oktober 2012

Crescent Classic i Norrland
Tvä vinterhärliga bilder från Norrland! Marcus och Nora, 11 månader, med deras Crescent Classic.


Mamma Malin skriver såhär om vagnen: Vi bara älskar vagnen, den är snygg, stabil, smidig, terrängvänlig, den har verkligen "allt i ett"!
Den funkar lika bra inne i stan som hos oss ute på landet, i skogen och stallet.
Gillar att den har 4 olika lutningslägen, rullar lätt och har bra "gung", den är härlig att köra.
Smidig att fälla ihop och väger inte mycket.
Perfekt med det vändbara styret så vi närsomhelst enkelt kan byta körriktning, det uppskattas både när det är något intressant dottern vill titta på och även om solen ligger på och stör henne.

Crescent barnvagnar på BabyExpo

 

Några bilder från helgens mässa! Lördag och söndag fanns Crescent barnvagnar på plats i Norge, på BabyExpo. Vad gillar ni det orangea som är tillbaka på 2013-års vagnar? Vi gillar det hur mycket som helst, trots allt är just färgen orange väldigt mycket Crescent :) !

Tack för bästa mässan!

Tack alla gamla och nya kunder för en toppenfin mässa! Ja tack till alla besökare som kom och förgyllde våra dagar på Kistamässan. Hoppas att vi ses nästa år igen!

Den produkt som fick allra mest uppmärksamhet på mässan var helt klart den nya varianten av Trike, Trike Exa. Trike Exa kommer i tre olika färger - orange (Crescents officiella färg som efter efter ett år borta kommer tillbaka på flera av vagnarna), red och grey. Det som är speciellt med den och helt unikt i barnvagnsvärlden är chassit som lackats på samma sätt som en cykel. Kanske något för den lite extra sportintresserade pappan eller mamman? ;)

Tredje dagen är här

Några bilder från gårdagen i monter E:06! Lovisa och Elin som ni ser var här och spanade in våra nyheter. Idag är det dags för sista dagen och vi är lika taggade som vanligt!

 

Första dagen

Vi fick en väldigt fin start på årets Barn & Baby! Mycket folk och stämning på topp hela dagen! Vi har även fått några besök från bloggare, Danijela som bloggar på minbebis ser ni på en av bilderna nedan.

 

Nu taggar vi för dag två av tre! Vi finns som sagt i monter E:06 om ni skulle ha vägarna förbi :) .

 

 

Barn & Baby

Nu har portarna på Kistamässan slagit upp till årets Barn & Baby. Vi är på plats (även med våra tillbehör från inovi samt vår ståbräda Bumprider) och tankade med ny energi efter gårdagens monteruppbyggning! Ska ni dit finns vi i monter E:06 och vi blir såklart jätteglada om ni kommar och säger hej eller vill spana in våra nyheter. Eller äter en korv med bröd :) . Crescent City och Crescent Trike i färgen Tango är några av nyheterna, ni ser Tango här ovan. Crescent Trike kommer även i ett utförande som är så nära en cykelram man kan komma, den är riktigt riktigt häftig!

Morgonen började ganska lugnt här inne men nu droppar det in mer och mer folk. Hoppas vi ses!

Work in progress

Vi är plats på Kistamässan där Barn & Babymässan kommer pågå onsdag till fredag. Bygga monter står på dagens schema!

20121016-101216.jpg

Crescent Skötväskor

Ett av de kanske viktigaste köpen (ja förrutom vagnen, babyskydd, säng etc) inför bebis ankomst kan vara skötväskan. Den är nog viktigare än vad man faktiskt kan tro! Er skötväska kommer hänga med precis överallt, precis hela tiden och innehålla precis allt. Kort och gott, den kommer utan tvekan att bli mycket välanvänd!

För tillfället har vi fyra olika sorters skötväskor i vårt sortiment. Ni hittar dem och andra tillval på vår hemsida under fliken Tillbehör. Modellerna ovan heter uppifrån och ner: Street Skötväska, Crescent Skötvästa, City Skötväska och Diva Skötväska. Nyaste nytt är City Skötväslan i Navy och Grey och mer kommer inför 2013!

Span på stan – Crescent Classic

Vi träffade på sötaste lilla familjen inne på Lindex - mamma Amanda, pappa Sergio och lilla Novali som är 1 månad ung.

Det Amanda och Sergio gillar mest med deras Crescent Classic är att den är en riktig allroundvagn och det går att göra allt med den. Det vändbara handtaget är en stor fördel precis som att att vagnen är smidig och enkel på alla vis.

Testförare nummer 2

Testförare nummer två blir Stina som har bloggen stinan.se. Hon skulle vilja prova en Crescent Comfort i svart och det ska hon såklart få göra! Hennes inlägg om det hela hittar ni här!

 

 

Tusen tack till alla ni som var med och "ansökte" om att bli testförare. För den här gången. Det lär bli fler gånger, nu är ju 2013-års vagnar snart på ingång och de vill vi såklart också ska testköras!