VINNAREN

Vinnaren i tävlingen om bästa sommarminnet blev Christine Carlström med motiveringen:

"Den 21 juli 2012 fick jag mannen jag drömt om, han som tröstar mig, stöttar mig och ger mig oändligt mycket kärlek. Mannen som kommer bli den finaste pappan i världen till hösten. Han som kommer göra allt för sin familj och alltid skydda oss. Han som kommer hem med blommor varje fredag och säger jag älskar dig till månen och tillbaka varje natt innan vi somnar. Denna bild är ett roligt minne från bröllopet och lite crazy för att vara oss. Festen har rundats av, morgonen vaknat och vi avslutar med ett hopp i havet med bröllopskläderna på. Jag kommer aldrig glömma denna dag och definitivt inte avslutet på festen men början på vår evighet tillsammans. Man måste leva livet fullt ut, möta det med spänning och lite tokigheter ibland. Precis så som vi är, därför kommer vi aldrig tröttna på varandra. Man kan inte ta livet och förhållandet för givet, något vi aldrig har gjort. Därför vet jag att vi kommer busa järnet tillsammans den dag vi hänger på äldreboendet fullt med skrattrynkor i ansiktet!"

Den här härliga bilden med tillhörande motivering fick hela kontorets ögon att tåras och vi säger stort grattis! Christine, maila oss på info@elitegroup.se. Tack även till de hundratals andra tävlingsbidragen! Vilken ära att få ta del av era bästa semesterbilder och favoritminnen. Nästa tävling startar självklart inom kort....

Leave a Reply