LUCKA 12

 

Bebis i magen kan ljud tidigt höra, med denna runt halsen kan du hen lugn göra

 

Bakom dagens lucka hänger det en vacker fjärilsbola (värd 499 kr) från Mom2Mom. Bola Butterfly är en rund guldpläterad gravidbola med nickelfritt .925 sterling Silver som bas, ur Sara Sommerfelds kollektion. Är inte du själv gravid känner du säkert någon som är det och detta är såklart den perfekta julklappen till alla gravida! För att vara med och tävla vill vi att du går in på Mom2Moms hemsida och väljer ut vad du gillar mest i sortimentet. Skriv sedan vad i en kommentar till detta inlägget. Som vanligt måste ni som läser från mobilen klicka på rubriken till inlägget för att kunna kommentera. Ni har fram till midnatt på er, då öppnas nästa lucka... ;)

 

VINNAREN:  

Roger

 12 december, 2012 - 17:08

Min älskade fru har länge önskat sig detta halsband av mig. Nu bär hon på vårt första barn och jag skulle så gärna vilja överraska henne med detta fina smycke. Jag var inne på hemsidan och kollade, och jag kan inte välja något finare än halsbandet då jag vet att det är just det som min fru önskar sig. Hoppas kunna överraska henne med det på hennes födelsedag i januari! Grattis! Maila oss din adress på blogg@elitegroup.se.

59 Responses to "LUCKA 12"

Leave a Reply