LUCKA 14

Samma vinst som vinnaren i lucka nummer 8 fått, men denna gång i dubbel pott!

Ännu mer vackra blommor från Mästerblomman här i vår Julkalender! Idag finns ett presentkort värt 1000 kronor att handla för och för att vara med i tävlingen vill vi att du berättar till vem i hela vida världen som du skulle vilja skicka en bukett blommor och varför. Kanske någon som levde för längesen, en kändis eller någon som du beundrar men aldrig träffat? Berätta även vilka blommor från Mästerblomman du skulle välja! Du lämnar en kommentar till det här inlägget för att tävla och du som tävlar från mobilen klickar på rubriken till inlägget för att lämna ditt bidrag. Fram till midnatt har du på dig innan luckan stängs och nästa öppnas!

VINNAREN:

Greta
14 december, 2012 - 13:19

Jag skulle skicka ett presentkort på 1000 kr

http://masterblomman.se/product/50-presentkort.html

till Musikhjälpen i P3/Svt http://m.sverigesradio.se/program/index/3946

Så kan presentkortet auktioneras ut (till förhoppningsvis en mycket större dumma än tusen kr) till förmån för att barn i slummen ska få tillgång till rent vatten!

Win win så här i juletid och allt!

Grattis! Maila oss på blogg@elitegroup.se. God Jul!

50 Responses to "LUCKA 14"

 • Jenny
  14 december, 2012 - 01:29

  Jag skulle vilja skicka en blomma till en person som hade otroligt mycket civilkurage. Rosa Parks som 1955 vägrade ge upp sin sittplats i en buss till en vit man, när busschauffören krävde att hon skulle göra det. En ensam kvinna som vågade stå upp för sig och alla andra i hennes situation. Vilket otroligt mod, kan man ha en bättre förebild? Tack vare hennes mod och styrka så förändrades livet för otroligt många människor!
  Tyvärr är hon inte i livet idag men hade hon varit det hade jag velat skicka denna vackra bukett med liljor: http://masterblomman.se/product/137-storslagen-liljor.html

 • antonia
  14 december, 2012 - 02:37

  Skulle vilja skicka till min värdsyster i USA som jag inte träffat på 5år och som nyligen överlevt cancer. Hade gärna skickat den färggranna och vackra buketten palett.

 • Madelene, livet med mina killar
  14 december, 2012 - 07:40

  Även fast jag kan skicka till vem jag än vill så skulle jag skicka till min mamma. Trots att hon varit sjuk i åtta år så har hon ställt upp för mig och mina barn till fullo. Vet inte vad vi skulle ha gjort utan henne. Vi har fått varandra att överleva helt enkelt!

 • Martina
  14 december, 2012 - 08:09

  Här hemma lever vi i en riktig sjukdimma sedan en vecka tillbaka. Jag skulle vilja ”skicka” (eller helt enkelt ge) min man den största av buketter som dragit ett jättelass här hemma då jag legat under täcket och tyckt synd om mig själv..

 • Therese Broberg
  14 december, 2012 - 08:29

  Det är många som skulle få en blomma av mig. Min mamma är en av dom. Hon ställer alltid upp oavsett vad vi behöver hjälp med. Nybliven mormor och andra barnbarnet är på väg och hon har redan fixat och hjälpt till massor.

 • Frida A
  14 december, 2012 - 08:42

  När jag kan välja vilken person i hela världen att skicka blommor till skulle jag ändå skicka blommorna till min fina syster som just nu befinner sig i Australien. Sedan 1,5 år tillbaka har hon befunnit sig där. För 1,5 år sedan fick även jag och min sambo vår dotter, dock 13 veckor för tidigt så min syster hade turen att träffa sin systerdotter innan hon gav sig iväg. Nu är det ju såklart inte tur att hon kom 13 veckor för tidigt men ni förstår hur jag menar. Denna fantastiska syster och vän skulle bli bli otroligt glad för ett par blommor, speciellt från sin systerdotter. Jag skulle utan tvekan välja vit dröm!

 • Anna L
  14 december, 2012 - 09:13

  Till min mamma bara för hon alltid ställer upp till 100 % för allt och alla och aldrig sätter sig själv i första rummet

 • roxanna
  14 december, 2012 - 09:54

  Jag skulle vilja skicka en bukett till min sambo Jonathan.
  Jonathan och jag har varit tillsammans i 5 år och han har verkligen alltid ställt upp för mig, han har alltid gjort ALLT för att jag ska ha det bästa och alltid tänker på mig i första hand.
  Jag skulle verkligen vilja ge honom en vacker bukett som bringar mycket kärlek till den här underbara människan som gör precis allt för mig!

 • Hanna
  14 december, 2012 - 10:04

  Hej!
  Jagvill skicka en blomma till min fantastiska mormor som har de tungt just nu med sjukdomar. Jag skulle skicka vita amaryllis då hon älskar dem vid jul.

 • Sanna
  14 december, 2012 - 10:18

  Jag skulle skicka en bukett till min underbara svärmor! Hon är inte bara världens bästa farmor till vårt barn (och kommer bli till den lilla i magen också), hon ställer alltid upp och i henne har jag funnit en fantastisk vän :-)

 • Jenny
  14 december, 2012 - 10:19

  Jag skulle vilja ge blommor till min underbara pappa som tyvärr gick bort för 17 år sedan. Han fick aldrig träffa sina barnbarn som jag vet att han hade varit jättestolt över. Denna blomma skulle jag och mina barn vilja skicka till honom för att tala om att han finns i våra hjärtan!

  http://masterblomman.se/product/141-bukett-vita-liljor.html

 • Malin
  14 december, 2012 - 10:27

  Till min mamma som alltid ställer upp för oss barn och sina barnbarn, som jag älskar så mycket och som fyller 60 år nästa vecka, skulle jag vilja ge en Stor Lyxbukett! Och till min farmor och farfar som tyvärr inte finns hos mig längre, skulle jag vilja ge en Bukett vita liljor! <3

 • Om jag skulle vinna presentkortet så skulle jag skicka http://masterblomman.se/product/143-rosa-drommar.html
  till min svärmor som är en riktig kämpe. Trots ledsjukdom och starka mediciner så ställer hon upp på oss och Emma i vått och torrt. Hon är verkligen tokig i rosa och rosor och jag tror att hon verkligen skulle uppskatta denna bukett!

 • Madeleine
  14 december, 2012 - 10:33

  Min mamma skulle få en vacker bukett med blommor.
  Hon finns alltid för mig och hon älskar blommor:)
  Utan mamma, vem vore jag då?

 • Stina Olsson
  14 december, 2012 - 10:34

  Jag skulle skicka den vackraste bukett till min fina och underbara mamma som alltid funnits där för mej även om hon haft det jobbigt många gånger i sitt liv. Blod är tjockare än vatten och hon är allt för mej! <3

 • Om jag vann skulle blomman gå till min gammelmormor, hon finns inte bland oss längre. Hon gick bort i cancer för bara 3 månader sedan, så det är fortfarande väldigt jobbigt, får tårar i ögonen bara jag skriver detta! Hon har hjälpt mig väldigt mycket under åren, och hon är värd den finaste blomman ni har! <3

 • Anna
  14 december, 2012 - 10:39

  Åå vilken härlig vinst!
  Jag skulle utan tvekan skicka blommor till min älskade farmor som nu spenderat fyra månader på sjukhuset i Visby då hennes fötter inte fungerar som de ska så hon kan inte gå.
  Av henne har jag fått mitt intresse för blommor och tack vare henne är jag florist så jag skulle vilja ge något tillbaka till henne när hon nu måste spendera även jul och nyår på sjukhuset.
  Mest av allt önskar jag att vi kunde åka ner men med en liten bebis och hund så funkar det ju inte riktigt att hänga på sjukhuset så jag skulle skicka bland annat en ”ljus skönhet” då hon bara älskar julrosor och har flera i rabatten hemma i huset.

 • Johanna
  14 december, 2012 - 10:44

  Jag skulle vilja skicka ett helt fång blommor till min älskade morfar som hastigt gick bort för 2,5 vecka sen, en vecka efter att våran älskade dotter föddes. Han såg så mycket fram emot vår lilla men han han tyvärr aldrig träffa henne vilket känns väldigt hemskt! Ett stort fång blommor till honom som han kan pryda sin himmel med!

 • Ewe
  14 december, 2012 - 10:47

  Jag skulle helt klart ge min farmor en blomma, det är hon så värd! Hon (& farfar, som tyvärr gick bort tidigare i år) har alltid ställt upp med allt & lite till. Världens bästa!

  Skulle ge henne http://masterblomman.se/product/265-tripp-trapp-trull.html & http://masterblomman.se/product/264-vit-drom.html :-)

 • Lina
  14 december, 2012 - 10:52

  Jag skulle vilja ge den finaste blombuketten till min morfar som gick bort för tre veckor sedan och som ska bregravas nästa vecka. Jag är så glad över att han hann träffa väldens finaste lilla kille, min son på två och en halv månad, och morfars barnbarnsbarn :-)

 • isabella
  14 december, 2012 - 10:52

  Vilka blommor jag skulle ge vet jag inte. Men jag hade gett min underbara mamma en bukett, samt min pappa då dom ställer upp i vått och tort. Att jag verkligen kan ringa dom vilken tid på dygnet. Att mamma som är så rädd för blod klarade av att vara med när hennes barnbarn föddes för snart 3 år sedan. Att vi sedan dess kan prata om allt. Att veta att man alltid har dom. Berättar allt för sällan att jag älskar dom, och vi träffas nästan aldrig sedan jag flyttade 8 mil ifrån dom. Så detta hade varit underbart att få ge dom. Hoppas verkligen på turen nu så mina föräldrar verkligen får veta hur mycket jag uppskattar dom.

 • Hanna mamma till Oliver
  14 december, 2012 - 11:03

  Jag skulle skicka blommor till min underbara mamma som alltid ställer upp. Hon kör hundratals mil för att köra oss över en helg, handlar underbara presenter åt min lilla prins och skämmer bort oss med världens godaste mat och husrum när vi är där! Hon är min allra största förebild, om jag bara lyckas bli en en fjärde del av sån bra mamma som hon är vet jag att jag kommer vara en grym mamma till min son! Hon är helt enkelt bäst!

 • Malin Mamma Till 2
  14 december, 2012 - 11:06

  Oj har hur många som jag vill skicka till som helst MEN det finns en i mitt liv som betyder ALLT som alltid ställt upp för mig i vått och torrt. Jag har haft ett helskotta med mina föräldrar till och från och min farmor tog emot mig i sitt hem med öppna armar så jag fick flytta in till henne. Hon är värd blommor miljoner gånger om. Hon finns fortfarande alltid där för mig och min familj trots nyligen en operation starkare kvinna finns inte och hon är helt klart min förebild. Önskar att alla kunde få ha henne som farmor för att förstå hur jag menar.

 • Annika
  14 december, 2012 - 11:14

  Om jag hade turen att vinna ett presentkort från underbara MÄSTERBLOMMAN skulle jag beställa 24 röda rosor till mannen i mitt liv. Det finns ingen som får mig att må så bra som han. Jag trodde inte att man kunde träffa någon så fantastisk. Vi har varit tillsammans i 3 år och har en dotter på snart 1 år. De vackra rosorna skulle hjälpa mig att visa hur speciell han faktiskt är för mig.

  HOPPAShoppasHOPPAShoppas att det är min tur att vinna så att jag får chans att ge bort 24 röda rosor. Det skulle göra mig såå glad.

  God Jul & Gott Nytt År!

 • Milla Bergström
  14 december, 2012 - 11:15

  Skulle vilja ge riktigt fina blommor till mina älska de föräldrar som alltid ställt upp för oss 4 döttrar och våra barn så mycket dom kunnat.
  Önskar jag kunde få ha dem i livet för alltid men tyvärr börjar de bli till åren (70 och 76) men hoppas vi har många år kvar än.
  Ses så ofta vi kan men bor med 15 mil emellan och blir då inte så OFTA som jag skulle vilja tyvärr.
  Skulle vilja göra så mycket för dem men denna vinst skulle vara ett fint steg på vägen att få visa lite uppskattning iaf så hoppas på tur.
  Gillar och delar på FB i mitt namn Milla Bergström

 • Camilla Wihlborg
  14 december, 2012 - 11:44

  Jag skulle skicka blommor till min mormor ♥
  Hon gick bort 2009, två månader innan jag fick mitt första barn.
  Jag hann säga farväl, träffade henne på hospice 6 dagar innan hon dog.
  Så jag fick berätta att vi skulle få en flicka, och vilka namn hon skulle få. (Ett efter mormor.)
  I oktober i år, tre år efter mormors bortgång, fick vi vår andra dotter.
  Saknar mormor gränslöst.
  Men jag vet att hon var nöjd med sitt liv, och det tröstar lite.

  Om hon fanns i livet skulle jag skicka denna http://masterblomman.se/product/132-rosa-extravagans.html

 • Therese Broberg
  14 december, 2012 - 13:01

  Hade köpt en blomma till mammas grav och haft en själv

 • Johanna
  14 december, 2012 - 13:17

  Skulle vilja skicka ett fång rosor till min svägerska som alltid ställer upp och hämtar barnen på förskolan, leker och busar med dem när vi har svårt att komma ifrån jobbet i tid (eller framför allt när kollektivtrafik och väder strular).

  Annars är vinterskulpturen oerhört vacker, den skulle gärna få pryda vårt vardagsrumsbord!

 • Greta
  14 december, 2012 - 13:19

  Jag skulle skicka ett presentkort på 1000 kr

  http://masterblomman.se/product/50-presentkort.html

  till Musikhjälpen i P3/Svt http://m.sverigesradio.se/program/index/3946

  Så kan presentkortet auktioneras ut (till förhoppningsvis en mycket större dumma än tusen kr) till förmån för att barn i slummen ska få tillgång till rent vatten!

  Win win så här i juletid och allt!

 • Madeleine
  14 december, 2012 - 13:20

  Skulle skicka en stor bukett till mina stora barns farmor och farfar. För att dom alltid finns där för barnen. Dom har tyvärr ingen far som bryr sig, men det har farmor och farfar tagit igen med råge. Den fina kontakten dom har med sina barnbarn gör mig alldeles rörd, och tacksam.

  /Madeleine

 • Maria Klaesson
  14 december, 2012 - 13:20

  Jag skulle skicka blombuketten ”julglädje” till min mormor. Anledningen till att jag tycker att hon är värd en sån här fin bukett är för att hon har mycket slitageskador på sin rygg sedan barndomen tillsammans med högt blodtryck, ledbesvär, ischias med mera. I och med detta har hon problem att ta sig någonstans och detta känner hon såklart av, speciellt nu under juletider. Då jag själv bor en bit ifrån henne och inte har tillgång till bil kan jag inte göra henne sällskap. Men jag hoppas vinna denna fina vinst så jag kan ge henne en fin blombukett i julklapp så hon vet att jag tänker på henne.

  http://masterblomman.se/product/271-julgladje.html

 • Emma Mamma till Eddie och Wilton
  14 december, 2012 - 13:30

  Jag skulle vilja ge en blomma till min underbara bror som gått igenom massa och bara för ca tre veckor sen gick igenom en operation till. Allt bara för och gå ner i vikt och slippa känna sig utanför i samhället…

  Om jag vann skulle jag köpa http://masterblomman.se/product/66-murgrona.html, http://masterblomman.se/product/87-hjartlighet-i-skal.html, och sen kanske det räcker till någonting mer …

 • Sandra
  14 december, 2012 - 13:45

  Jag hade skickat en stor vit orkidé åt min ensamma lillebror i norr!

 • Lina P
  14 december, 2012 - 14:49

  Ett stort fång rosor vill jag gärna skicka
  Till min bror som i dagarna fick en pojke, det blev ingen flicka
  Pojken föddes med svårt hjärtfel
  Håller tummarna för att läkarteamet gör han hel
  En blombukett skulle ge min bror och sambo lite tröst
  Så han tillslut utan slangar kan få vila på deras bröst.

 • Jenny Ahola
  14 december, 2012 - 14:56

  Jag skulle vilja ge en bukett rosor till min underbara sambo. För att han finns där och ställer upp för mig och våra barn.

  // Jenny Ahola

 • Dessie - Mamma till Alicia & Kevin
  14 december, 2012 - 15:59

  Jag skulle vilja vinna för att skicka en hel hög med fina blommor till min mamma. I februari så är hon äntligen färdig med din behandling och kan lägga bröstcancern åt sidan och ägna sig åt barn, barnbarn, make och hus… ja och sig själv så klart! Hon har varit såååå otroligt stark dessa åren trots mängder av bakslag och när det varit som tuffast så har hon bitit ihopa och tagit sig igenom det. Jag vet inte vad jag, vår pappa eller mina syskon hade gjort utan lilla mamma… hon är vårt allt! Så, en heeeeeeel hög med fina blommor till mamma!

 • LUCKA 14 HOS CRESCENT | BLOGGTÄVLINGAR
  14 december, 2012 - 18:52

  [...] HOS CRESCENT Share this:TwitterFacebookGillaGillaBe the first to like this. Det här inlägget postades i [...]

 • Madeleine
  14 december, 2012 - 19:29

  Jag skulle ge en blomma till min mor och far som efter 10 år har valt att gräva ner stridsyxan och åter uppta kontakten med mig och min man. Och bjudit ner oss på julmiddag.

  Jag skulle skicka röda rosor och vita liljor.

 • Anna
  14 december, 2012 - 20:32

  Jag skulle vilja skicka fina blommor till mina morföräldrar som alltid ställer upp, i vått och torrt! Hjälp med barnvakt, renovering, handling ja, sånt som man ibland inte klarar av att göra själv. De förtjänar allt och speciellt ett par fina blommor för allt de gör för oss :)

 • Emma W
  14 december, 2012 - 21:26

  Jag skulle skicka julglädje till min älskade farmor som blivit själv sedan fina farfar dog i somras. Det går nog inte att tänka sig hur långa dagarna blir när man är själv efter att ha levt med någon i 60 år. Detta tror jag verkligen skulle muntra upp henne och tulpaner är vår gemensamma favorit!

 • Lina Eckerström
  14 december, 2012 - 22:07

  Jag skulle utan tvekan skicka en bukett till min kära vän Lisa som i tisdags gjorde sin sista strålningsbehandling efter månader av cellgifter & strålning.
  Lisa är bästa tjej men har haft oturen att få bröstcancer 2 gånger under sitt 30-åriga liv.
  Nu är hon klar och jag hoppas innerligt att hon aldrig behöver komma i närheten av jävlapissskit cancer igen.
  Skulle gärna ge henne världen… men kanske ska börja med en bukett blommor :)

 • Diman Dilir
  14 december, 2012 - 22:14

  Jag skulle skicka till en jag tycker om.. :)
  Favorit blomma: http://masterblomman.se/product/52-lyxbukett-stor.html
  Håller tummarna :) KRAM

 • Jannike
  14 december, 2012 - 22:18

  Hade jag vunnit så hade jag köpt en massa blommor till mina föräldrar för att de helt enkelt är bäst och för att muntra upp dem. De har tillsammans kämpat i snart 3års tid mot min mammas cancer och senast idag kom ett litet bakslag så de skulle behövas muntras upp lite.

 • Sanna
  14 december, 2012 - 22:54

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle vilja skicka en blomma till en nära vän som ställde upp för mig dag som natt under tiden jag väntade min dotter. Det var nämligen en tuff period för mig att vara 15 år och gravid, och bli lämnad utav dotters pappa i fjärde graviditetsmånaden för att han hade träffat en annan tjej. Utan min väns stöd vet jag inte hur jag hade klarat det och de vill jag att hon ska veta om även fast det har gått 5 år sedan jag var där och mitt liv ser helt annorlunda ut i dag.

  Skulle vilja ge henne http://masterblomman.se/product/267-tripp-trapp-trull.html .

  Kram Sanna

 • Therese
  14 december, 2012 - 23:03

  Jag skulle vilja skicka buketten lyxig vardag till min faster Eva. Hon förtjänar kort och gott en lyxig vardag efter en jobbig separation.

 • johanna davidsson
  14 december, 2012 - 23:12

  Skulle vilja skicka en stor bukett blommor till vår underbara granne som efter flertal återfal och operationer kämpar mot cancern.

 • Caroline Andersson - Mamma till Elias
  14 december, 2012 - 23:49

  Till min mamma som fick ta mycket skit under hela sitt liv. Hon tog alltid alla andra i första rum ända till den dagen då hon inte orkade mer och gick in i väggen, när hon behövde alla som mest fanns ingen där. När hon blev bättre fick hon en blödning i lungan och lämnade oss vid 39års ålder. Jag ser upp till min mamma och nu i efterhand förstår jag vad hon gått igenom och hade jag kunnat skulle hon fått den största bukett blommor av mig!

 • Sabina Pannwitz - Mamma till två
  14 december, 2012 - 23:53

  Jag skulle vilja skicka en bukett till min älskade syster som jag träffar alldeles för sällan! Älskar henne av hela mitt hjärta <3betydelsefull<3

 • Maria
  15 december, 2012 - 10:59

  Skulle vara perfekta att värma kalla fosingar i nu i vinter. Om jag vann skulle jag vilja ha Ull innesko svart Fabian stl 20.

Leave a Reply