Crescent barnvagnar i Italien!

Nu är det nästan två veckor sen vi var i norra Italien och därmed hög tid att visa några bilder från våra dagar där! Vi landade i Bergamo på Sveriges nationaldag, en väldigt trevlig stad ett par mil ifrån Milano. En schemapunkt och det man nästan kan kalla huvudsyftet med vår resa dit var att besöka Bianchi, cyklarnas Rolls Royce.
Bianchi har funnits sedan 1885 och är en del av cycleurope som ägs av Salvatore Grimaldi. I samma koncern hittar man varumärken som Crescent, Monark, DBS, Kildemoes med flera. På vårt studiebesök där fick vi ta del av guldkornen från hela deras historia sedan start! Vi fick se cyklarna som vunnit de största tävlingarna inom cykelvärlden - OS, VM etc, vara med på produktionen, känna på de otroligt lätta cykelramarna (som är gjorda av kolfiber) samt smygkika lite på deras produktutveckling.

Vi är otroligt imponerade över fabriken och dess produktion och tar med oss erfarenheterna från studiebesöket hos Bianchi till vår egen produktion och spännande framtidsprojekt. Näst på tur är en joggingvagn i lättviktsmaterial...

Leave a Reply