april 2016

Crescent Comfort 2017?

Godmorgon vänner!

Vi fortsätter med vår design 2017. Då den inte är helt klart behöver vi er hjälp, vad tycker ni om förslaget på vår Crescent Comfort, hiss eller diss?

www.crescentbarnavagnar.se

Trevlig helg!

Crescent Comfort!

För små barn med Stora krav!
Duokombi, Vändbar sittdel, Rymlig, Mjuk fjädring, Lättkörd
Comfort ger dig valfriheten att kombinera din vagn precis som du själv vill. Kombinera chassi med den vändbara sittdelen, eller liggdelen. Med eller utan kombilift.
Den mjuka fjädringen gör vagnen otroligt bekväm och smidig att köra som passar mobila och aktiva föräldrar. Utrustad med perfekt avvägd dressinfjädring i metall åker ditt barn lika säkert som bekvämt överallt. Vagnen har en pålitlig konstruktion av klassiskt och beprövat snitt.
Som duokombi, med den stora och bottenventilerade liggdelen, får barnet en generös och ombonad liggplats. Sittdelen i kombination med den separata hårdliften transformerar vagnen till en kombivagn som tar lite mindre plats. Vagnen är smidig och väldigt lättkörd även på de mest krävande underlagen.
Klädseln är avtagbar och tvättbar och du bär enkelt med dig hela liggdelen med de mjuka bärhandtagen.
Vikt chassi 13kg
Mått uppfälld L78 B59 H104
Mått ihopfälld L78 B59 H49

Crescent Organizer

Det är inte bara barnet som ska få plats i din barnvagn, det är alltid mycket saker vi behöver packa med oss till vårt barn, men även lite till oss så som telefon, nycklar, plånbok etc.

Hur förenklar du din packning och att ha det lättillgängligt?

Vi har en lösning, Crescent organizer!
http://crescent.elitearchive.se/#!album-19