I en butik nära dig…

Hos din Crescentåterförsäljare finns våra kataloger som du kan hämta utan kostnad. Att köpa barnvagn är kanske det största och roligste köpet man gör inför bebisens ankomst, och det bästa man kan göra innan man slår till är att leta information och komma fram till vilken sorts vagn man vill ha. Och behöver. Och passar med. Bor du på landet kanske en vagn med fyra fasta hjul är att föredra (Crescent Classic, Crescent Comfort, Crescent Compact?), bor du i city kanske du väljer en med snurrbara framhjul (Crescent City, Crescent Trike, Crescent Diva?) för smidighetens skull?

Att gå runt i butiker för att testköra vagnar och läsa på nätet innan barnvagnsköpet gör nog de flesta, och att ta hem kataloger är nog inte heller helt fel eftersom det blir lättare att överblicka om man väljer mellan flera märken.

One Response to "I en butik nära dig…"

  • gifts for women
    28 juli, 2013 - 23:49

    Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! However, how could we communicate?

Leave a Reply