LUCKA 8

 

Tänk att från hemmet köpa en blomma, som ända fram till dörren kan komma!

 

I dagens lucka finns något för dig som gillar att ha fina blommor hemma. Du kan vinna ett presentkort hos Mästerblomman värt 500 kr. Genom ett par klick kan du köpa blommor som sedan levereras på önskad adress. Så även om inte du vill ha blommor hemlevererade kanske du vet någon som förtjänar ett blombud? Berätta i en kommentar till detta inlägget om vilka blommor du skulle beställa och till vem! Ni som kikar in här från mobilen kommenterar genom att klicka på rubriken till inlägget.

VINNAREN:

Sylvia 8 december, 2012 - 15:32 Till den som aldrig har råd att köpa en blomma, men som på sommaren plockar de vilda och sätter på gravarna som hon går till. Det finns så’na i Sverige men de syns inte i julshoppandet och stressen.Senast idag hörde jag om dem på radion hur de kommer till kyrkan och har gjort allt de kan, men ändå inte får det att gå ihop. Jag har en i min bek...

antskapskrets som jag försöker stötta och hon skulle få blomman. När hon har pengar hjälper hon alla som behöver.Hon är en underbar samtalspartner och många älskar att umgås med henne. Senast en flicka som lurade av henne de sista slantarna och påstod hon skulle ladda sitt mobilkort.Det skulle hon inte alls. Hon gav pengarna till sin kille till cigaretter Denna humoristiska person som är glad för det lilla skulle va värd en blomma som varar ett bra tag! Grattis! Maila oss på info@elitegroup.se för mer information

52 Responses to "LUCKA 8"

 • Caroline
  8 december, 2012 - 00:57

  Min moster skulle få vita amaryllisar i en bukett till nyår :)

 • Anna
  8 december, 2012 - 01:08

  Jag skulle vilja skicka ett blombud till min mamma som äntligen, efter flera års kötid, har fått tag i en lägenhet som hon (och min lillebror) kommer trivas kanon i! http://masterblomman.se/product/67-stor-orkide.html hade passat utmärkt i deras nya lägenhet som de flyttar till i början av februari. Nya fräscha blommor för en nystart i livet :)

 • Annica L
  8 december, 2012 - 01:12

  Amaryllis tycker jag är julen. Dem skulle någon jag har kär få en julhälsning genom.

 • Lisa Magnusson C
  8 december, 2012 - 02:48

  Jag älskar alla olika slags blommor,
  men det är ju så härligt att förstärka Julens stämning
  med en riktigt ståtlig amaryllis.
  Inget är så festligt och elegant
  och skapar extravagant Julstämning som amaryllis!

 • Titti
  8 december, 2012 - 03:57

  Jag skulle vilja skicka en stor och vacker blomma till min fantastiska och underbara mamma! Hon som alltid ställer upp för mig och stöttar mig när livet är svårt. Som skrattar och gläds med mig när det känns lätt. Som lyssnar på mig, oavsett hur mycket jag pratar, och visar nickande att hon hänger med. Som ger mig goda råda råd och som hjälper mig på livets väg. Som själv kämpar hårt varje dag, fastän hon inte alltid har det så lätt. Min fantastiska mamma som ändå lyckas skänka alla ett leende på läpparna och en bubblande glad känsla i magen när man umgås med henne. Jag skulle bli super glad om jag fick överraska henne med detta – hon förtjänar något vackert, något som påminner henne om hur uppskattad och värdefull hon är! Visserligen skulle jag vilja ge henne en bukett men eftersom buketter till sist vissnar så vill jag ge henne något som håller och som hon kan gå och pyssla med lite då och då. Min mamma älskar orkidéer och därför skulle jag vilja ge henne denna; http://masterblomman.se/product/67-stor-orkide.html, en stor orkidé. Tror hon hade blivit alldeles förtjust över den! Och det förtjänar hon! Jag älskar dig, mamma! <3

 • Sanna
  8 december, 2012 - 04:05

  Åh, vilken toppen vinst! Jag är gärna med och tävlar och skulle beställa hem lite vackra blommor då min mamma jämt och ständigt klagar på att jag knappt några har, men det beror helt enkelt på att ekonomin prioriteras på annat.

  Så dessa skulle gärna få hemma hit nu: http://masterblomman.se/product/267-tripp-trapp-trull.html och http://masterblomman.se/product/88-gronska.html

  Kram Sanna

 • Alma
  8 december, 2012 - 07:07

  Jag skulle vilja beställa blommor till min mamma och min svärmor för att dem är helt klart bäst och förtjänar en varsin fin blomma :)
  Vintervacker, och Tutti – frutti ♥ utan tvekan

 • Jenny
  8 december, 2012 - 07:38

  Jag skulle beställa underbart vackra liljor till min bror och svägerska eftersom de har hjälpt till så otroligt mycket med vår renovering och flytt! Det är det minsta jag kan göra efter all hjälp vi har fått :)

 • Sofie Bäck
  8 december, 2012 - 07:48

  Jag skulle vilja skicka blommor till min älskade mamma och pappa som ställer upp med barnvakt i ur och skur trots att deras scheman är fullspäckade. Dom är underbara, men det tror jag att jag säger alldeles för sällan…

 • Mikaela
  8 december, 2012 - 08:05

  Hej! Jag skulle skicka en blomma till min fina syster och bror lagom till jul för att vi inte kommer fira jul ihop i år. Och skall jag tänka steget längre hade jag även sänt ett bud till någon organisation för de hemlösa. Alla blir nog glada av en fin julgrupp att vila ögonen på under julen! Kram

 • Johanna
  8 december, 2012 - 08:21

  Jag skulle vilja skicka ett stort fång rosor till min lillebrors fästmö som är underbar och hjälper till med våra barn. De älskar henne verkligen och hon är en stor hjälp för oss i vardagspusslet.

 • Angelica
  8 december, 2012 - 08:25

  Om jag skulle vinna så skulle jag skicka en blomma till min vän som har det väldigt tufft just nu.

 • Hanna
  8 december, 2012 - 08:34

  Jag skulle skicka en fin julbukett till min syster. Hon har det ganska tufft just nu och jag bor för många mil ifrån för att kunna finna där fysiskt. Så lite blommor hade varit perfekt uppmuntran!

 • malin mertala
  8 december, 2012 - 08:39

  Jag skulle beställa en fin blombukett till min kära mamma som ej får fira julafton med oss i år då jag med familjen åker ner till malmö och träffar min sons nya kusin som kom för någon vecka sedan. Så jag skulle även beställa blommor till malmö så min mamma får blommor för 250:- och dom i malmö för 250:-

 • caroline
  8 december, 2012 - 08:53

  Om jag vann det måste jag säga, jag skulle välja akleja. Och skicka det till min morfar, för han är underbar.

 • Emma Fröjd
  8 december, 2012 - 08:59

  Jag skulle köps ett fång med vackra Herbert i nån vacker färg och skicka dom till svärfar för att muntra upp honom och få honom att känna sig lite gladare efter hans allvarliga cancerbesked

 • Cecilia Marklund
  8 december, 2012 - 09:18

  De enda blommorna jag lyckas hålla vid liv är orkideér! Dem glömmer jag vattna i flera veckor o ändå växer de o blommar om gång på gång, så paket – lättskött (http://masterblomman.se/product/125-paket-lattskott.html) vore i sin ordning :p

 • Monia - mamma till Tuvalie
  8 december, 2012 - 09:31

  Vet du? :) Jag skulle vara så ”egoistisk” och beställa orkidéer till mig själv! Jag flyttar till ny lya nu och mina blommor vill inte riktigt hänga med (vissa av dem) så det skulle vara perfekt att få lite nya! Orkidéer som är min favorit också, så jag skulle köpa den fina ”två-stänglad orkidé” – två stycken av dem skulle få flytta in hos mig :)

 • Hanna
  8 december, 2012 - 09:53

  Jag ÄLSKAR blommor i alla dess former.. Min dröm är att bli florist med livet har tagit mig
  i en annan riktning, men jag ska aldrig säga aldrig..
  Om jag vann, skulle jag välja en två stänglad orkidé.. De är på min topp 10 av favoritblommor… Sen skulle jag välja GiveHope-buketten, det är underbart med snittblommor på bordet! Lyx. Framförallt så värmer det att kunna stödja något så viktigt genom så lite.
  Jag hoppas innerligt, att en dag, att min sons sällsynta sjukdom blir mer känd så han och de som har det som honom kan få en lika känd fond vi kan stödja likt banrcancerfonden.. Det är så viktigt med forskning, utan forskningen skulle nog inte min son leva idag. Tänk vad som skulle kunna göras med så mycket extra, vad skulle de forska sig till då! Så häftigt!

 • Mamma till Eddie & Wilton
  8 december, 2012 - 09:54

  Jag skulle beställa http://masterblomman.se/product/270-vintervacker.html och ge till min mamma som julblomma ….

  Och denna : http://masterblomman.se/product/66-murgrona.html till mig själv och ha i köket …

 • Evilina
  8 december, 2012 - 10:10

  Jag som knappt har nå blommor hemma (har allt ifrån gröna fingrar.) Men jag skulle bli super glad över att få en fin julgrupp levererad och fick jag den lovar jag att hålla liv i den till nästa år. ;)

 • Jag är med och skulle beställa dom här:
  http://masterblomman.se/product/267-tripp-trapp-trull.html
  till min älskade syster som ganska nyligen opererades för cancer… Tyvärr bor vi över 60 mil från varandra, så en blomma skulle hon nog bli glad över att få :)

 • Mathilda
  8 december, 2012 - 10:37

  Jag skulle skicka den här:
  http://masterblomman.se/product/269-vintervacker.html
  till några nära vänner som behöver piggas upp i vintermörkret.

 • Lena
  8 december, 2012 - 11:40

  Jag skulle skicka en fin bukett till mina vänner som inte bara är nyblivna föräldrar utan också gifter sig 12-12-12!!

 • Jana
  8 december, 2012 - 12:03

  Jag skulle beställa bud till min mammas kusin som har stått vid min sida hela tiden, speciellt när min mor inte vill göra det och finns det något över ska jag ge en blomma till min granne som har blivit som en i min lilla familj.

 • Lise-Lotte Larsdotter
  8 december, 2012 - 12:49

  Jag skulle beställa en julgrupp till min mamma som tack för all hjälp jag fått sen min lilla dotter kom i augusti! Och förstås för att önska God Jul!

  http://masterblomman.se/product/260-julgrupp-stjarna.html

 • kristina schneier
  8 december, 2012 - 13:22

  Skulle köpa blommor till mig själv då jag fyller år idag.
  Orkide är mina favoritblomma och då vi är allergiker kan vi
  inte har julblommor som doftar.

  Kram Kristina

 • Louise Eriksson
  8 december, 2012 - 13:51

  Till världens bästa chef,
  som stöttar sin personal till tusen,
  skulle jag skicka en väldoftande julgrupp med massor av hyacinter!

 • Ewe
  8 december, 2012 - 14:46

  Jag skulle skicka den här: http://masterblomman.se/product/67-stor-orkide.html
  till min farmor som behöver muntras upp efter ett tufft år!

 • madde
  8 december, 2012 - 15:19

  Skulle beställa en storslagen liljor till mig själv bara för att jag aldrig får blommor!!

 • Sylvia
  8 december, 2012 - 15:32

  Till den som aldrig har råd att köpa en blomma, men som på sommaren plockar de vilda och sätter på gravarna som hon går till. Det finns så’na i Sverige men de syns inte i julshoppandet och stressen.Senast idag hörde jag om dem på radion hur de kommer till kyrkan och har gjort allt de kan, men ändå inte får det att gå ihop.

  Jag har en i min bekantskapskrets som jag försöker stötta och hon skulle få blomman. När hon har pengar hjälper hon alla som behöver.Hon är en underbar samtalspartner och många älskar att umgås med henne. Senast en flicka som lurade av henne de sista slantarna och påstod hon skulle ladda sitt mobilkort.Det skulle hon inte alls. Hon gav pengarna till sin kille till cigaretter

  Denna humoristiska person som är glad för det lilla skulle va värd en blomma som varar ett bra tag!

 • Caroline Andersson - Mamma till Elias
  8 december, 2012 - 15:41

  Om jag har turen att vinna skulle jag beställa blommor till min mammas gravplats, den ligger över 20mil härifrån och jag har inte haft möjlighet att vara dit en ända gång. Jag hade i tankarna att vi skulle åka dit när vi ändå hälsade på släkten över jul, men nu ser det inte ut att bli någon resa. Så detta skulle vara perfekt för oss! Jag skulle beställa bland annat denna: http://masterblomman.se/product/151-gravdekoration.html och kanske även lägga till en slant och köpa denna från mina syskon: http://masterblomman.se/product/154-dekoration.html vi är ändå tre syskon och ingen av oss har möjligheter att gå till hennes plats.

 • Therese
  8 december, 2012 - 16:07

  En julsmycke till min mammas grav.

 • Madeleine
  8 december, 2012 - 16:34

  Som nybliven fyrabarnsmamma skulle jag för en gångs skull vara lite ego och beställa till mig själv. Det tycker jag att jag förtjänar=)
  Så denna fina skulle få pryda köket
  http://masterblomman.se/product/270-vintervacker.html

  och denna skulle vara jättefin i vardagsrumet
  http://masterblomman.se/product/253-statlig.html

  /Madeleine

 • liselotte
  8 december, 2012 - 18:13

  Är gärna med! Skulle nog beställa lite julblommor till mig själv, jag tar död på alla blommor väldigt snabbt, men lite fina julblommor vill jag gärna försöka hålla liv i ett litet tag.

 • Debbie- Mamma till 2 Prinsar ♥
  8 december, 2012 - 19:16

  Jag är med och tävlar! Skulle absolut skicka ett blomsterbud till min älskade mamma som förtjänar alla blommor i världen! Jag skulle skicka henne http://masterblomman.se/product/256-god-jul.html Amaryllis som hon verkligen älskar skulle hon få! :)

 • Greta
  8 december, 2012 - 19:21

  Om jag hade turen att vinna presentkortet från Mästerblomman så skulle det bli den här maffiga bordsdekorationen:

  http://masterblomman.se/product/258-julsmycke.html

  Den skulle jag skicka den 23:e till min fina mamma som alltid lagar det bästa julbordet och som är väl värd lite extra uppskattning i form av en fantastisk dekoration som kan matcha hennes goda mat.

 • Emma Friberg Albrecht
  8 december, 2012 - 20:37

  Jag skulle skicka till två olika, till gymmet där jag tränar, Vian som äger det är en person som verkligen har stöttat mig under året som har gått. Och den andra är Sandra som jag ofta tränar med och som verkligen håller min motivation uppe och peppar mig så jag kan fortsätta min kroppsresa!

 • Marie
  8 december, 2012 - 20:39

  O jag skulle så gärna vilja ge min mamma en fin blomma! Hon hjälper oss i vardagspusslet med heltidsjobb och två barn på dagis! Guld värt att få stöd av henne så därför är hon värd en blomma!

 • Ulrika Renström
  8 december, 2012 - 21:47

  Jag skulle beställa blommor till mina kära svärföräldrar som ställer upp så mycket för oss, de är barnvakt när mitt och makens schema med helg- och kvällsarbete krockar. Jag skulle välja något av alla de underbara blomsterarrangemang som finns på sidan. Jag kan inte bestämma mig för exakt vilket det skulle nog stundens ingivelse få göra när det är dags att sätta sprätt på presentkortet.

 • Emma W
  8 december, 2012 - 22:26

  Jag skulle köpa buketten julglädje till min farmor. Sen farfar gick bort i somras har hennes dagar blivit så långa och detta skulle verkligen muntra upp hennes dag. sen känns tulpaner lite extra speciella då hon fyller år på våren och alltid fått en bukett då.

 • Daniela Brantlind
  8 december, 2012 - 22:44

  Jag skulle ge min underbara sambo en gigantisk bukett för att han är världens bästa pappa till våran son. Helt underbar man som gör allt för att vi skall ha det så bra som möjligt och hjälper alltid till utan att bli frågad att göra så. <3
  http://masterblomman.se/product/52-lyxbukett-stor.html

 • [...] HOS CRESCENT BLOGGEN Share this:TwitterFacebookGillaGillaBe the first to like this. Det här inlägget postades i [...]

 • EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA
  8 december, 2012 - 22:50

  Jag älskar tulpaner så jag skulle klicka hem massor med tulpaner till mig själv.

  Har tipsat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/12/08/lucka-8-hos-crescent-812/

 • Conny - fembarnspappan
  8 december, 2012 - 22:51

  http://masterblomman.se/product/138-palett.html

  Till min fru vill jag vinna,
  så hon vardagsfärg ska finna.
  Med denna bukett,
  i vackraste palett,
  kan väl inget gå snett?

 • Madeleine
  8 december, 2012 - 22:59

  Ett fång röda rosor till min morfar som miste sin livskamrat 2 veckor innan de skulle ha firat guldbröllop.

 • Emma
  8 december, 2012 - 23:21

  Jag är gärna med och tävlar!
  Om jag skulle vinna skulle blombudet få komma till min älskade mamma med buketten ”Rosbukett” Bara för att hon är världens f i n a s t e och underbaraste mamma. Hon skulle bli så otroligt glad, och är hon glad så är jag gladast :)

  Håller verkligen tummarna att jag vinner <3

  Har tipsat i min blogg: http://kiwigiirl.blogg.se/2012/december/tavling-presentkort-500-.html

 • Sandra Nyberg
  8 december, 2012 - 23:27

  Jag skulle vilja skicka buketten ”Utan gränser” till min fina lillebror, för att han är han :)

 • Sabina Pannwitz
  8 december, 2012 - 23:50

  Hej!
  Jag skulle skicka ”Julsmycke” till min mamma som en liten julgåva från mig och mina barn eftersom vi inte kommer att fira jul ihop i år.
  Tror att det skulle betyda jätte mycket för henne!

  Vänliga Hälsningar Sabina Pannwitz
  sabinapannwitz@hotmail.com

 • Elin
  8 december, 2012 - 23:53

  jag skulle skicka en amaryllis ”god jul” till mamma och en till pappa och hans sambo. varför? för att vi inte kommer fira jul med dom i år.

 • Stina Olsson
  8 december, 2012 - 23:57

  Detta presentkort hade jag velat vinna så jag kan ge mama en extra fin julklapp och så hon kan köpa sej den finaste blomma hon kan hitta!

 • Jeanette
  9 december, 2012 - 10:31

  Jag är gärna med och tävlar! Om jag vann skulle jag köpa en stor bukett med http://masterblomman.se/product/148-bukett-rosa-liljor.html Dels för att de doftar så gott och dels för att hela vårt vardagsrum är inrett i vitt och svart. Det här skulle bli en vacker färgklick där.

Leave a Reply