november 2012

Dan före dan…
Hoppas att ni är lika taggade som oss inför morgondagen som innebär start för vår adventskalender! Vill ni ha en ledtråd till innehållet som finns bakom den första luckan? Klart ni vill! :)


Vi Föräldrar barnstolstest!

I nyaste numret av Vi Föräldrar (nr 14 December 2012) finns det med ett stort barnstolstest där vår inovistol finns med. SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (där vi för övrigt testar alla våra vagnar) har testat åtta barnstolar på uppdrag av Vi Föräldrar och Testfakta. Inovi matsol fick 4,3 poäng av 5 och plus för stabilitet!

Ur arkivet – Tommy Körberg

Vår blogg må vara relativt ny i denna värld men barnvagnarna har ju trots allt funnits sedan 2007. Vi har därför en hel del bilder i arkivet som vi tänkte dela med oss av här inne, för att även få med lite av historiken. Kan bli kul va? :)

Vi börjar med Tommy Körberg som körde dottern Elvira i en Crescent Diva!


Något ni inte får missa!

Som ni kan se i headern ovan och i det här inlägget är det alltså en Julkalender på gång här hos Crescent barnvagnar! Det kommer såklart finnas 24 "luckor" (ett inlägg varje dag här på bloggen), alla med fina priser bakom. Där kommer ni hitta saker från oss - från Crescent barnvagnar, från Bumprider och Inovi. MEN, där finns annat också och vi kan nästan garantera att ni inte kommer vilja missa att kika in här varje dag. Ett exempel: varje advent kan vi lika gärna kalla för Hjulkalender...

Crescent barnvagnar i bloggvärlden

Vagnen! :D
Detalj! :)Nu är det ett tag sedan de här fina bilderna publicerades på Malins mysiga blogg men vi vill såklart visa dem ändå. Vi blir alltid lika glada av att hitta Crescent barnvagnar i bloggvärlden och ni får självklart jättegärna höra av er om ni också vill synas hos oss. Här och här kan ni läsa lite om vad Malin och Stina tycker om sin Crescent Classic!

I en Testförares blogg

Stina blev också utsedd till Testförare för ett litet tag sen (Diana som blev testförare i samma veva står det mer om i inlägget här under) och eftersom hon har hunnit testa många olika vagnar av andra märken (mycket att jämföra med alltså) var vi nyfikna på vad hon skulle säga om en Crescent barnvagn. Hennes val blev en Crescent Comfort! Eftersom hon och mannen har två härliga små kids frågade vi om de även ville testa en Bumprider och den har också hunnit bli recenserad på bloggen. Det finns flera inlägg samlade i en kategori men här och här kan ni läsa de två senaste recensionerna.

 

Vi har bara haft vår Crescent Comfort en knapp vecka men kan lätt konstatera att den gör skäl för sitt namn Comfort – en skönare vagn att köra får man leta efter.

Nu har vi kört nya vagnen Crescent Comfort i några veckor och jag måste säga att nu har vi nog hittar vagnen som vi trivs absolut bäst med!

Vi är ganska tuffa mot vagnen – vi kör över stock och sten, i sand och vatten, genom regn och STORM. Ändå har jag inte funnit så mycket som en fläck på vagnen

Jag har ju fått äran att testa en av  Crescents barnvagnar (Comfort) och den är vi väldigt nöjda med! Det finns bara ett fel… Att vi inte haft den från början, haha!

 

Nöjda föräldrar, nöjda barn... Då är VI också nöjda! :)

Testförare Crescent City

Diana var en av dem som utsågs till vår nya testförare för ett litet tag sen. Hon ville testa en Crescent City och nu när de har kört vagnen ett tag har hon gjort en sammanställning och recension av deras egna upplevelser och erfarenheter med den. Hela recensionen kan ni läsa här!

Jag är ganska kräsen på barnvagnar eftersom man kör dom ofta (varje dag, flera gånger) och jag tränar även med dom, powerwalkar. Så det är nog svårt att få mig nöjd. Men min Crescent barnvagn är faktiskt bra, skön, smidig och passar mig bra. Jag har provkört den i skogen, staden, promenader (powerwalks) och olika centrum (affärer). Åkt buss, t-bana, hiss, rulltrappor och bil med den. Jag upplever att vagnen är jätte härlig att köra, svängradien är jätte bra och vagnen är lätt hanterlig även med en hand bara.

Vi är med på premiärturen!
Johanna och Fredrik blev i förra veckan föräldrar till en liten Alfons. Hon har bloggat flitigt om graviditet, från förlossningen och nu om första tiden med bebis och allt vad det innebär. Vi på Crescent barnvagnar är glada och stolta över att de valde en Crescent Trike till sin fina son och ser fram emot att få höra vad de tycker om vagnen när de har kört den ett par mil :) .