Trike, vår nykomling

Vår nyhet Crescent Trike har nu funnits på marknaden i ungefär 5 månader och redan nu har vi fått prover på 2013-års modell. Vi kan inte berätta så mycket om kommande produkter riktigt ännu (vi väntar tills efter Barn&Babymässan i Kista) men att det handlar om coola färger kan vi i alla fall skvallra om till dig :) ...

Svart Crescent Trike i vårt Showroom, med turkosa Memory Foamdynor (största modellen + huvuddynan)

Viktigit att tänka på om du köper din vagn i en internetbutik är att smörja framhjulets axel! På triken är denna ganska tjock (vilket gör den väldigt stabil och robust), men tjockare hjulaxel leder också till större friktion och därför är det viktigt att smörja! Detta ska göras redan i butik men köper man vagnen på nätet kan man få göra detta själv och det står hur man går tillväga i manualen. Anledningen till att inte vi gör det här hos oss är för att inte riskera att fettet missfärgar tygerna under transporten till butikerna.

Leave a Reply