Barn & Baby

Nu har portarna på Kistamässan slagit upp till årets Barn & Baby. Vi är på plats (även med våra tillbehör från inovi samt vår ståbräda Bumprider) och tankade med ny energi efter gårdagens monteruppbyggning! Ska ni dit finns vi i monter E:06 och vi blir såklart jätteglada om ni kommar och säger hej eller vill spana in våra nyheter. Eller äter en korv med bröd :) . Crescent City och Crescent Trike i färgen Tango är några av nyheterna, ni ser Tango här ovan. Crescent Trike kommer även i ett utförande som är så nära en cykelram man kan komma, den är riktigt riktigt häftig!

Morgonen började ganska lugnt här inne men nu droppar det in mer och mer folk. Hoppas vi ses!

2 Responses to "Barn & Baby"

 • Evelina
  17 oktober, 2012 - 13:36

  Kul!!! Spännande med nyheterna! Dom ser jätte fina ut =)
  Älskar färgen som lyser upp =)

 • Mrs Demarkey
  18 oktober, 2012 - 13:50

  Vilka super fina färger, riktigt häftiga barnvagnar

Leave a Reply