september 2013

Crescentfärger

Ända sedan starten 2007 har Crescent barnvagnar haft inslag av orange i vagnarna. Väldigt passande och inte helt oväntat eftersom våra färger är svart/orange. I år har vi det största utbudet någonsin med orangea vagnar. Crescent Classic (som också varit med sen 2007), Crescent Comfort, Crescent Compact, Crescent Compact 360 och Crescent Trike EXA är modellerna ni ser nedan i äkta Crescentfärger! :)
Självklart finns våra memory foam dynor från inovi i matchande färg!

Crescent City på powerwalk

Ida har en jättesöt blogg där hon skriver om familjelivet och allt som hör därtill. Nyligen fick hon med sig hela familjen ut på powerwalk, med deras Crescent City. Visst blir det mesta roligare när man är fler? Just långa barnvagnspromenader är ett nog en daglig aktivitet för de flesta föräldrar och på helgerna kan man såklart göra det till en familjeaktivitet!

Läs hela inlägget här.

Och här kan ni läsa om inlägget när familjen fick hem sin vagn, det kanske roligaste köpet under graviditeten för de flesta mammor och pappor :) .

För mer information om Crescent City, besök gärna vår hemsida.

Crescent Classic på skogspromenad!

I bloggen Katta Kvack får man följa höggravida Katta som förutom en nyare Diva också kör veteranen Classic. När vi pratar med Classicägare runt om i Sverige och de svarar på vad de gillar bäst med vagnen är det nästan alltid samma svar - att den tar sig fram överallt, att den klarar alla sorters terräng. Katta med familj bevisar att det stämmer bra!

Läs hela inlägget här.

Nu håller vi tummarna för att bebis snart vill ut :)

TÄVLING: Compact 360

Vi har som mål att alltid ha en tävling igång och med tanke på att Compact 360 finns i butik fr o m nästa vecka känns det som ett klockrent pris den här gången... Du tävlar alltså om en Crescent Compact 360 (rek ca pris 2695 kr) i valfri färg.

 

För att vara med i tävlingen vill vi att du svarar på frågan "vad är två tekniska skillnaderna mellan Compact och Compact 360?". Du ska även motivera varför just du ska vinna! Ditt svar vill vi ha på blogg@elitegroup.se senast 27 november.

LYCKA TILL! 

Bumpriderfotograferingen!


bild3

bild6
bild7

Förra veckan hade vi ju en dag där vi fotade för vår ståbräda Bumprider... Detta är ett litet smakprov från fotogragen på hur resultatet blev!

Babylycka i slottet!

Dagens, veckans och månadens största nyhet måste väl vara att Prinsessan Madeleine och hennes Chris ska bli föräldrar? Stort grattis önskar vi på Crescent barnvagnar!

 

VINNAREN

Vinnaren i tävlingen om bästa sommarminnet blev Christine Carlström med motiveringen:

"Den 21 juli 2012 fick jag mannen jag drömt om, han som tröstar mig, stöttar mig och ger mig oändligt mycket kärlek. Mannen som kommer bli den finaste pappan i världen till hösten. Han som kommer göra allt för sin familj och alltid skydda oss. Han som kommer hem med blommor varje fredag och säger jag älskar dig till månen och tillbaka varje natt innan vi somnar. Denna bild är ett roligt minne från bröllopet och lite crazy för att vara oss. Festen har rundats av, morgonen vaknat och vi avslutar med ett hopp i havet med bröllopskläderna på. Jag kommer aldrig glömma denna dag och definitivt inte avslutet på festen men början på vår evighet tillsammans. Man måste leva livet fullt ut, möta det med spänning och lite tokigheter ibland. Precis så som vi är, därför kommer vi aldrig tröttna på varandra. Man kan inte ta livet och förhållandet för givet, något vi aldrig har gjort. Därför vet jag att vi kommer busa järnet tillsammans den dag vi hänger på äldreboendet fullt med skrattrynkor i ansiktet!"

Den här härliga bilden med tillhörande motivering fick hela kontorets ögon att tåras och vi säger stort grattis! Christine, maila oss på info@elitegroup.se. Tack även till de hundratals andra tävlingsbidragen! Vilken ära att få ta del av era bästa semesterbilder och favoritminnen. Nästa tävling startar självklart inom kort....