Crescent Skötväskor

Ett av de kanske viktigaste köpen (ja förrutom vagnen, babyskydd, säng etc) inför bebis ankomst kan vara skötväskan. Den är nog viktigare än vad man faktiskt kan tro! Er skötväska kommer hänga med precis överallt, precis hela tiden och innehålla precis allt. Kort och gott, den kommer utan tvekan att bli mycket välanvänd!

För tillfället har vi fyra olika sorters skötväskor i vårt sortiment. Ni hittar dem och andra tillval på vår hemsida under fliken Tillbehör. Modellerna ovan heter uppifrån och ner: Street Skötväska, Crescent Skötvästa, City Skötväska och Diva Skötväska. Nyaste nytt är City Skötväslan i Navy och Grey och mer kommer inför 2013!

One Response to "Crescent Skötväskor"

  • Therese
    4 oktober, 2012 - 09:50

    den översta var snyggast :)

Leave a Reply