I en Testförares blogg

Stina blev också utsedd till Testförare för ett litet tag sen (Diana som blev testförare i samma veva står det mer om i inlägget här under) och eftersom hon har hunnit testa många olika vagnar av andra märken (mycket att jämföra med alltså) var vi nyfikna på vad hon skulle säga om en Crescent barnvagn. Hennes val blev en Crescent Comfort! Eftersom hon och mannen har två härliga små kids frågade vi om de även ville testa en Bumprider och den har också hunnit bli recenserad på bloggen. Det finns flera inlägg samlade i en kategori men här och här kan ni läsa de två senaste recensionerna.

 

Vi har bara haft vår Crescent Comfort en knapp vecka men kan lätt konstatera att den gör skäl för sitt namn Comfort – en skönare vagn att köra får man leta efter.

Nu har vi kört nya vagnen Crescent Comfort i några veckor och jag måste säga att nu har vi nog hittar vagnen som vi trivs absolut bäst med!

Vi är ganska tuffa mot vagnen – vi kör över stock och sten, i sand och vatten, genom regn och STORM. Ändå har jag inte funnit så mycket som en fläck på vagnen

Jag har ju fått äran att testa en av  Crescents barnvagnar (Comfort) och den är vi väldigt nöjda med! Det finns bara ett fel… Att vi inte haft den från början, haha!

 

Nöjda föräldrar, nöjda barn... Då är VI också nöjda! :)

Leave a Reply