december 2013

Juletider

Hej sista veckan innan jul! Har ni koll på läget, julklappar och planering? För många innebär julhelgen en stress. En stress för att hinna köpa alla klappar, för att hinna hälsa på alla man vill hälsa på, för att göra julafton till den mysigaste dagen på året. Vi hoppas att ni hinner stanna upp och NJUTA av tiden som är. Det är en vacker tid precis innan jul, med förväntningar och mycket familj på schemat. Försök ta det lugnt. Tänk på att det viktigaste är inte den perfekta julgranen eller den perfekta skinkan eller ens den perfekta julklappen. Det viktigaste är faktiskt att få vara med de du älskar. Få njuta av ledighet tillsammans. Det är då julen blir som bäst, när man släpper fokus från materiella ting och istället ser det som är viktigast i livet - människorna man älskar.

Vi på Crescent barnvagnar önskar er en underbar jul- och nyårshelg och tackar för ännu ett fantastiskt bloggår!

En vinnare!

Det är mycket tävlingar nu, vad kul att ni är så många som deltar i vår Hjulkalender!!

Vi har haft en annan tävling under hösten här på bloggen och nu har vi valt ut en vinnare, av en Crescent Compact 360...

Camilla Wihlborgs motviering:Två skillnader mellan Compact och Compact 360 är att 360:n har svängbara framhjul och varukorg i tyg.

Vår Crescent Classic-09 har gjort många mil
Vår minsta tös vill fortsätta åka med stil
En lättkörd 360 vore en dröm för mammans rygg
Och lillasyster skulle åka så trygg
Hoppas få vinna, det vore kul
En fin present lagom till jul ♥


GRATTIS! Maila oss adressuppgifter samt telefonnummer till info@elitegroup.se

Jul hos oss

Vi får julstämning här på kontoret tack vare alla era julklappstips på Facebook, i vår Hjulkalender! Tanken är ju att även om man inte tävlar kan man få julklappstips etc genom att läsa kommentarerna. Det är JÄTTEROLIGT att ni är så många som deltar varje dag! Igår hade vi extra julstämning i form av en julfika som avslutning på det här jobbåret. Snart väntar lång ledighet för de flesta och sen ser vi fram emot att komma tillbaka och invänta alla nya fina produkter!