En årskrönika som passar här…

I bloggvärlden, i tidningar och andra medier finns årskrönikor av olika slag kring ett nytt år. Bloggaren Anna som har bloggen Allt om Barnvagnar har skrivit en sammanfattning om året som gått i barnvagnsvärlden. Kul! För det är ju faktiskt en helt egen värld! Gillar ni barnvagnar får ni heller inte missa Annas grupp Barnvagnar! på Facebook med över 6000 medlemmar.

 

Årets vagnar
De vagnar jag skrivit om, läst om, tänkt på och hört mest om i år kommer från Brio, Bugaboo, Emmaljunga, Baby Jogger, Crescent (som hårdlanserat sig med lyckat resultat), Mountain Buggy, Easywalker, Stokke (som utökat från en till tre vagnar), Orbit och Babyzen. Jag hade förväntat mig att få skriva om Phil&Teds i den här uppradningen men de har haft ett spretigt år, kanske gör de comeback under den kommande säsongen? Två som synts lite grann men som också skulle behöva ett uppsving är Teutonia och iCandy. Blir det vinna eller försvinna för dem år 2013?

Läs hela inlägget här!

Leave a Reply