den är enkel och mångsidig och att den är lätt att ha att göra med!

Våra vagnar – Crescent Diva

Vill du ha en lätt, cool vagn med moderna finesser och både vändbart handtag och vändbar sits är Crescent Diva vagnen för dig! Diva säljs som komplett duovagn där liggvagnen enkelt görs om till sittvagn med ergonomisk sits när barnet blir större.

 

Framtill har Divan snurrbara, punkteringsfria hjul för smidig framkomlighet, baktill har den rejäla lufthjul. Framhjulen kan dessutom fällas in i chassit och på så vis underlätta körning i snö eller sand. Lättviktshassit är tillverkat helt i aluminium med ovala profiler för ökad bärighet och ett slittåligare material. Ihopfälld blir Diva en av de minsta och lättaste barnvagnarna på marknaden. Chassit fälls enkelt och snabbt ihop med en knapptryckning och väger endast 5,7 kg!

Nytt för i år är svart chassi och tre olika färger. Black-black som är en limited edition samt black denim och blue denim. Vill du veta mer om Crescent Diva kan du läsa om vagnen på vår hemsida eller testköra den hos någon av våra återförsäljare.

BeSafe gravidbälte

Jollyroom tipsar på sin blogg och på Facebook om ett gravidbälte från BeSafe, Detta bälte har många fördelar, den allra största är såklart att en eventuell krock styr bort höftbältet från magen och fostret och ned på den stabilare höftkammen. Kraften från kollisionen flyttast alltså ner mot låren istället för att trycka på magen och bebisen. Den dagliga bilkörningen blir dessutom skönare för mamman!

 

Här kan ni köpa gravidbältet hos Jollyroom!

Ocky

Annika Duckmarks egna märke Ocky grundades när hennes tvååriga hockeytokiga son sa hockey på sitt egna lilla vis :) . Du hittar Ockys produkter hos Brightbuy bland annat., den tunna mössan i coola färger är perfekt nu när hösten börjar smyga sig på!

 

 

 

 

Vi gillar inte bara de snygga och stilrena plaggen, allra mest gillar vi nog att för varje såld mössa ger Ocky 5 kronor till Operation Smile. Sånt här vill vi se mer av!

 

 

Garanti

Vi får många frågor om just garanti - hur lång är den, när gäller den och så vidare... Och hur är det egentligen? Finns det en fast garantitid och finns det tillfällen när det garantin inte gäller?

Allt om Barnvagnar har skrivit ett informativt inlägg om just garanti. Det man kanske framför allt ska tänka på är att garantin inte gäller vid ägarbyte, något som förmodligen inte säljaren av den begagnade varan är speciellt noga med att berätta. Hos Konsumentverket kan du läsa ytterligare om garanti och konsumentköplagen.

 

Vinnaren av en Crescent Compact!

Elina Dahlgren skriver:

Åh vilken tävling. Har en gammal solblekt Brio med hål i hjulen efter vassa stenar, som verkligen behöver bytas ut mot en ny vagn. Min dotter är nu 1 år och det hade varit perfekt med en lätt och smidig sittvagn, men som samtidigt är rejäl :) Den hade fått hänga med på alla våra skogsäventyr!

Kan ju ge en rolig motivering också om ni vill ha det ;)

Nu kommer sommaren och promenaderna med den, därmed skulle denna Compact bli min bästa vän.

Meja vill gärna glida runt i en snygg och skön Crescent, ja, det hade varit en helt underbar present.

Nu ska vi springa genom dalar och över kullar, ja, nu blir det andra bullar!

Massa kilon ska bort från mammans kropp,
därmed krävs en vagn med uthållighet i topp.

Med Evelina och Crescentbarnvagnar.se i spetsen kanske vagnen blir min,
ja tänk om min önskan kunde slå in!?

Grattis Elina! Maila oss så du kan få din nya Crescentvagn asap :) . Till dig som inte vann vill vi påminna er om att ju fler som gillar oss på facebook, desto fler tävlingar och annat kul blir det. Så fortsätt gärna att tipsa era vänner :) !

Crescent Trike hos Spiderchick!

Moa, aka Spiderchick håller på att lära känna sin Trike. Vi hoppas och tror att hela familjen kommer bli kompis med vår kanske enklaste vagn. Samtidigt vill vi passa på att säga GRATTIS till lille MiniSpider! Till storebror använder de sig av en matchande Bumprider i svart.

Span på stan – Crescent Classic

Farmor och farfar (Christina och Per Otterdahl) var i Stadsparken med sitt barnbarn Liam som fyller 1 år nu i augusti. Stort grattis i förskott önskar vi på Crescent barnvagnar! Liam åker i en Crescent Classic och det farmor och farfar uppskattar mest med vagnen är att den får plats i bilen och att man enkelt kan ta av och på hjulen för att göra den ännu mindre, samt knäledshandtaget.