Testförare av Trike Tango

Annika som driver bloggen "Drömmen om 11 barn" vann lucka 24 i vår adventskalender. Priset var att bli testförare av en Crescent Trike i färgen Tango - en av våra fräscha vårnyheter! Vad tyckte ni förresten om Hjulkalender? Är det något vi ska satsa på i år igen?
Annikas första intryck av vagnen och om när hon blev kär kan ni läsa om här!


Här kan ni läsa om hur man kan använda vagnen på fler sätt än bara som vagn.


I ett tredje inlägg skriver Annika en liten sammanfattning efter att ha använt vagnen ett tag och Trike får mycket gott betyg!

"Efter att ha gått flera promenader både i stan och här ute på vischan så kan jag glatt konstatera att denna vagn klarar mycket mer än vad vi båda hade trott. Oavsett underlag! Trike´n åker alltid med, vart vi än ska någonstans! Otroligt lättkörd, lätt att både fälla ihop och "montera upp". Den är klockren i alla lägen! Love it"

One Response to "Testförare av Trike Tango"

  • Sanna
    11 april, 2013 - 15:48

    Tycker absolut ni ska satsa på det i år igen!

    Kram Sanna

Leave a Reply