BeSafe gravidbälte

Jollyroom tipsar på sin blogg och på Facebook om ett gravidbälte från BeSafe, Detta bälte har många fördelar, den allra största är såklart att en eventuell krock styr bort höftbältet från magen och fostret och ned på den stabilare höftkammen. Kraften från kollisionen flyttast alltså ner mot låren istället för att trycka på magen och bebisen. Den dagliga bilkörningen blir dessutom skönare för mamman!

 

Här kan ni köpa gravidbältet hos Jollyroom!

2 Responses to "BeSafe gravidbälte"

  • Elin
    21 augusti, 2012 - 10:13

    Den allra största nackdelen måste ändå vara att gravida spenderar mycket pengar på något som de tror skyddar fostret när det i själva verket är verkningslöst: http://www.ntf.se/konsument/fraga34.asp

  • cissi
    24 februari, 2014 - 20:34

    Hello där.. har själv ett sånt och det var sktibra! Bara av den anledningen att bältet satt mycket skönare. Tycker alltid bältena kan hugga in i magen i vanliga fall, men detta gjorde att magen var helt fri.. skööööönt! Så bara där var det värt det. Sen om det är säkrare.. det tror jag nog..

Leave a Reply