Våra vagnar – Crescent Compact

Crescent Compact är en sittvagn som kan användas så länge som barnet behöver ha en vagn, tack vare marknadens längsta rygg och extra gott benutrymme. Vagnen är en riktig allroundvagn med rejäla EVA-hjul, mjuk och rejäl klädsel samt fullt viloläge på 175 grader. Därför är detta en vagn som kan användas redan från när barnet blir 6 månader, året runt och överallt!

 

Varukorgen som är i metall tål att lastas och är lätt att komma åt, knäledshandtaget justeras enkelt och vagnen fälls smidigt ihop samt tar liten plats. Dessutom väger chassit endast 7,4 kg! Crescent Compact är en enkel sittvagn som är byggd för tuffa tag!

Kika in på vår hemsida för att läsa mer om vagnen.

2 Responses to "Våra vagnar – Crescent Compact"

  • Therese
    30 augusti, 2012 - 13:07

    vi hade en emmaljunga scooter till dottern och var väldigt nöjda med den. kanske blir det att testa denna när bebisen i magen vuxit på sig och det är dags för en sittvagn?

  • Camilla
    14 maj, 2013 - 21:01

    Har en liten fråga. Jag har fått en Crecent Compact vagn tror den är från 2003. kan man köpa nya bakdäck till dom?

Leave a Reply