Juletider

Hej sista veckan innan jul! Har ni koll på läget, julklappar och planering? För många innebär julhelgen en stress. En stress för att hinna köpa alla klappar, för att hinna hälsa på alla man vill hälsa på, för att göra julafton till den mysigaste dagen på året. Vi hoppas att ni hinner stanna upp och NJUTA av tiden som är. Det är en vacker tid precis innan jul, med förväntningar och mycket familj på schemat. Försök ta det lugnt. Tänk på att det viktigaste är inte den perfekta julgranen eller den perfekta skinkan eller ens den perfekta julklappen. Det viktigaste är faktiskt att få vara med de du älskar. Få njuta av ledighet tillsammans. Det är då julen blir som bäst, när man släpper fokus från materiella ting och istället ser det som är viktigast i livet - människorna man älskar.

Vi på Crescent barnvagnar önskar er en underbar jul- och nyårshelg och tackar för ännu ett fantastiskt bloggår!

Leave a Reply