Hej höst!

Augusti och semestern är över för oss, kanske för många av er också? Jag hösten är ju inte här riktigt än förstås, även om det känns lite så just idag när regnet vräker ner... Hoppas att ni är laddade inför ny säsong precis som vi! Vi har mycket roligt att se fram emot men det har faktiskt hänt en del här även under sommaren. Till exempel har vi fått in de nya Bumpriderfärgerna Green, Football, Limited Black och Limited White.

Nästa nyhet som vi väntar spänt på och som beräknas finnas i butik inom kort är Compact 360 (redan nu kan du såklart lägga en beställning). Nyheter och nystartskänslan efter semester klingar fint ihop tycker vi :) ... Hösten bjuder även på roligheter som Barn&Babymässan i Kista, där vi ju vann pris för bästa monter förra året. Hur som så känns det som att vi kommer klara hösten bättre än förra året inte minst med tanke på att vi nu till skillnad mot då har fått njuta av många härliga soltimmar!

Leave a Reply