december 2012

Span på stan – Trike

I ett regnigt Skåne promenerade mamma Johanna och lille Alfons med sin Crescent Trike på nyårsafton. Det bästa med vagnen är enligt Johanna att man tar sig fram överallt och även i snövallar. Den får plats i bilen vilket var avgörande för att de köpte vagnen, att den blir så liten ihopfälld. En annan stor fördel tycker hon är att den är så smidig att köra med i affärer, man kan styra med ena handen och hålla kundkorgen i den andra. Att den dessutom ser sportig ut är ett plus i kanten! Däremot önskar hon att regnskyddet skulle vara lite lite mindre och smidigare att ha att göra med. Johanna har lovat en lite mer utförlig recension vilket vi ser fram emot att läsa!

LUCKA 24 – HJULAFTON

Julafton är såklart hos Crescent barnvagnar Hjulafton! Denna vinst gör kanske den även till Kulafton?


Bakom tjugofjärde och sista luckan finns en av våra nyheter för 2013, Crescent Trike i modefärgen tangerine tango (Pantone Color of the Year 2012). En riktig färgklick som såklart passar en Crescentvagn alldeles utmärkt i och med att Crescent liksom ÄR orangea toner :) .

För att vara med i Julkalenderns absolut sista tävling behöver du ha en blogg. Du som vinner ska även vilja bli vår nya testförare där ett av uppdragen är just att skriva om vagnen på din blogg. Mer info om hur det hela fungerar kommer på mail till vinnaren. Och just det, detta är en vagn som är så rykande färsk att vi inte ens har den på lager ännu, så du kommer få vänta ett par veckor på att få hem den. Är du med skriver du det i en kommentar, samt skriver i ett inlägg på din blogg om att du är med och tävlar om att bli Crescent barnvagnars nya testförare. Du som tävlar via mobilen klickar på rubriken för att kommentera! Luckan är öppen året ut, den 1 januari 2013 presenterar vi 2013-års första testförare här på bloggen och Facebook. LYCKA TILL och GOD JUL! Hoppas ni alla har en riktigt underbar Hjulafton!

 

VINNAREN:

Annika - drömmen om 11 barn31 december, 2012  -  23:48

Detta är verkligen en vinst jag skulle vilja vinna, då skulle jag äntligen sinnesron finna. Lilla Noah skulle helt klart älska detta åk, aldrig mer skulle det bli ”nu-ska-du-sitta-i-vagnen-bråk”. Lattemorsan i mig skulle stolt glida runt i stan, jag har redan gjort en barnvagnspromenads-plan! Den ska köras över både stock och sten, men även på trottoaren och i den fina allén. Ja vagnen skulle få visa vad den går för, när jag som testförare denna kör.

Givetvis har jag även bloggat om detta, inte i någon tävlingsblogg, utan för att ge så mycket respons som möjligt så har jag givetvis skrivit i min vardagliga mammablogg där jag skriver om barnen, familjelivet och våran vardag!

Här finns ett inlägg som också beskriver varför jag vill bli testförare: http://nilssonpettersson.blogg.se/2012/december/jag-vill-bli-testforare.html#comment

Hoppas så jag nästan spricker!!

Kram Annika

LUCKA 23 – ADVENTSSPECIALDenna vagn passar på all terräng och i alla länder, ja egentligen överallt där saker och ting händer!

Idag är det dags för den fjärde och sista Adventsspecialen! Men, självklart ska vi göra något riktigt, riktigt bra imorgon också, på självaste Julafton, så då måste ni verkligen kika in om ni vill ha chans att vinna det kanske finaste priset i hela vår Hjulkalender... Men, idag är det också en väldigt fint vinst, ännu en Crescent Compact fast i utförandet brunt!

För att vara med i tävlingen som till skillnad mot de andra Adventsspecialarna bara håller på ett dygn likt de andra luckorna (klart vi måste ha en vinnare på Julafton!) ska ni gilla oss på Facebook och dela tävlingen där, samt berätta för oss i en kommentar hur det egentligen har gått med årets julförberedelser? :) LYCKA TILL!VINNAREN:

Marie Öberg
23 december, 2012 - 01:16

Julstöket som vanligt är ett enda kaos
Så mycket stress och hysteri men har trots det lyckats behålla lugnet utan att go bananas. Från och med i år kommer ingen stress att tolereras – julen ska väl vara en glädjens & fridens högtid? ;)

En ny vagn vore nog den finaste julklappen vi skulle kunna få!
En stabil, trygg & snygg vagn och dessutom i min favoritfärg! :)
Långa promenader skulle införas på nytt då det inte varit möjligt på länge då vår vagn nog inte riktigt är att lita på.
Håller nu tummarna så hårt vi bara kan!

Önskar er en helt underbar jul! ❤
(gillar & delar självklart på Facebook men namnet Marie Öberg)

Grattis! Maila oss på blogg@elitegroup.se, vi behöver adress och telefonnummer. GodJulKram!

LUCKA 22

Dessa vi tävlar ut i talet tre - till vattnet, vällingen eller mammas te?


I dagens lucka (nu börjar vi närma oss slutet av Julkalendern tyvärr!) finns ytterligare tre cupholders från inovi. Tre stycken vinner varsin, du lämnar bara en kommentar så är du med i tävlingen! Surfar du från mobilen klickar du på rubriken för att kommentera. Lycka till och GOD JUL!

VINNARNA:
EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA
22 december, 2012 - 09:05

Har tipsat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/12/22/lucka-22-hos-crescent-2212/

Lise-Lotte Larsdotter
22 december, 2012 - 14:18

Jag är med och hoppas på vinnartur! Vill ju bli en riktig lattemamma!

jenny gustafsson
22 december, 2012 - 17:36

Jag är med! Efterfrågade precis en sån igår!

Grattis till er! Maila era adresser och telefonnummer till blogg@elitegroup.se så skickar vi era cupholders efter jul :) . GodJulKram!

LUCKA 21

 

 

 

Idagens lucka finner ni ett presentkort hos Vinylahem på 500 kronor. Väggtext eller annan väggkonst, det bestämmer du! Skriv i en kommentar vad du skulle använda presentkortet till om du vann. Du som tävlar från mobilen klickar på rubriken till inlägget för att kommentera! Lycka till :)

 VINNAREN:

Sofie Bäck
21 december, 2012 - 18:40

Jag hade valt ”skogens vänner” och satt upp i hallen och 2 paket med röd kakeldekor till pojkens rum så han får fejkat kakel ovanför hans spis:)

Grattis! Maila oss på blogg@elitegroup.se för mer information. GodJulKram!

Span på stan – Classic

20121220-100331.jpg

 

Mitt i julhandeln stötte vi på pappa Niclas och mamma Tanja med Emma, 4 månader. Med i familjen finns även Elvira som är 3,5 år. Det familjen gillar mest med sin Crescent Classic är att den är smidig att fälla ihop och blir väldigt liten, samt att man kan göra den ännu mindre genom att enkelt ta bort hjulen om man behöver ännu mer plats. De gillar även att den är stabil och lätt att köra med!

LUCKA 20

 

Att liten blir stor fort är inte bara prat, snart är det dags för riktig mat!

Bakom dagens lucka står en rosa matstol från inovi (värde 695 kr). Den kan bli din om du tycker till om vilken färg du skulle vilja se på stolen! För närvarande finns den i rosa, grått och offwhite.  Lämna ditt svar i en kommentar och om du svarar från mobilen måste du som vanligt klicka dig vidare på rubriken till inlägget. Lycka till!


VINNAREN:

Emma Brunnfors
20 december, 2012 - 09:01

Som en stadig liten kung på sin tron,
hade lillkillen suttit i sin snygga Inovistol!
Önskad färg skulle vara gul som fromage av citron,
Då hade sonen varit både säker och cool!

Tack för jättefina tävlingar i årets julkalender!
Jag har varit med och kämpat om massa olika saker nu, men jag ger mig inte! =)
God Jul!

Grattis! Maila oss adress och telefonnummer på blogg@elitegroup.se. GodJulKram!

LUCKA 19

Lära skratta, lära sitta, lära stå... Ja helt plötsligt är det dags att lära gå!

Idag är vinsten är Lära gå stol från inovi, iWalk (värde 795 kr). Färgen är den ni ser på bilden (svart-grå) och ni tävlar genom gå in på vår hemsida och titta på filmen på förstasidan, svara sedan på följande fråga i en kommentar till det här inlägget: Vilken vagnsmodell är det som står/körs på stranden? Tävlar du via mobilen lämnar du ditt svar genom att klicka på rubriken till inlägget. Lycka till!

VINNAREN:

madde

19 december, 2012 - 06:36

Jag gissar på att svaret på dagens fråga är diva!
Håller tummarna hårt för att min gissning ska vara rätt   För den frågan var minsann inte så himla lätt   Vill dock hemskt gärna vinna detta pris till min prins ...  För att han är något av det absolut bästa som finns   Och endast det bästa till den bästa är bra nog   Han skulle bli så glad om hans mamma detta pris tog Grattis! Maila oss adress samt telefon till blogg@elitegroup.se för att få hem stolen :) . God Jul!

LUCKA 18

Smycken gillar vi väl alla att få, i dagens lucka finns det något till de små!

 

 

Idag kan ni tävla om ett litet smycke från Hedbergs Guld till en liten person i din närhet. Berätta, vem skulle få det av dig? Lämna ditt svar i en kommentar till det här inlägget så är du med och tävlar. Du som tävlar från mobilen klickar på rubriken till inlägget för att lämna ditt svar.

 

VINNAREN:

Lisa

18 december, 2012 - 09:51

Min lilla dotter på snart tre år skulle få det. Hon blev storasyster för några månader sedan och har varit så duktig med det fastän det är svårt när hon inte kan få all uppmärksamhet som hon är van vid. Så glad hon skulle bli! Grattis! Maila oss din adress på blogg@elitegroup.se :)

Span på stan – Classic

På stan i julmyset stötte vi på mamma Emmelie och lilla Ester som är 3 månader ung. De kör en Crescent Classic som de tycker är perfekt nu på vinterunderlag tack vare de fyra rejäla luftdäcken. Det var det vändbara styret som gör att man kan välja att ha barnet mot sig eller framåt som var avgörande när de köpte sin vagn!

LUCKA 17

Under denna du i soffan kan mysa, definitivt utan att frysa!

Världens mysigaste pläd (värd 1295 kr) från AsIf4467 hittar du bakom dagens lucka. Du är med och tävlar om den genom att gå in hos AsIf4467 och välja ut din favoritprodukt i sortimentet. Skriv sedan vad det är i en kommentar här inne, du som kommenterar via mobilen klickar på rubriken till inlägget för att lämna ditt svar.

VINNAREN:

Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset

17 december, 2012 - 22:08

Farfarspläden är helt klart min favorit, jag är helt kär. Ser så varm och mysig ut att jag önskar jag hade den här. Om jag något annat måste välja får det nog bli bilbanan till barnen, eller det vackra sängklädessetet Romantik – Dubbel åt oss, de stora barnen. Grattis! Maila oss din adress på blogg@elitegroup.se

LUCKA 16 – ADVENTSSPECIAL

Detta är vår vagn till de stora små, den kan följa med från 6 månader tills de bara vill gå

Tredje Advent betyder Hjulkalender och denna gång finns det en beige Crescent Compact i potten. För att vara med och tävla ska du gilla oss på Facebook och sedan tipsa dina vänner där om vår Julkalender. Vi vill även att du går in på hemsidan och tycker till om vilken färg eller mönster du skulle vilja se Crescent Compact i om du fick välja. Missa inte att spana in vår nya sittvagn när ni ändå är inne och kikar :) .

Du har en vecka på dig att tävla och du som tävlar från mobilen kommenterar genom att klicka på rubriken till inlägget. Lycka till!

VINNAREN:

Sanna 16 december, 2012 - 12:15 Åh våran förta vagn var en crescent classic i rött och svart som jag alltid ångrat vi sålde när vi fick syskon. Vilket lett till att jag sålt in vagnen så att min nästa vän oxå skaf...fade en när hon fick barn I vår familj bestående av en mamma pappa och två pojkar gillar vi grönt och vitt så ett vitt chassi med grön klädsel skulle vi gärna vilja se..
Vi får hoppas att turen är på vår sida för jag tror pappan (som valde första vagnen) skulle bli så glad när han öppnade paketet från er på jul Med vänlig hälsning, Sanna berg på fb Grattis! Maila oss adress och telefonnummer på blogg@elitegroup.se. Kram Crescent barnvagnar

LUCKA 15

 

Till tripp trapp och trull, dessa finns i många storlekar och är av ull 

Bakom dagens lucka gömmer sig ett par ullinneskor från bykier . Berätta för oss vilken variant och vilken storlek du skulle välja om du vann. Du har som vanligt fram till midnatt på dig och du som surfar från mobilen kommenterar genom att klicka på rubriken.

VINNAREN:

Dessie - Mamma till Alicia & Kevin

15 december, 2012 - 09:56

Alicia ett par grå med stjärnor vill vinna

mamma vet inte om hon köpa kommer hinna

 Innan julen kommer med glögg och mys

viktigt med varma fötter annars kanske det kommer en nys

De grå med stjärnorna, storlek 29

Grattis! Maila oss på blogg@elitegroup.se.

LUCKA 14

Samma vinst som vinnaren i lucka nummer 8 fått, men denna gång i dubbel pott!

Ännu mer vackra blommor från Mästerblomman här i vår Julkalender! Idag finns ett presentkort värt 1000 kronor att handla för och för att vara med i tävlingen vill vi att du berättar till vem i hela vida världen som du skulle vilja skicka en bukett blommor och varför. Kanske någon som levde för längesen, en kändis eller någon som du beundrar men aldrig träffat? Berätta även vilka blommor från Mästerblomman du skulle välja! Du lämnar en kommentar till det här inlägget för att tävla och du som tävlar från mobilen klickar på rubriken till inlägget för att lämna ditt bidrag. Fram till midnatt har du på dig innan luckan stängs och nästa öppnas!

VINNAREN:

Greta
14 december, 2012 - 13:19

Jag skulle skicka ett presentkort på 1000 kr

http://masterblomman.se/product/50-presentkort.html

till Musikhjälpen i P3/Svt http://m.sverigesradio.se/program/index/3946

Så kan presentkortet auktioneras ut (till förhoppningsvis en mycket större dumma än tusen kr) till förmån för att barn i slummen ska få tillgång till rent vatten!

Win win så här i juletid och allt!

Grattis! Maila oss på blogg@elitegroup.se. God Jul!

LUCKA 13

I soffan, på golvet eller kanske i sängen mest, i denna ligger din bebis bäst!

 

Idag finns det ett Babynest i vår Julkalender! Ett babynest är perfekt för små bebisar, det blir gosigt och tryggt precis som i mammas mage och du kan använda den överallt - i spjälsängen, vagnen eller varför inte ta med som extrasäng på resan? För att vara med och tävla vill vi att ni går in på hemsidan och väljer vilken färg ni skulle välja om ni vann. Skriv sedan svaret i en kommentar till det här inlägget. Ni som läser från mobilen kommenterar genom att klicka på rubriken till inlägget. Som vanligt har ni fram till midnatt på er!

VINNAREN:

Beatrice
13 december, 2012 - 10:37

En naturvit skulle bli underbar om jag vinner!

Åhh så jag vill vinna det i dagens lucka,

någon annan som vill vara med får med mig mucka!

Ett babynest till bebis som kommer till våren,
så h*n kan i den vila dom små låren!
Jag hoppas att turen finns hos mig,
för det här är verkligen ingen skitgrej!
Jag hoppas, hoppas, hoppas och hoppas,
tills jag nästan förstoppas

Grattis :) Maila oss din adress på blogg@elitegroup.se!

LUCKA 12

 

Bebis i magen kan ljud tidigt höra, med denna runt halsen kan du hen lugn göra

 

Bakom dagens lucka hänger det en vacker fjärilsbola (värd 499 kr) från Mom2Mom. Bola Butterfly är en rund guldpläterad gravidbola med nickelfritt .925 sterling Silver som bas, ur Sara Sommerfelds kollektion. Är inte du själv gravid känner du säkert någon som är det och detta är såklart den perfekta julklappen till alla gravida! För att vara med och tävla vill vi att du går in på Mom2Moms hemsida och väljer ut vad du gillar mest i sortimentet. Skriv sedan vad i en kommentar till detta inlägget. Som vanligt måste ni som läser från mobilen klicka på rubriken till inlägget för att kunna kommentera. Ni har fram till midnatt på er, då öppnas nästa lucka... ;)

 

VINNAREN:  

Roger

 12 december, 2012 - 17:08

Min älskade fru har länge önskat sig detta halsband av mig. Nu bär hon på vårt första barn och jag skulle så gärna vilja överraska henne med detta fina smycke. Jag var inne på hemsidan och kollade, och jag kan inte välja något finare än halsbandet då jag vet att det är just det som min fru önskar sig. Hoppas kunna överraska henne med det på hennes födelsedag i januari! Grattis! Maila oss din adress på blogg@elitegroup.se.

LUCKA 11

Födelsedagar, resor och annat roligt, med denna är glömma inte särskilt troligt

I dagens lucka finns ännu en almanacka från Personlig almanacka! För att vara med och tävla ska du dela med dig av ditt bästa minne.. Någonsin! Du har fram till midnatt på dig som vanligt. För dig som surfar med mobilen, du kommenterar genom att klicka på rubriken.

 

VINNAREN:

Annika - drömmen om 11 barn

 11 december, 2012 - 15:12

Jag har många roliga minnen, och fina sådana!   Som när vi gifte oss och prästen berättade om graviditeten i kyrkan, eller när jag fick mitt körkort trots att jag gjort både 2 och 3 fel i uppkörningen… eller varför inte när jag fick mitt första jobb? Alla de fyra förlossningar jag gått igenom är också stora minnen.
MEN… det finns ett minne… som är nåt alldeles extra. Jag jobbade som croupier då, den 15 januari 2004. Klockan var strax efter 22 och jag skulle ställa mig upp för att rätta till tröjan (munkjacka) som åkt upp i bak. Då blir det blött – och då menar jag BLÖTT! Jag var i vecka 35 då. Hade inte förberett något alls och hade knappt läst om graviditeter, var inställd på att gå över 2 veckor så jag hade tänkt att jobba veckan ut för att sen ta tid till förberedelse.   Fattade inte att det var vattnet så jag ringde till mamma lite smått fundersam ”Mamma, kan man kissa på sig som gravid utan att man är kissnödig?”. Hon skrattade bara och sa att vattnet måste ha gått. Och mycket riktigt, jag stod ju liksom i ett HAV!   Det slutade med att pappan till bebisen kom springande, mamma och pappa kom med bilen. Krögare och alla kroggäster stod på en rad när jag leddes ut från krogen och alla då med glada tillrop ”LYCKA TILL NU” och ”Du måste höra av dig efteråt…!”. Kom in till förlossningen vid 00-tiden och 05.07 var min förstfödda född. Det gick snabbt för att vara första gången och utan att ha haft några besvär alls med förvärkar eller så. Ett minne man aldrig glömmer!

Grattis till dig! Maila oss på blogg@elitegroup.se för mer information

LUCKA 10

Detta är något för er med barnen tätt, den till alla vagnar passar om du fäster den rätt

Idag tävlar du om en rosa Bumprider (rek ca pris 695 kr) en universal ståbräda som passar till alla vagnar. För att vara med ska du gilla Bumprider på Facebook (saknar du facebook kan du istället tipsa om vår hjulkalender på din blogg eller via mail). Skriv sedan en kommentar om att du är med och tävlar! Du som kikar in från mobilen kommenterar genom att klicka på rubriken. Som vanligt har du fram till midnatt på dig innan nästa lucka öppnas.

VINNAREN:

Sanna Stensson

10 december, 2012 - 14:07

En bumprider är precis det som på min önskelista högst upp står   Dock så tror jag ej någon hjälpt tomten med just detta i år.   Att vinna en snygg bräda nu en gång för alla   Skulle göra att jag genom hela julen tralla!!!
...

Gillar på fb Grattis! Maila oss adress och telefonnummer på blogg@elitegroup.se!

LUCKA 9 – ADVENTSSPECIAL

Denna passar kanske allra bäst i staden, men även på skogspromenaden

 

 

Crescent City är en av våra stadsvagnar som med sina större svängbara framhjul än konkurrenternas tar sig fram även på ojämnt underlag. För att vinna en Crescent City i färgen svart vill vi att du gillar oss på Facebook samt tipsar om vår julkalender på din blogg eller via facebook/mail om du saknar Facebook. Skriv en kommentar till det här inlägget om hur du är med och tävlar. Ni som tävlar från mobilen klickar på rubriken för att kommentera.

VINNAREN:

Petra Christensen

9 december, 2012 - 11:24

Gillar och delar på Facebook! alias: Petra Christensen
Nu håller vi våra tummar & tår,

för att vi en Crescent City under granen får,

 lätt och smidig att fälla ihop och köra, ...

Crescent vet sannerligen hur man ska göra,

en supervagn i både funktion och stil,

som vi skulle nyttja många underbara mil! ♥

 STORT grattis till en toppenvagn! Maila oss adress och telefonnummer på blogg@elitegroup.se. God Jul

LUCKA 8

 

Tänk att från hemmet köpa en blomma, som ända fram till dörren kan komma!

 

I dagens lucka finns något för dig som gillar att ha fina blommor hemma. Du kan vinna ett presentkort hos Mästerblomman värt 500 kr. Genom ett par klick kan du köpa blommor som sedan levereras på önskad adress. Så även om inte du vill ha blommor hemlevererade kanske du vet någon som förtjänar ett blombud? Berätta i en kommentar till detta inlägget om vilka blommor du skulle beställa och till vem! Ni som kikar in här från mobilen kommenterar genom att klicka på rubriken till inlägget.

VINNAREN:

Sylvia 8 december, 2012 - 15:32 Till den som aldrig har råd att köpa en blomma, men som på sommaren plockar de vilda och sätter på gravarna som hon går till. Det finns så’na i Sverige men de syns inte i julshoppandet och stressen.Senast idag hörde jag om dem på radion hur de kommer till kyrkan och har gjort allt de kan, men ändå inte får det att gå ihop. Jag har en i min bek...

antskapskrets som jag försöker stötta och hon skulle få blomman. När hon har pengar hjälper hon alla som behöver.Hon är en underbar samtalspartner och många älskar att umgås med henne. Senast en flicka som lurade av henne de sista slantarna och påstod hon skulle ladda sitt mobilkort.Det skulle hon inte alls. Hon gav pengarna till sin kille till cigaretter Denna humoristiska person som är glad för det lilla skulle va värd en blomma som varar ett bra tag! Grattis! Maila oss på info@elitegroup.se för mer information