Våra vagnar – Crescent Diva

Vill du ha en lätt, cool vagn med moderna finesser och både vändbart handtag och vändbar sits är Crescent Diva vagnen för dig! Diva säljs som komplett duovagn där liggvagnen enkelt görs om till sittvagn med ergonomisk sits när barnet blir större.

 

Framtill har Divan snurrbara, punkteringsfria hjul för smidig framkomlighet, baktill har den rejäla lufthjul. Framhjulen kan dessutom fällas in i chassit och på så vis underlätta körning i snö eller sand. Lättviktshassit är tillverkat helt i aluminium med ovala profiler för ökad bärighet och ett slittåligare material. Ihopfälld blir Diva en av de minsta och lättaste barnvagnarna på marknaden. Chassit fälls enkelt och snabbt ihop med en knapptryckning och väger endast 5,7 kg!

Nytt för i år är svart chassi och tre olika färger. Black-black som är en limited edition samt black denim och blue denim. Vill du veta mer om Crescent Diva kan du läsa om vagnen på vår hemsida eller testköra den hos någon av våra återförsäljare.

Leave a Reply