Inovi Memory Foam

Det var inte länge sedan vi fick påfyllning på lagret med Inovi Memory Foamdynor. Redan nu har en del av färgerna tagit slut, IGEN! Dynorna finns i tre olika storlekar - stor, mellan och en huvuddyna. HÄR har vi skrivit om dynorna tidigare! Är du sugen på någon variant är det löp och köp som gäller :) .

 

Inovi Memory Foam finns i färgerna svart, off white, grå, blå, rosa, orange, grön, turkos, pastell mint, pastell rosa och pastell lila och ni kan köpa dem bland annat hos Köpbarnvagn, Toyland, Babyliv och Little Kids Corner

One Response to "Inovi Memory Foam"

  • Emma
    20 oktober, 2012 - 11:19

    Hej!

    Jag har mailat till er gällande återförsäljare. Jag bor i Gävle och MÅSTE ha ett regnskydd till min Crescent Diva 2011 som jag köpt i Västerås på Lekia där. Men nu finns det ingen återförsäljare i Gävle och jag måste försöka få tag på regnskyddet till vagnen innan bebis tänker komma. Det är det genomskinliga regnskyddet som hör till liggdelen som jag vill köpa. Men hur går jag tillväga? Får inget svar någonstans.. Ska jag behöva åka till Västerås och köpa regnskyddet där? Dom hade det inte inne på laget när jag köpte vagnen så därför köptes det ej då..Snälla, svara mig!!

    Mvh Emma

Leave a Reply