april 2013

Grattis Kungen!


Idag säger vi Hipp Hurra till Kungen!

På Kungahusets hemsida hittade vi även dessa otroligt fina bilder på Kronprinsessan och lilla Estelle.

Hoppas att du får en fin Valborg och att solen skiner hos dig idag!

Crescent – since 1894

Sedan slutet av 1800-talet har Crescent varit skandinaviens ledande cykelleverantör och bidragit till att sätta ett helt folk i rörelse. Alla har vi någon form av relation till varumärket som står för kvalitet och säkerhet!

Vi gjorde lite research för att se hur långt tillbaka det går att hitta information om Crescent. Det resulterade i en katalog från 1899, men vi vet även att den första cykeln tillverkades redan 1894!

 

 

Katalogen finns att läsa i pdf-format här

Som en hyllning till den allra första crescentcykeln har Crescent en cykelmodell som heter Classic August

Äntligen vår!Ja äntligen är snön borta och vårblommorna börjar titta fram lite här och var. Visst känns det alldeles, alldeles underbart att tänka att det snart kommer vara grönt överallt? Hoppas att du har en fin helg framför dig med mycket sol och kärlek!

Grönt & närhet

Nu är det vår ute (äntligen!) och vi tycker att våra nya färger Green och Tango (finns på Crescent City och Crescent Trike) förtjänar att lyftas fram lite extra. Härliga färgklickar!
 Den här annonsen hittar du i senaste Föräldrar & Barn


I samma nummer hittar du en guide med 5 utvalda selar och 5 utvalda sjalar. Bärsele eller bärsjal är ett jättebra komplement till en barnvagn! Tar väldigt lite plats och kanske är att föredra framför en barnvagn om du bara ska in i affären en snabbis? Dessutom är det såklart väldigt mysigt att få ha sin bebis nära, nära...

Skådespelande vagnar

Det är såklart alltid roligare att klämma och känna och spana på en vagn i verkligheten innan man slår till på det största inköpet inför bebisens ankomst. Alla bor inte nära någon av våra återförsäljare vilket förstås gör att det inte är lika lätt att få en fysisk uppfattning av favoritvagnen från nätet eller katalogen. Visst är det då bra med filmklipp på våra vagnsmodeller? Nedan kan ni se våran Bäst-i-test-vagn Crescent Classic. En vagn med många möjligheter och som är kanske vår allroundvagn nummer 1!Du kan läsa mer om Crescent Classic på vår hemsida.

Den där EXA:n

Det kan ju kanske vara kul för er att se varifrån inspirationen till Crescent Trike EXA kommer ifrån. Det är alltså världens första barnvagn som har lackats likt en cykelram, vilket såklart passar varumärket Crescent som handen i handsken. 2013 såg Crescent EXA, cykeln, ut så här:

 
Vilket resulterade i Crescent Trike EXA som ser ut så här:


Nu när vi håller på att designa 2014-års modeller ger Crescent EXA 2013 en hel del inspiration till hur Crescent Classic 2014 kommer se ut... Mer om det lite längre fram!


Alla sätt är bra…?Som rubriken lyder tycker vi att alla sätt är bra utom de dåliga samt att man tager vad man haver. Till exempel när härliga vårsolen skiner in genom rutorna blir det svårt att se datorskärmen där designen av 2014-års modeller är i full gång... Ett Crescentparaply löser problemet! :)


Nu finns för övrigt del två av tävlingen i samband med Familjeliv, där priset är valfri barnvagn, uppe! Missa heller inte vår egna tävling med samma pris i potten!

Span på stan – ComfortVi träffade på mamma Sandra, pappa Markus och lilla Molly 5 veckor med deras Crescent Comfort. På frågan varför de valde just den här vagnen blev svaret att de testkörde flera vagnar och valet föll för denna eftersom den är så lättkörd.

Testförare av Trike Tango

Annika som driver bloggen "Drömmen om 11 barn" vann lucka 24 i vår adventskalender. Priset var att bli testförare av en Crescent Trike i färgen Tango - en av våra fräscha vårnyheter! Vad tyckte ni förresten om Hjulkalender? Är det något vi ska satsa på i år igen?
Annikas första intryck av vagnen och om när hon blev kär kan ni läsa om här!


Här kan ni läsa om hur man kan använda vagnen på fler sätt än bara som vagn.


I ett tredje inlägg skriver Annika en liten sammanfattning efter att ha använt vagnen ett tag och Trike får mycket gott betyg!

"Efter att ha gått flera promenader både i stan och här ute på vischan så kan jag glatt konstatera att denna vagn klarar mycket mer än vad vi båda hade trott. Oavsett underlag! Trike´n åker alltid med, vart vi än ska någonstans! Otroligt lättkörd, lätt att både fälla ihop och "montera upp". Den är klockren i alla lägen! Love it"

Trike EXA – I butik nu!

Vi har skrivit om vår coolaste nyhet Trike EXA tidigare här i bloggen med nu finns även ett litet filklipp för er som vill se mer av vagnen. Vill ni se ännu mer finns den nu också i en butik nära dig! Hitta din närmaste återförsäljare här.

Tävla på Familjeliv!

I samband med Familjeliv tävlar vi ut valfri barnvagn (värde upp till 8790 kr!)

Ni hittar tävlingen här och alla våra vagnar här!