Inovi Dyna

Vi älskar när vi får ta del av Er läsare eller våra återförsäljares bilder.

Titta här så fint Babyproffsen i Sundsvall har det i sin butik!

Förutom våra Crescent vagnar har vi även varumärket Inovi, där det ligger flera mysiga tillbehörsprodukter. Här ser ni våra Inovi memory foam dynor som finns att en massa fina färger och som har ett liknande innehåll som i en tempurkudde, dvs dynan formar sig efter barnets kropp och återgår sedan till sin ursprungliga form. Helt unikt!

Missa inte att följa oss, fler härliga och unika produkter kommer snart att visas och även tävlingar följer.

Foto: Titta så fint Babyproffsen i Sundsvall har det i sin butik! </p>
<p>Förutom våra Crescent vagnar har vi även varumärket Inovi, där det ligger flera mysiga tillbehörsprodukter. Här ser ni våra Inovi memory foam dynor som finns att en massa fina färger och som har ett liknande innehåll som i en tempurkudde, dvs dynan formar sig efter barnets kropp och återgår sedan till sin ursprungliga form. Helt unikt! </p>
<p>Missa inte att följa oss, fler härliga och unika produkter kommer snart att visas och även tävlingar följer. "Gilla" och dela med era vänner

 

Leave a Reply