Smakprov av 2017!

Design står ständigt på vår dagliga lista. Det händer hela tiden saker och det gäller att utveckla, ta fram nytt och erbjuda mer. Vi lanserar alltid våra kollektioner i början av året, dvs 2017 kommer lanseras i början av 2017. Men, vi kommer i år att erbjuda några utvalda färger i begränsad upplaga som kommer hem redan i höst. En av dem är vår Compact 360 xt air som kommer hem i en svart färg design 2017! Vagnen kommer att ha svart chassi, svart klädsel och ljus bruna leatherette detaljer! Modellen har under 2016 fått Bäst i Test, inte bara 1 gång utom 2 ggr i helt oberoende test till varandra vilken gör oss mycket stolta och glada, men så roligt att låta er alla få ta del av det unika med denna vagn.

Crescent Compact har liggläge, testad och godkänd för hela 25 kg, längst ryggläge av alla barnvagnar i denna kategori på marknaden vilket gör att du kan använda vagnen till långa barn och under en längre tidsperiod. Rymlig varukorg, stort benutrymme för dem långa benen (eller korta:), samt godkända UV50+ tyger.

Nedan ser ni design 2016 i den svarta och kan beställas i butik redan nu!

http://crescentbarnvagnar.se/butiker/

Leave a Reply