maj 2013

En vinnarvagn!

Carin och Otto vann sin Crescent Trike EXA i en tävling tillsammans med Familjeliv. Kanske du också vill vinna en valfri vagn från oss?  Nu är det bara några få dagar kvar av tävlingen där du själv väljer vinsten. Tävlar gör du här, senast sista Maj!

iWalk Cruiser

Nu finns vår nya Lära gå stol i en butik nära dig! iWalk Cruser i färgen grå, en nyhet som skiljer sig något mot våra andra Lära gå stolar, vilka man kan göra om till gungor, mot att man kan göra om den här till en Lära gå vagn. Två-i-en som vanligt men en nyhet alltså!

Crescent Trike hos Laila Bagge Wahlgren

Igår hoppas vi att alla firade mors dag på ett eller annat sätt? Precis som alla speciella dagar är det såklart viktigt att tänka på att man ska visa uppskattning till de man uppskattar ALLA dagar, men faktiskt så är det ju rätt så fint med en speciell dag också. En anledning att samla familj och vänner, laga god middag eller köpa hem tårta. Eller vad man nu gör för att sätta guldkant på tillvaron! Firade du och/eller firades du?
Laila Bagge Wahlgren var en av alla mammor som firades igår! På hennes blogg kan man skymta nya vagnen som är en Crescent Trike EXA. Läs mer om vagnen här!

Badsäsong coming up!

Det finns en intressant diskussion om det här med bikini på småtjejer i senaste numret av Vi föräldrar. En mamma anser att det är onödigt och en annan att det är upp till dottern att bestämma. Vad tycker du?

 


För de allra minsta finns ett brett sortiment av uv-skyddande badkläder, dessa finns hos Babyshop och om du köper dem går 40 kronor till barncancerfonden. Vi gillar!!

GULDIngen har väl missat att Sverige tog hem ett välförtjänt VM-guld igår men vi vill såklart uppmärksamma det här inne ändå, även om det är en dag försent. Grattis Tre kronor!!

Barnvagnsguide i Vi föräldrar Gravid

I nyaste numret av Vi föräldrar Gravid är två av våra testförare med i en stor Barnvagnsguide, löp och köp om ni är mitt i barnvagnsdjungeln! Det är mycket man måste tänka på innan man gör det kanske största inköpet inför bebis ankomst. Anna och Elin har båda kört Crescent Trike! Annas recension kan ni läsa här, och här hittar ni Elins!

Magdalena Graaf + Crescent Trike

På säsongsinvigningen av Gröna Lund körde Magdalena Graaf sin nya Crescent Trike! Här tillsammans med sönerna Lancelot (plus kompis) och Charlie (vagnsåkaren)! Magdalena har en blogg där man ofta kan skymta Triken. Första kommentaren om vagnen från Magdalena var: "Charlie älskar den redan!"

Läs mer om Crescent Trike här!

Läs mer om Crescent Trike EXA här!

Hitta din närmaste återförsäljare här!

Rusa i våren!

Nu är Vårruset i full gång över hela Sverige! Är det någon läsare som har deltagit eller kommer att delta? I Crescent barnvagnars grannstad Jönköping var det dags igår men det var ingen här från oss som joinade. Däremot pratade vi om att ta fram en joggingvagn! Är det något ni skulle vilja se i vårt produktsortiment?


I bloggvärldenVictoria och blivande pappan har precis som många andra blivit förälskade i Crescent Trike EXA. Det är en otroligt snygg, sportig men ändå elegant vagn så inte är det konstigt att man lätt blir blixförälskad i den. Ja och så är det ju en riktig allround vagn som klarar det mesta dessutom! EXtrA lätt att falla för alltså :) .

Crescent mot cancer!

På bilden ser ni Crescents VD Tony Grimaldi med en "Ride for life"-cykel, en av två cykelutföranden som designats för ett samarbete med Cancerfonden.

Crescent och Cancerfonden har under 2013 inlett ett samarbete där en viss summa av varje såld "Ride for life"-cykel (500 kr per cykel med rek ca pris 5995 kr) går till Cancerfondens insamling. Läs mer om tanken bakom det hela på Cancerfondens blogg!

 

De coola rosa cyklarna kan du spana in på hemsidan!