februari 2013

Crescent + inovi hos Magdalena Graaf

På tal om inovi Lära gå stol och instagram så finns det faktiskt ännu en kändis som har en Lära gå stol från Inovi hemma men som även kör en Crescent Trike och pratar om Crescent på instagram - Magdalena Graaf!

 

Ni kan läsa mer om Magdalenas Trike här! Inovistolen hittar ni bland annat hos Lekmer och Babyvintage. Den finns även i andra utföranden, till exempel blå och rosa hos Jollyroom och Köpbarnvagn med flera. I vår kommer som sagt även en ny modell av vår Lära gå stol som man kan göra om till en gåvagn!


Baby & Barn 2013 i Göteborg

Tack till alla er som kom och hälsade på oss på mässan i Göteborg i helgen! Här kommer några pics från hur det såg ut i vår monter och vi fick även bilder som kommer bilda en helt ny kategori, nämligen "Span på mässan". Det ÄR så kul att få träffa er som kör Crescent barnvagnar ute i vimlet. Kom ihåg att om ni kör en Crescent och vill synas här på bloggen eller på facebook är det bara att maila in bild på blogg@elitegroup.se.

 

Hemma hos Gynning

20130221-103627.jpg

 

Carolina Gynnings instagram kunde man för några dagar sen se lilla Alicia i en Lära gå stol från inovi. Den matchar ju hennes vackra blå ögon perfekt! Inovis produkter finns hos de flesta av våra Crescent återförsäljare.

Tokiga mässpriser!

20130221-102757.jpg

Här ser ni vad ni kan fynda på Baby&Barnmässan i helgen! Vi kommer alltså stå tillsammans med Happyland på mässan så kom gärna förbi och säg hej och känn lite på våra vagnar. Hoppas vi ses där!

5 stjärnor till City!

Vår fina Cityvagn fick nyligen 5 skimrande stjärnor i ett tyskt test! Detta är en vagn som fick stå lite bakom Trike förra året när vår trehjuling var den stora nyheten. Helt utan anledning dock för trots allt är detta en liknande vagn men för den som önskar en fyrhjulig vagn istället för Trikes tre!

City finns som tidigare i färgerna black, white, grey och navy men i år tillkommer även färgerna tango och green! På Baby&Barnmässan i Göteborg i helgen kommer Crescent City (bland annat) säljas till ett riktigt bra mässpris så missa inte det ifall ni är ute efter en bäst-i-testvagn med svängbara framhjul!

För er som ska på Baby & Barnmässan i helgen kommer just Cityvagnen finnas till försäljning till riktig bra pris :) .

Nyheter!

Det är inte bara Crescent barnvagnar som bjuder på härliga nyheter så här i början av året. Bumprider gör det också (mer om det i ett senare inlägg) och även vårt tredje varumärke inovi! I inovis sortiment tillkommer bland annat accessoarer till barnvagnen men även babysittrar och en ny Lära-gå-stol:

 


iWalker Cruiser! En Lära-gå-stol som man kan göra om till en Lära-gå-vagn!

Crescent i tv-rutan igen!

Tittade ni på Familjen Annorlunda i måndags? Familjen Ilmrud hade med sin Crescent City på golfbanan, en vagn som tydligen är pappa Mickes vagn eftersom han även cyklar på Crescent (när den inte hänger på väggen). Mamma Madde har bloggen Barbamamma och skriver om veckans avsnitt och vagnen här! Vi ser fram emot den mer utförliga recensionen hon lovar komma skall :) .

Alla ♥-dag
Vi på Crescent barnvagnar vill önska er en underbar Alla Hjärtans-dag! Hoppas att ni ger OCH får mycket kärlek idag. Se till att kramas lite extra med dem du älskar, även om det såklart är viktigt alla dagar!

Span på stan – Classic

Tisdag kväll på IKEA stötte vi på en Crescent Classic och massa härliga tjejer! Lilla Alicia på 6 månader satt skönt på färfällen samtidigt som mamma Angelica Lindberg (till vänster) och gudmor Rebecka Nieminen (till höger) turades om att köra vagnen. De är fyra stycken som kör vagnen dagligen och alla har positiva uppplevelser om den! Angelica och Rebecka nämnde många fördelar om vagnen - att den tar sig fram över stock och sten och snö (fördel eftersom de bor på landet) men är även liten och smidig i stan, bra lägen i ryggen, bra fotstödet som med den lilla böjen längst ner som stoppar upp barnet samt stort plus för lufthjulen som håller för all terräng och bara har behövts pumpa en gång på ett halvår.

Ur arkivet – Josefine Craaford


Dags att rota fram några fler roliga bilder från Crescent barnvagnars fotoarkiv? Den här gången hittar vi snygga Josefine Craaford med sin "bebis" Annelie. På bilden ser ni en Crescent City från 2007, en vagn som har utgått ur sortimentet. Nu finns det en annan modell Crescent City, så namnet lever vidare även om vagnarna är helt olika.