Ni skyddar väl era barn mot solen

Sol ute i massor just nu och sommaren ligger framför oss, underbart! Glöm inte att skydda era barn från solen!

Vad passar inte bättre än att vår Crescent Compact -14 och Compact 360 -14 redan har ett inbyggt solskydd, en extension som gör sufletten extra lång och skyddar barnet från solen! Bästa solskyddet man kan ha på vagnen, här kan det blåsa och skyddet stannar kvar!

Foto: Sol ute i massor just nu och sommaren ligger framför oss, underbart! Glöm inte att skydda era barn från solen!</p>
<p>Vad passar inte bättre än att vår Crescent Compact -14 och Compact 360 -14 redan har ett inbyggt solskydd, en extension som gör sufletten extra lång och skyddar barnet från solen! Bästa solskyddet man kan ha på vagnen, här kan det blåsa och skyddet stannar kvar!

Leave a Reply