Span på stan – Crescent Trike

Dags för en ny kategori här på bloggen - Span på stan! Vi tycker alltid det är lika roligt att träffa på våra vagnar in action så kanske vi stannar dig nästa gång du är på stan och frågar om du också vill vara med här på bloggen ;) ?

Och vet du, vi skulle bli jätteglada om du ville maila (info@elitegroup.se) in egna bilder på din Crescentvagn i farten! Skriv gärna vad du och ditt barn gillar mest med den :) .

 

På stan träffade vi mormor Pia som var ute i sommarvärmen med sitt barnbarn som sussade sött i årets nyhet Trike! På frågan vad som är det bästa med vagnen svarade hon att den är så lätt och smidig att ha att göra med, på alla vis. Enkel att köra och enkel att ha med sig överallt. Fjädringen fick också bra betyg, liksom snyggheten! :)

Leave a Reply