Slut på sommarlov och semstertider!

Nu är Augusti på väg mot sitt slut och alla skolstarter är väl igång? För första gången eller igen. Visst är det en speciellt känsla, att starta upp något nytt efter ett helt sommarlov? Den där känslan följer kanske med hela livet i och för sig, det är trots allt lite samma känsla man kan få när det är jobbstart igen efter semestern. Eller när man börjar nytt jobb! Nystartskänsla kan man ju få bara en vanlig måndag, även om det mer är en vardagsvariant ;) .

Sommaren är kort, det mesta regnar bort har ju stämt lite extra bra i år ;) . Trots brist på riktiga sommardagar med sol och bad hoppas vi att du är redo för hösten och allt vad det innebär. Kanske du har gjort en resa till varmare breddgrader eller har en sådan inplanerad nu under vinterhalvåret? Hoppas i alla fall att du har fyllt på med härliga sommarminnen som du kan plocka fram i vinter när det är mörkt och kallt och minnas tillbaka på sommaren 2012. Kanske inte just på vädret men på fina minnen och erfarenheter som du samlat på dig tillsammans med de du älskar.

Vi på Crescent barnvagnar är mer än redo för höst! Om några veckor är det dags för Barn och baby i Stockholm och då kommer vi visa våra 2013-års modeller. Vi är glada för all feedback vi får från er, det är du och alla andra som kör Crescent barnvagnar som hjälper oss att hela tiden utvecklas och bli ännu bättre!

Leave a Reply