september 2012

Recension: Crescent Trike

Från Barnvagnsblogg: 

"Jag tycker om att köra Crescent Trike."
"Det känns som en otroligt rejäl och gedigen vagn."
"Crescent Trike är en väldigt trevlig vagn att köra, den rullar bra, är lättsvängd, och har skönt gung."
"Sammantaget kan man säga att Crescent Trike är en riktig allroundvagn som får godkänt på alla punkter, den fungerar bra både i stan, på landet, i skogen, på bussen och i bilen."

Betyg 4/5

Elin som driver Barnvagnsblogg har nu testat sin Crescent Trike ett tag och har skrivit en utförlig recension med många fina bilder! Läs hela recensionen HÄR!

 

Behind the scenes @ Crescent barnvagnar

I takt med att 2013-års modeller trillar in är det dags att fotografera dem till katalog, hemsidan och andra marknadsföringssammanhang. Så här såg det ut när nya Crescent Trike fotograferades i förmiddags!

I början av november kommer alla nyheter presenteras här inne på bloggen så stay tuned! Som vi har skrivit på Facebook ser det riktigt, riktigt bra ut och ordet WOW har yttrats av oss ett flertal gånger. Det blir coolt, färgbomber och som alltid snygga och säkra vagnar!

En ny testförare!

Vi har nu valt ut en av våra nya Testförare, det blir Diana som kommer få testa en Crescent City. Hennes blogg hittar ni här!

Diana, maila oss på info@elitegroup.se för att få mer info om att vara Testförare åt Crescent och för att få hem din nya vagn såklart! :)

Inovi Memory Foam

Det var inte länge sedan vi fick påfyllning på lagret med Inovi Memory Foamdynor. Redan nu har en del av färgerna tagit slut, IGEN! Dynorna finns i tre olika storlekar - stor, mellan och en huvuddyna. HÄR har vi skrivit om dynorna tidigare! Är du sugen på någon variant är det löp och köp som gäller :) .

 

Inovi Memory Foam finns i färgerna svart, off white, grå, blå, rosa, orange, grön, turkos, pastell mint, pastell rosa och pastell lila och ni kan köpa dem bland annat hos Köpbarnvagn, Toyland, Babyliv och Little Kids Corner

Mom2Mom

Har vi några gravida kvinnor som läser här inne? I så fall bara MÅSTE ni kika in Mom2Moms utbud av mammakläder. Otroligt vackra och sydda på ett sätt som gör att de går att använda även för ickegravida kvinnor (det kan personalen här på Crescent barnvagnar intyga ;) ).

 

Mom2Mom finns även hos Jollyroom som vi ju i förra veckan tipsade om har 10 % på hela sortimentet just nu. Vi gillar Sara Sommerfelds kollektion som har ledorden Chic, Prep och Kvinnlighet lite extra. Go gravida kvinnor! Vem säger att mammakläder behöver vara tråkiga och formlösa :) .

I en butik nära dig…

Hos din Crescentåterförsäljare finns våra kataloger som du kan hämta utan kostnad. Att köpa barnvagn är kanske det största och roligste köpet man gör inför bebisens ankomst, och det bästa man kan göra innan man slår till är att leta information och komma fram till vilken sorts vagn man vill ha. Och behöver. Och passar med. Bor du på landet kanske en vagn med fyra fasta hjul är att föredra (Crescent Classic, Crescent Comfort, Crescent Compact?), bor du i city kanske du väljer en med snurrbara framhjul (Crescent City, Crescent Trike, Crescent Diva?) för smidighetens skull?

Att gå runt i butiker för att testköra vagnar och läsa på nätet innan barnvagnsköpet gör nog de flesta, och att ta hem kataloger är nog inte heller helt fel eftersom det blir lättare att överblicka om man väljer mellan flera märken.

Dags att köpa vinterkläder!

Nu när kylan är på intågande (iiiisiga morgnar redan nu!) är det hög tid att börja titta på vinterkläder till de små. Ja gärna köpa eftersom de kan gå åt väldigt snabbt även i början innan snön ens är här. På Jollyroom får du 10 % rabatt på ALLT just nu så kanske du kan hitta en overall till bra pris där? Självklart har de även ett stort sortiment av Crescent barnvagnar ;) ...

Trike, vår nykomling

Vår nyhet Crescent Trike har nu funnits på marknaden i ungefär 5 månader och redan nu har vi fått prover på 2013-års modell. Vi kan inte berätta så mycket om kommande produkter riktigt ännu (vi väntar tills efter Barn&Babymässan i Kista) men att det handlar om coola färger kan vi i alla fall skvallra om till dig :) ...

Svart Crescent Trike i vårt Showroom, med turkosa Memory Foamdynor (största modellen + huvuddynan)

Viktigit att tänka på om du köper din vagn i en internetbutik är att smörja framhjulets axel! På triken är denna ganska tjock (vilket gör den väldigt stabil och robust), men tjockare hjulaxel leder också till större friktion och därför är det viktigt att smörja! Detta ska göras redan i butik men köper man vagnen på nätet kan man få göra detta själv och det står hur man går tillväga i manualen. Anledningen till att inte vi gör det här hos oss är för att inte riskera att fettet missfärgar tygerna under transporten till butikerna.

Våra vagnar – Crescent Comfort

 

Crescent Comfort är en traditionell barnvagn med klassisk dressinfjädring som ger ett skönt "gung" i vagnen, bekvämt för både dig som kör och för bebisen som vill åka skönt. Du köper vagnen som sittvagn (med vändbar sittdel) och kan välja till hårdlift (kombivagn) eller separat liggdel (duvagn). Många valmöjligheter till ett väldigt bra pris!

 

Det här är vår kanske enklaste vagn som passar ett aktivt liv tack vare fyra rejäla hjul tar sig fram överallt. Årets färger är svart, svart/röd, brun och beige på ett helsvart chassi. Till våra vagnar finns adaptrar som passar babyskydd från Maxi Cosi, ett smidigt tilbehör för dig som åker bil ofta med din bebis!

 

 På vår hemsida kan du läsa mer om Comfort och våra andra vagnar!

mama, vi föräldrar…

20120904-144129.jpg

 

20120904-144140.jpg

 

Vi läser olika tidningar för att hålla oss à jour i BarnVärlden. Självklart också för att få synas lite på ett hörn ;) ... Köper och läser du tidningar, eller läser du bara tidningar i till exempel väntrum och liknande? Räcker det med internet och bloggar eller är det faktiskt fortfarande ganska mysigt att köpa nyaste numret av favorittidningen och bläddra i när tiden finns?

Familjen Annorlunda gillar Crescent!

Madeleine som har en av Sveriges största mammabloggar har blivit med Crescentvagn! Och detta tack vare att hennes man vill ha en Crescentcykel att träna (och tävla) på inför kommande Vätternrundan. Bra märkesval tycker vi, och bra man med bra smak också uppenbarligen ;) ...

 

 

Ni kan läsa mer om Crescent City på vår hemsida eller här på bloggen! Det är en liten och smidig vagn med två svängbara framhjul som är större än på andra liknande vagnar. Är man cykelintresserad kan man med fördel matcha med cykelhandskar på promenaderna ;) ! Heja heja säger vi!