Testförare Crescent City

Diana var en av dem som utsågs till vår nya testförare för ett litet tag sen. Hon ville testa en Crescent City och nu när de har kört vagnen ett tag har hon gjort en sammanställning och recension av deras egna upplevelser och erfarenheter med den. Hela recensionen kan ni läsa här!

Jag är ganska kräsen på barnvagnar eftersom man kör dom ofta (varje dag, flera gånger) och jag tränar även med dom, powerwalkar. Så det är nog svårt att få mig nöjd. Men min Crescent barnvagn är faktiskt bra, skön, smidig och passar mig bra. Jag har provkört den i skogen, staden, promenader (powerwalks) och olika centrum (affärer). Åkt buss, t-bana, hiss, rulltrappor och bil med den. Jag upplever att vagnen är jätte härlig att köra, svängradien är jätte bra och vagnen är lätt hanterlig även med en hand bara.

One Response to "Testförare Crescent City"

  • Mrs Demarkey
    6 november, 2012 - 11:53

    Tack för en fin chans att vara Crescent barnvagns testkörare! ;-)
    /Diana

Leave a Reply