juni 2013

Behind the scenes

Tusen tack för alla era synpunkter och åsikter på vad ni vill läsa mer om här inne! Behind the scenes var ett önskemål och visst kan vi bjuda på mer av det! Nedan får ni se ett litet smakprov på hur det kan se ut på dataskärmen när en manual skapas!

Anledningen till nya manualer är såklart oftast nya produkter! För oss på Crescent barnvagnar är säkerhetsaspekten den allra viktigaste (även om vi gärna kombinerar det med högsta kvalitet och snygg design)! Därför önskar och hoppas vi att ni som köper våra vagnar tar er tid att läsa just manualerna som följer med vagnen. Både för att vagnen ska användas på ett säkert sätt men även för att det finns en hel del tips på hur du ska sköta om din Crescent barnvagn så att den håller många mil och år!

 

Crescent City i tufft test

Jenny vann för ett tag sen en Crescent City i grönt och vi har fått ta del av bilder när vagnen testats ordentligt av de som vagnarna faktiskt är till för - barnen!
Lille Wilmer ansvarade för sovtestet medan storebrorsorna utförde ett hastighetstest. Båda testen klarades galant, såklart ;) ...

5 vinnare!

Följande vinner varsin mugghållare från inovi, maila adress samt telefonnummer på blogg@elitegroup.se så fort som möjligt så kanske vi till och med hinner få iväg paketet idag!

Sanna
19 juni, 2013 - 19:02
Jag skulle vilja läsa mer om tillbehör till vagnarna samt allmän fakta om dem, uppdateras om ev nyheter kring vagnarna. Span på stan är oxå roligt, kanske göra små reportage från kontoret nån gång inland så man får lära känna er som jobbar där mer?
Med vänlig hälsning,
Sanna

Christine Carlström
14 juni, 2013 - 17:28
Man får gratulera, har det redan gått ett år?!? =)
Jag läser gärna ännu mer om skötselråd, hur man kan piffa upp vagnen efter humör, kändisar och deras vagnar, tips på vagnar anpassade för rullstolsburna föräldrar.
MVH
Christine

Lisa
18 juni, 2013 - 21:13
Nyheter och skötsel är alltid intressant! Sen är det ju roligt att läsa om vilka som kör vad, så ”span på stan” är ju roligt!
Mugghållaren skulle passa perfekt till vatten på mina powerwalks!

Emma
17 juni, 2013 - 19:31
Jag skulle gärna se en ”pysselkategori” med lite roliga tillbehör/hack/pimpningar man kan göra själv. Och kanske nån tävling via ex runkeeper eller liknande, där man kan utmana andra på barmvagnspromenader!

Karolina Melanoz
14 juni, 2013 - 19:01
Fortsätt med er fina blogg på samma sätt som ni tidigare gjort.
Det är kul att läsa allt från era personalfester till nya releaser.
Nu hoppas jag mugghållaren kom till mig eftersom jag är pw-tjej.
Ha en fin sommar!!

Mer av Italien!

Och utanför Bianchis huvudkontor? Där fanns vackra Italien som vi önskar att vi hade haft mer tid till att utforska! Bergamo är en otroligt mysig stad och ett perfekt weekendresmål. Ett måste är att besöka den gamla delen av staden som ligger uppe på ett berg. Där kan man strosa, äta gott och bara va. Något som italienarna är duktiga på. Jag tror vi alla enades om att pizzan inte är världens bästa pizza men glassen däremot kan nog vara. Har ni inte varit i Italien måste ni definitivt se till att boka in en resa dit någongång!
Crescent barnvagnar i Italien!

Nu är det nästan två veckor sen vi var i norra Italien och därmed hög tid att visa några bilder från våra dagar där! Vi landade i Bergamo på Sveriges nationaldag, en väldigt trevlig stad ett par mil ifrån Milano. En schemapunkt och det man nästan kan kalla huvudsyftet med vår resa dit var att besöka Bianchi, cyklarnas Rolls Royce.
Bianchi har funnits sedan 1885 och är en del av cycleurope som ägs av Salvatore Grimaldi. I samma koncern hittar man varumärken som Crescent, Monark, DBS, Kildemoes med flera. På vårt studiebesök där fick vi ta del av guldkornen från hela deras historia sedan start! Vi fick se cyklarna som vunnit de största tävlingarna inom cykelvärlden - OS, VM etc, vara med på produktionen, känna på de otroligt lätta cykelramarna (som är gjorda av kolfiber) samt smygkika lite på deras produktutveckling.

Vi är otroligt imponerade över fabriken och dess produktion och tar med oss erfarenheterna från studiebesöket hos Bianchi till vår egen produktion och spännande framtidsprojekt. Näst på tur är en joggingvagn i lättviktsmaterial...

Crescentbloggen 1 år!

Idag för 1 år sedan skrev vi det första blogginlägget på den här bloggen... Här kan ni läsa alla inlägg från juni 2012. Det är nästan så att vi borde fira det va? Klart vi ska!!

Om du skriver vad du vill läsa om här inne (span på stan, barnvagnsnyheter etc?) har du chansen att vinna en mugghållare från inovi. Vi skulle vilja tävla ut 1 styck dagen till ära såklart men det känns ju inte alls lika kul som 5, så vi lägger 5 stycken i potten!

 

LYCKA TILL!

P.S Torsdag 20 juni presenteras vinnarna här inne.

 

Vinnaren av valfri Crescent barnvagn!

jennie Maria17 april, 2013  -  20:57

Hej!

Har delat och gillat. Kopierar in motiveringen även här:

I februari föddes älskad son nummer tre, Han är redan trendig och hänger me

Det duger inte att åka i storebrorsornas gamla grejer när man ska ut på stan och tjusa allt från tanter till bebistjejer

Nej, när man bekvämt till sömns i vagnen gungar finns bara Crescent, vagnen för Sveriges coolaste ungar

I gamla vagnen från 2005 är pinsamhetsfaktorn total Snart flyr bebisen hemifrån, vi har inget annat val

än att skaffa ett sprillans lyxåk från bästa märket Crescentvagn är det enda som passar underverket.

Grattis Jennie Maria!! Maila oss på blogg@elitegroup.se för mer information!

Sommartävling!

Juni och första sommarmånaden är här, det vill vi fira med en sommartäving! I den här tävlingen behöver du ingen blogg och ingen facebook. Det enda du ska göra är att dela med dig av ditt bästa sommarminne! Kanske är det ett lite äldre minne eller ett du samlar på dig den här sommaren. Vi vill att du skickar in en bild på detta favoritsommarminnet och skriver med ett svar på vad det är. Vi vill ha ditt bidrag senast 31 augusti på blogg@elitegroup.se.

Självklart får du gärna tipsa om och dela vår tävling på Facebook så att vi får ta del av många, många härliga semesterminnen!

LYCKA TILL!