Våra vagnar – Crescent Comfort

 

Crescent Comfort är en traditionell barnvagn med klassisk dressinfjädring som ger ett skönt "gung" i vagnen, bekvämt för både dig som kör och för bebisen som vill åka skönt. Du köper vagnen som sittvagn (med vändbar sittdel) och kan välja till hårdlift (kombivagn) eller separat liggdel (duvagn). Många valmöjligheter till ett väldigt bra pris!

 

Det här är vår kanske enklaste vagn som passar ett aktivt liv tack vare fyra rejäla hjul tar sig fram överallt. Årets färger är svart, svart/röd, brun och beige på ett helsvart chassi. Till våra vagnar finns adaptrar som passar babyskydd från Maxi Cosi, ett smidigt tilbehör för dig som åker bil ofta med din bebis!

 

 På vår hemsida kan du läsa mer om Comfort och våra andra vagnar!

2 Responses to "Våra vagnar – Crescent Comfort"

  • doudoune north face
    2 december, 2012 - 10:06

    Iron Dome was based on radar to plot the course of incoming missiles and heat-seeking to intercept. So by the time Iron Dome had assessed the threat and launched

  • longchamp outlet
    10 december, 2012 - 08:43

    Great Blog. I add this Blog to my bookmarks

Leave a Reply