juni 2016

Crescent Compact 360 xt Air

COMPACT 360SITTVAGN – 6 mån - 5 år

FULLT VILOLÄGE, LÅG CHASSIVIKT, SVÄNGBARA FRAMHJUL

Compact 360 är en smidig och väl genomtänkt sittvagn som är av en mycket robust och pålitlig konstruktion.
Utrustad med fullt viloläge kan vagnen användas redan från sex månaders ålder. Allroundmönstrade och punkteringsfria hjul som passar alla underlag. XT Air modellerna är utrustade med kullagrade lufthjul och expanderbart suflettnät.

Det justerbara handtaget är försett med säkerhetsspärrar i metall och anpassningsbart i höjd för att passa alla förare.

Compact 360 finns i standardutförande samt i XT Air utförande. 
Vikt chassi 7,5kg

Vikt komplett 13kg

Mått uppfälld L91 B52 H97

Mått ihopfälld L82 B49 H26
Testad och godkänd för 25 kg belastning. 

Extra långt ryggstöd, extra stort benutrymme gör att denna vagn lämpar sig länge och gör att även stora och långa barn får plats. 

Crescent på Instagram

img_9230.jpg

Read more...

Ni är många som har hittat oss på Instagram, det är vi så glada för. Men då vi ör ganska så nya där önskar vi givetvis att ni alla vet om att vi finns där:) så gå gärna in och börja följ oss. Vi finns där som @crescentbarnvagnar

Trike Gold Limited Edition!

Trike Gold är tillverkad i endast 100 exemplar och varje vagn är numrerad! Det är både spännande och kul att ha något som är unikt och som inte alla andra har, här har man verkligen chansen. 

Trike Gold är en exklusiv trehjulig Duo-vagn med vändbar sittdel. Exklusiva funktioner som inbyggt myggnät i såväl liggdel som sittdel. När barnet blir större tar man av liggdelen och sittdelen säts på. 

Snurrbart framhjul, kullagrade hjul rostfritt lättviktschassi som är tillverkat helt i aluminium är några av detaljerna. Vagnen har ett höj- och sänkbart teleskophandtag och går att dra ut mycket långt. Detta gör att vagnen även passar långa personer. 

Trike Gold är unik och är ni nyfikna på mer så hittar ni återförsäljar listan på vår hemsida. 

Tävling!

På vår instagram har vi fått följa fina Malin och hennes son i deras vardag. Nu har vi precis startat en tävling där alla har chansen att vinna en Crescent Infinity!
Följ oss på instagram @crescentbarnvagnar och ni alla har chansen att bli den lyckliga vinnaren. 
Lycka till! 

Ta hand om din barnvagn!

Nu när sommaren och semestern snart är här, kanske barnvagnen rullar mer än vad den gör i vanliga vardagen? Tänk på att vagnen precis som bilen och cykeln behöver service och underhåll för att hålla på bästa sätt!

Viktigt är att du gör regelbunden service även på vagnen. Du vill väl att ditt barn ska rulla mjukt och säkert även i den? Här kommer några allmäna skötselråd från oss:

 

  • Tvätta ren din barnvagn från smuts och vägsalt regelbundet, använd ljummet vatten. Se till att det inte tränger in vatten och rengöringsmedel i hjulens kullager och chassits rörliga delar. När du är klar med rengöringen torkar du barnvagnen torr med en trasa.
  • Se till att barnvagnen alltid har välpumpade däck om den är utrustad med luftpumpade hjul, så undviker du punktering och skyddar fälgarna.
  • Bra hjul måste även rulla på en bra axel. Därför använder vi på Crescent oss av härdat stål för hjulaxlarna. För våra chassin använder vi nästan uteslutande aluminium som både ger en extremt låg vikt samtidigt som det är rostfritt. Tvätta av hjulaxlarna med en blöt trasa, torka även av hjulnavet från grus, sten och smuts. Smörj och kontrollera hjulens axlar med jämna mellanrum. Universalfett eller axelfett rekommenderas.
  • Smörj även chassits rörliga delar regelbundet med exempelvis silikonspray.
  • Torka av tyger från smuts regelbundet och förvara alltid din barnvagn inomhus när den inte används. De klädslar som är avtagbara kan tvättas för hand i ljummet vatten med tvål.
  • Vid starkt solljus skyddas med fördel tygerna på din vagn med en filt för att undvika att tygerna tar skada eller bleks av solljuset.
  • Kontrollera att skruvar, muttrar och nitar sitter ordentligt fast.
  • Om du är i behov av några nya originaldelar kan du få tag på dessa i en butik nära dig. Du hittar alla våra återförsäljare här!

Njut av sommar och sol med många härliga promenader!

 

Tävling!

Just nu har vi precis startat en tävling där alla har chansen att vinna en Compact 360 xt Air (rek pris ca 2995-3495 kr) i valfri färg. 

Följ oss på instagram @crescentbarnvagnar och ni alla har chansen att bli den lyckliga vinnaren. 

Lycka till! 

Smakprov av 2017!

Design står ständigt på vår dagliga lista. Det händer hela tiden saker och det gäller att utveckla, ta fram nytt och erbjuda mer. Vi lanserar alltid våra kollektioner i början av året, dvs 2017 kommer lanseras i början av 2017. Men, vi kommer i år att erbjuda några utvalda färger i begränsad upplaga som kommer hem redan i höst. En av dem är vår Compact 360 xt air som kommer hem i en svart färg design 2017! Vagnen kommer att ha svart chassi, svart klädsel och ljus bruna leatherette detaljer! Modellen har under 2016 fått Bäst i Test, inte bara 1 gång utom 2 ggr i helt oberoende test till varandra vilken gör oss mycket stolta och glada, men så roligt att låta er alla få ta del av det unika med denna vagn.

Crescent Compact har liggläge, testad och godkänd för hela 25 kg, längst ryggläge av alla barnvagnar i denna kategori på marknaden vilket gör att du kan använda vagnen till långa barn och under en längre tidsperiod. Rymlig varukorg, stort benutrymme för dem långa benen (eller korta:), samt godkända UV50+ tyger.

Nedan ser ni design 2016 i den svarta och kan beställas i butik redan nu!

http://crescentbarnvagnar.se/butiker/