oktober 2013

Crescent hos Ola Lustig

Om man följer Ola Lustig (olalustig) på instagram har man även kunnat följa sonen Bosse, som har åkt Crescent sen start! Först en Crescent Diva och nu även om Crescent Compact. Vi tycker att familjen Lustig verkar vara helsköna (med mycket bra smak)!

Barn & Baby 2013

Bättre sent än aldrig heter det ju! Nu är det redan snart två veckor sen Barn & Baby utspelades i Kista och här kommer våra bilder från dagarna tre... :) .Vi visade såklart nyheterna inför 2014, Compact och Compact 360 är nog vagnarna som står för flest färgnyheter!Barnvagnsbloggaren Elin (som går i väntans tider) fanns på plats även i år, och hon har skrivit ett inlägg om besöket här!


En annan nyhet vi har på gång är en joggingvagn, Crescent Marathon. Den kommer bland annat ha finesser som puls- och distansmätare, selen som på en bilbarnstol och handtag som går att justera så att föräldern kan springa brevid vagnen.

 


Anna är ännu en barnvagnsbloggare (som också väntar smått), hon har skrivit om besöket i vår monter här!

TRE VINNARE!

Tack för alla bidrag i vår senaste tävling där tre stycken får varsin mössa från Annika Duckmarks Ocky, mössorna som bidrar till fler leenden runt om i världen!

 

Vinnarna är...

 

Daniel Andersson2 oktober, 2013  -  14:59

Annikas son, Justin, hade svårt att säga ”hockey” som liten och sa, helt enkelt, Ocky istället. På den vägen är det.

En SVART mössa önskas om jag skulle vinna.

 

 

Pernilla W14 oktober, 2013  -  00:05

Hej, jag är gärna med i utlottningen :) Svar: Namnet  ”Ocky”  föddes när Annikas hockey tokiga son Justin då 1,5 år hade svårt att säga hockey. Önskar en grå mössa till mig själv (vuxen storlek) då min som på 6 år redan har en. Håller tummarna att vi får matcha varandra i höst ;)

 

 

Lina Eckerström13 oktober, 2013  -  10:07

Jag är självklart med. Dottern har en Ocky mössa och självklart vill mamman oxå ha en :)  Så fina och för en väldigt bra sak.

Svar: Annikas son kunde inte säga Hockey utan sa Ocky, därifrån kommer namnet :)

Skulle gärna vilja ha en Cerise.

Ha en fin dag !

 

 

GRATTIS, mailanamn och adressuppgifter till oss på blogg@elitegroup.se!

Vinn höstmössan!

Vi på Crescent barnvagnar gillar Annika Duckmarks initiativ till att stötta Operation Smile genom sina mössor från det egna klädmärket Ocky. För varje såld mössa går 5 kronor till Operation Smile!

För att uppmärksamma detta lite extra tävlar vi ut 3 st mössor till 3 st av er. Vill ni vara med och tävla ska ni svara på frågan "Var kommer ordet Ocky från?", samt skriva vilken färg på mössan du önskar.

 

LYCKA TILL!

Tävlingen pågår till och med 13 oktober.