augusti 2013

Span på stan!


Pappa Kristian och Emmett, 8 månader ung, var ute på stan och njöt av sensommarvärmen. Det bästa med Crescent Classic tycker Kristian är att det är en robust vagn som klarar av livet på landet.

Att göra i helgen – Skräpplockningspromenad!

Karolina och Victor Tisell skickar en hälsning från Fjällbacka i Bohuslän!

Såhär skriver Karolina om bilden: "Victor, 11 månader, sover gott i sin Crescent Trike efter en promenad. Vi brukar passa på att plocka burkar, flaskor och skräp på promenaderna. Det blir lite finare och säkrare längst vägen och så blir det några kronor i pant varje gång. Skräpplockningspromenader kanske ni kan slå ett slag för i er blogg? (Fast det bästa vore ju att skräpet inte slängdes till att börja med...)
Victor hoppas att vi ska samla så mycket pant att det räcker till en Crescent Trike Footsack så att han kan använda sin favoritvagn mycket även i höst och vinter.
Hälsningar från Karolina och Victor Tisell, Fjällbacka"

Hejja er säger vi! Hoppas att fler kan ta skräpplockningspromenader! Kram från oss på Crescent barnvagnar

Och ja... Nu vet ni vad ni kan hitta på i helgen om ni har lite tid över! ;)

En dag med Bumprider

Crescent barnvagnar går sida vid sida med Bumprider och inovi som ni vet. Vi finns i samma byggnader och kopplar så klart ihop våra produkter när det går! Häromdagen hade vi fotografering till Bumpriders nya kartonger och kommande marknadsföring etc. En väldigt rolig dag för alla inblandade och vi är imponerade över hur smidigt allt gick, med tanke på 4 barn i olika åldrar som skulle se nöjda och glada ut i många timmar ;) ...Vi kunde såklart inte vara seriösa en hel lång dag! Vagnen är för övrigt en prototyp på en paraplyvagn som kanske kommer in i vårt sortiment i framtiden... :)

Span på stan

På Liseberg mötte vi Anna, Daniel och lille Elias som är 3 månader ung. De trivs finfint med sin Crescent Comfort och det bästa med vagnen tycker dem är priset, de stora lufthjulen och fjädringen som gör att vagnen är väldigt mjuk att köra. Det de saknar till är ett myggnät men vi på Crescent barnvagnar meddelar att ett universalt myggnät är på gång till våra vagnar!

Span på stan

Mamma Johanna och 2-årige Sigge är väldigt nöjda med sin Crescent Diva och tycker att den är enkel och har bra, smarta funktioner.

Hej höst!

Augusti och semestern är över för oss, kanske för många av er också? Jag hösten är ju inte här riktigt än förstås, även om det känns lite så just idag när regnet vräker ner... Hoppas att ni är laddade inför ny säsong precis som vi! Vi har mycket roligt att se fram emot men det har faktiskt hänt en del här även under sommaren. Till exempel har vi fått in de nya Bumpriderfärgerna Green, Football, Limited Black och Limited White.

Nästa nyhet som vi väntar spänt på och som beräknas finnas i butik inom kort är Compact 360 (redan nu kan du såklart lägga en beställning). Nyheter och nystartskänslan efter semester klingar fint ihop tycker vi :) ... Hösten bjuder även på roligheter som Barn&Babymässan i Kista, där vi ju vann pris för bästa monter förra året. Hur som så känns det som att vi kommer klara hösten bättre än förra året inte minst med tanke på att vi nu till skillnad mot då har fått njuta av många härliga soltimmar!