Våra vagnar – Crescent Classic

 

Vår storsäljare Classic har ännu en gång fått utmärkelsen Bäst i Test!

Crescent Classic är som namnet antyder en barnvagn av klassisk modell och inte helt oväntat en av de bästsäljande vagnarna med vändbart handtag. Väljer du Classic väljer du inte bara en av Sveriges mest köpta vagnar utan även en av de säkraste!

 

 

Fördelarna med Classic är många! Vagnen har ett ovalt (vilket ökar bärigheten och ger ett starkare material) lättviktschassi i alumunium (rostar inte), hög markfrigång, vändbart handtag (med fotbroms på båda sidor), infällda reflexer i chassit, metallförstärkta låsmekaniskmer samt lättåtkomlig varukorg för att nämna några. Fördelarna med textilierna är också många! Den medföljande kombiliften har en 3-i-1 funktion där du får lift, sittdyna och åkpåse i samma. Sufletten har en gömd förvaringsficka, en tittlucka i plast samt en dragkedja så du kan ta av bakkappan under varma sommardagar och där gömmer sig ett "ramlaurnät". Dessutom finns det insydda reflexer i tyget runt hela vagnen så tillsammans med reflexerna i chassit är detta en vagn som syns väl även de mörkaste vinterdagarna. Köper du en Classic får du en kombivagn som med sina rejäla lufthjul klarar av alla underlag och som är riktigt ombonad och mysig för din bebis!

 

 

Crescentbarnvagnar.se kan du läsa mer om Crescent Classic.

11 Responses to "Våra vagnar – Crescent Classic"

 • Lina
  21 juni, 2012 - 15:58

  Vi hade denna vagnen och jag älskade den. :-)
  Smidig, säker och praktisk samt stort plus för det bra priset!
  :-)

  • Crescent barnvagnar
   26 juni, 2012 - 14:33

   Hej Lina!

   Tack för din kommentar, vad roligt att höra :)

   Kram Crescent barnvagnar

 • Emma
  26 juni, 2012 - 23:03

  Hej! Vi har en crescent classic -10 och vi är så besvikna på hjulen, det blir bara punktering hela tiden, och dom håller luften dåligt.. Annars är vagnen bra, men går ju bara att använda ibland.

  • Crescent barnvagnar
   29 juni, 2012 - 14:46

   Hej Emma!

   Tack för din kommentar.

   Det låter såklart inte speciellt kul med återkommande punkteringar. Var pumpar ni vagnen? Du får väldigt gärna oss på info@elitegroup.se så ska vi hjälpa dig!

   Trevlig helg!

   Kram Crescent barnvagnar

 • Josephine
  29 juni, 2012 - 11:15

  Hej!
  Vi har en cresent classic -08 som vi hade till våran minsting. Kommer ha denna vagnen även till näst kommande bebis i november. Är jätte nöjd med den vagnen, har dock en liiiten fråga.

  När barnet blir större och man använder vagnen som sittvagn, finns det något som man kan förlänga delen där barnet har benen när man sitter? Hoppas ni förstår vad jag menar. Tyckte att den var lite kort, som tur är så var våran dotter inte så himlans lång så det har fungerat perfekt ändå.

  Mvh

  Josephine

 • Sara
  11 december, 2015 - 09:36

  Hej!
  Jag har en liten fråga, vi har eran Classic modell från 2014 med lufthjul, går det att byta fram till swivelhjul? Känns mer praktiskt nu när vagnen ska användas som sittvagn.
  OM det går, var kan jag köpa detta?

  Mvh Sara

  • Crescent barnvagnar
   15 december, 2015 - 15:22

   Hej Sara.
   Classic är en 4 hjulin vagn med 4 fasta hjul, det går inte att sätta på svängbars hjul på det chassit tyvärr. Ha det gott!

 • Jenny
  11 december, 2015 - 10:49

  Kan man köpa ny klädsel till vagnen? vi har en vagn från 2012 och den här blivit solblekt !

  • Crescent barnvagnar
   15 december, 2015 - 15:21

   Hej Jenny. Absolut kan ni det. Kontakta en av våra återförsäljare som säljer våra vagnar så hjälper dem dig. Ha det gott

 • Louise
  21 februari, 2016 - 12:53

  Hej vi har en classic 2012 års modell, nu har dock en skruv lossnat och vi har tappat en del till suffletten ( så ena sidan är lös), går det att få sådana delar skickade till en om man betalar för det, så man kan laga vagnen eller måste vi skrota den?

  • Crescent barnvagnar
   24 februari, 2016 - 10:59

   Hej Louise.
   Hör av dig till butiken där den är köpt alternativt till en av våra återförsäljare så kan de hjälpa dig med en ny skruv alternativt suflettfäste.

   Mvh
   Crescent

Leave a Reply